Zato što ovde mnogo ljudi hvali i kuje u zvezde onaj telefon koji trenutno poseduje i hejtuje tuđe ... Malo bzvz al ajde .Evo ja ću ti iskreno reći da je kamera bolja na S4 ali zato je sve drugo bolje na ONE .
.... E sad ko kaže da su one gore okačene fotke loše stvarno je ćorav il hejter
Problem je što je i One najavljivao spektakularnu kameru, bolju od Nokia 808PV (a svi znamo ta ta zverka ima 41MP i kida sve). Kada su izašli sa ovim naravno da to nije moglo da priđe 808PV. Konkurent u uslovima slabije osvetljenosti (mrkli mrak) kada se pojavio One bila je Lumia 920 (jedina je i imala tada što i One) koja je oduvala One u svim testovima. A slike su bile gore, malo pikselastije sa One, ako uspem da nađem moje postaviću, jbg imao sam ga samo 1 dan i prodao zbog kamere. Ovo sada su dosta bolje slike (pod uslovom da u romu koji koristiš nema neki fix za kameru).
Nema fix za kameru, i u pravu si za Nokije ja sam imao N8 koja je i dan danas "mama" za sve kamere na Androidima a da ne pričamo o 808 ... Kamera na ONE je OK i ništa više od toga .
Kad je uključen auto režim 2G/3G + WIFI screen-on bude oko 4h:30min
Kad je uključen samo 2G+WIFI screen-on je oko 5h
Kad se koristi "štednja energije" i samo 2G + internet samo preko WIFI, baterija traje li traje a screen-on bude i preko 6h.
Baterija bez problema izdržava ceo dan intenzivnog korišćenja , ja sam baš zadovoljan .
Živo me zanima šta će doneti 4.4.2 na ONE (očekujemo ga do kraja ovog meseca)
Reci mi jel dosta losija baterija nego na n2...I kakva je u poredjenju sa s4...posto je s4 blago receno ocajan po pitanju grijanja I po pitanju baterije. Bukvalno je jede
Na početku teksta smo pitali, HTC One ili Samsung Galaxy S4, koji je bolji? Kao što smo takođe rekli na početku teksta, razlika je u detaljima. Da li neko voli malo veći ekran ili malo duže trajanje baterije, zaobljene ivice ili kockastiji izgled? Za nas, teška srca jer je Samsung Galaxy S4 zaista fantastičan telefon i apsolutno nimalo nećete pogriješiti ako se odlučite za njega, HTC One je ipak malo bolji. Da HTC nije napravio ovako dobar One, Galaxy S4 bi bio daleko najbolji premium telefon ove godine. To što se One manje grije, što mu baterija u realnom korištenju duže traje i što je izrađen od aluminijuma je ipak odnijelo prevagu nad S4. Da li ste saglasni sa nama ili ne? Pa, o ukusima ne vrijedi raspravljati, a i svako koristi telefon na svoj način i za svoje specifične potrebe, zar ne?
The 308.24MB, 4.19.401.8 build packs in NFC Tap & Pay, cloud printing and Bluetooth profiles along with security enhancements and a few minor bug fixes.
Unfortunately, there is one feature that has been removed from the HTC One with the latest update: Flash support in the HTC browser. The browser has been updated to use the Chromium engine, which does not come with built-in support for Flash. Those who still have a need for Flash can download the Firefox browser and sideload the Flash APK. HTC has also changed the battery icon to white, something we expect to see more of going forward ...
Juče sam odradio apdejt i za sada, osim bele ikone za bateriju u taskbaru, bukvalno ne vidim promenu. Što se mene tiče ovaj apdejt i nije morao da se izbacuje jer se gubi više (flash player u pretraživaču) nego što se dobija. Utisak može popraviti samo dužina trajanja baterije koja je i do sada bila zadovoljavajuća.
Ako je ovako i kod G2 onda i ne moraju da puste update.
Mada taj update mahom i prodaje telefone
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Da vidiš samo kakva euforija vlada na XDA svaki put kad neko najavi apdejt za flegšip telefone!!!
Ono, otvaraju se teme tipa "ka' će apdejt", "koliko dana do apdejta", "nek' se javi ko je dobio apdejt", "a što ja nisam dobio apdejt".
Mi smo ovde još u granicama normalnog!
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.