Samsung galaxy S4 ili note 3
- dusan87vr
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 09:01
- :: Galaxy Note10+ N975F
- :: Nokia 2626
Samsung galaxy S4 ili note 3
Dakle ovako..imam Samsung galaxy 2 skoro godinu dana i polako doslo vreme da se zameni da se uzme noviji i bolji telefon..Razmisljam se izmedju galaxy s4 i note 3,koji je po vama bolja kupovina,jel vredi pucati za note 3 100eura vise ili ne.. ? Cuo sam da s4 ima problem sa baterijom,kao neka fabricka greska..navodno naduje se baterija,moze li jos neko da mi kaze prednosti i mane ova dva modela ,koji je pametnije uzeti i sta cu dobiti u odnosu na moj s2..hvala unapred 

Re: Одг: Samsung galaxy S4 ili note 3
Druze nema sta tu da pitas n3 pojede s4 za marendu! S4 se jako grije I baterija je losa! Ako je samo 100e razlika uzimaj bez da razmisljas.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung galaxy S4 ili note 3
dusan87vr, dobices svasta nesto novo, bolje, vece. Ako je strogo izmedju ova dva modela i ako ti ne smetaju dimenzije Note 3, onda njega uzimaj.
E sad, ako ti nije bas bas frka da se strpis jos mesec dva pa da vidis kakav ce biti S5 jer rekose da ce ga izbaciti u februaru-martu...pa sve i da ti se ne svidi, definitivno ce oboriti cenu S4.
E sad, ako ti nije bas bas frka da se strpis jos mesec dva pa da vidis kakav ce biti S5 jer rekose da ce ga izbaciti u februaru-martu...pa sve i da ti se ne svidi, definitivno ce oboriti cenu S4.
- dusan87vr
- Neredovni učesnik
Ma naravno da mi nije hitno
Cak se i razmisljam da prodam moj s2 jer imam kupca za njega a i odlicnu cenu od 150eura pa da sacekam koji mesec da jos malo popadaju cene i uzmem neki bolji
Naravno da ne razmisljam strogo izmedju ta dva modela,ali me je iskreno galaxy s2 odusevio kao telefon..nadam se da ce i njegova braca opravdati poverenje 

Ja sam dugo koristio S2,ali nisu mi se svideli naredni modeli,s3 i s4 pa sam presao na LG G2.
Savetujem ti da probas i njega,prilicno je jeftiniji,a nudi isto,cak i vise od S4.
Savetujem ti da probas i njega,prilicno je jeftiniji,a nudi isto,cak i vise od S4.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- dusan87vr
- Neredovni učesnik
Pa sta znam..to me i jedan drugar ubedjuje koji je narucio LG G2..sacekacu da vidim kako je on zadovoljan pa mozda i taj fon padne..citam po forumima,svi kazu da je bolji fon od s4..tj vecina..ali sta znam..volim samsung 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Između ta dva modela ja ti preporučujem Note 3 jer znam tačno kakav je u odnosu na S4 pošto imam oba u kući i apsolutno sve je na strani Note-a. 

- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Ako ti ne smeta velicina telefona Note 3 je daleko bolja kupovina .
LG G2 Black,16GB
Ako si mrsav i ako nosis uske pantaline note3 nece ti stati u dzep
ako nosis torbice i tako to uzmi note stvarno je mocan,ali meni se nesvidja sto je toliko veliki nemozes komotno jednom rukom da ga koristis...ja sam malo koristio taj note3 on je po meni uvecani s4,nista specijalno nije radilo brze od i9505...i taj g2 je fin mob...

- dusan87vr
- Neredovni učesnik
Pa i nisam bas mrsav..al nisam ni u fazonu nosenja torbice :p
Uglavnom svaki fon nosim u rukama..to mi je navika,tako da velicina nece biti problem.. 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Ako veličina telefona nije problem, uzimaj note 3, stvarno odlicna masina.
@janka88, je l' mozes malo detaljnije o tim prednostima Note 3? Please 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako veličina uređaja nije problem, onda definitivno Note3, ne postoji moćnija mašina u android svetu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
iLuka, u principu sistem je identičan, osim što je Note još unapređen za rad sa olovkom i još nekim sitnicama. Meni ekran djeluje bolje jer nekako fullHD više do izražaja dolazi na većem ekranu nego na osjetno manjem ekranu S4. U radu sam takođe primjetio razliku jer S4 koji imam u kući uopšte nije opterećen aplikacijama i igrama kao moj Note 3 i osjetno zna zatrzati u odnosu na N3 kojem je lag nepoznata riječ, ma bilo kakvo trzanje prilikom nekog skrolovanja ili ne znam ni je čega nije moguće. Baterija je takođe bolja stavka u odnosu na S4 iako imam osjećaj da je na N2 trajala nešto duže ali vidjećemo to još kroz koji dan. O zagrijavanju uređaja nema ni govora, a neke jače igrice nisam još igrao dok ove tipa Monopol, Temple Run i tako to idu bez ikakvog osjetnog zagrijavanja uređaja. Sam uređaj izgledom meni lično djeluje previše ozbiljnije i iskreno mi počinje ići na živce kad gledam klinci i ljudi od 5 - 75god su čuli za Galaxy S4 i svi ga imaju ili žele imati jer je to poznat kao dobar telefon, bez obzira što osim par programa niko ništa ne radi na njima. Zadnji poklopac sa imitacijom kože je priča za sebe i zaista odaje odličan utisak u ruci i to je zaista nešto neobično. Iskreno mi S4 djeluje samo usavršena verzija S3 i to je to dok je meni Note 3 osjetna promjena u odnosu na Note 2.
Ako neko ima pitanja samo navalite 

Ok thanks
lepo je kad neko ko ima oba kaze nesto konkretno 

Ja bih samo rekao da imam i9505 i meni nije secnuo ni jednom,niti zalagovao,baterija traje 5-5,5 Sati upaljenog displeja..Svakako da je Note3 bolji hardverski ali neko kao klasican korisnik tu razliku nece primetiti,ja sam koristio tudji note3 i nisam rekao wau pojede s4 veci je od s4 i nista vise,ima tu olovku ko voli da je koristi sjajna stvar,ja sam se tako glupo osecao kada sam mahao olovkom po displeju meni ali samo meni licno i mojim potrebama olovka je bzvz...
- dusan87vr
- Neredovni učesnik
Ljudi,mozda je mali off od teme ali..Danas sam prosao po radnjama ovde u Nisu i stvari ovako stoje..Samsung galaxy s4-400eura sa godinu dana garancije, note 3 sam nasao na jednom mestu za 470 eura beli a ima i crni sa 6 meseci garancije, lg g2 sa 2 godine garancije 400 eura i ponudili su mi nexus 5 za 400 eura sa godinu dana garancije.. Jel ima neko iskustvo sa nexus 5 ? Cuo sam da mu kamera nije nesto a da je ovako dosta brz fon..mada meni kamera igra dosta binu ulogu.. I zanima me sta bi po vama posle note 3 bila najbolja kupovina od pomenutih modela,jer mi nekako note 3 bas,bas veliki telefon pa se zato malo dvoumim..
hvala unapred

G2.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
G2 ti je isto što i Note 3 al u malo manjem pakovanju. Na testovima je mrtva trka između njih na svim poljima. Nexus 5 je slabija varijanta G2, S4 odličan ali ipak stariji hardver.
G2 ali sa 32gb....16 je bas,bas malo...mada bi ja licno pre uzeo S4