E da je samo bio od 32...

Ovaj od 16 ruku na srce i nije bas za heavy usere... Meni (je) fali(lo) nekih 10GB dodatnog prostora da ga natovarim raznoraznim mojim glupostima (+ naravno svakodnevna upotreba, slike, muzika, video), i skontao sam da mi taj od 16 GB nikako nece biti dovoljan i smorio sam se.
Medjutim, cela ta gomila bi mi stajala u mobu "da se nadje" i da ce mi trebati samo nesto od toga po potrebi s vremena na vreme (ne trebaju mi bas sve te e-knjige, romovi, apk fajlovi, igo mape za celu evropu svaki dan, nego eto, kad mi dodje, lepo je da imas sve na jednom mestu).
Pa sam ja nasao resenje, entuzijasticno, ali i poslednji krik tehnike - cloud.

Tako da trenutno koristim telefon onako kako ce biti svakodnevnica za 4-5 godina

. Sto i nije tako lose za promenu. Ima cloud svojih finih prednosti, vec mi je sada jasno zasto je to buducnost, ali treba imati i paket koji sve te egzibicije moze da podrzi. Meni je ova vipova zimska promocija legla ko porucena - jer iovako mi treba dosta minuta kad sam u bg, a kada nisam vec se zezam po zavicaju, onda mi minuti ne trebaju, al mi treba net, tako da ne postoji toliko smartova koliko ja ne mogu da potrosim
Sto se tice filmova, nasnimim ih na flesku (opet kul osecaj da koristis novotariju, bar je novotarija za mene), a na mobu drzim 1-2 koja cu da gledam. Na kraju krajeva, po meni je tako i bolje, koliko god memorije fon da mi ima, nego da gusim telefon sa filmovima koje mozda i necu ni gledati (al eto kul su, pa da mi se nadju, i oni).
E sad, ne znam sta da kazem. Onaj ko planira da koristi telefon bez zaludjivanja

dovoljan je i taj od 16GB (10,nešto slobodno tacnije). Ali ako ga kupujete kao "cudo tehnike" e onda dobro razmislite - ali opet imate da birate izmedju dva cuda - jedno je da nabavite model od 32 GB i da se izivljavate, a drugi je fleska, cloud... Priznajem da bi mi bolje legao onaj od 32GB, ali mi ovaj potpuno novi nacin koriscenja budi onaj tehnoloski adrenalin, koji godinama nisam osetio i vec sam poceo da se brinem