Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
:: Nokia Lumia 930

Re: Nokia Lumia 920

Post od marko75 »

Miodrage,druze stari, :D ,pa bar tebi ne moram da objasnjavam:kad su ovakve stvari u pitanju,hocu sve i hocu odmah :lol: .Volim da imam svaku inovaciju odmah,cim se pojavi,verovatno kao i ti,a evo u ovom slucaju ostadoh poslednji,ko neko siroce :D .

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

marko75, po tom pitanju smo isti, ali sta je tu je. Ja sam Amber ekao kao ozebo sunce, ali docekao sam ga. I ti ces, ne se sekiras:)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Narode da li neko zna kako delim neku vest prijateljima na whats app ili na viber recimo kada citam na mondu vesti ili na b92 i td.. i kada kliknem na deli stoji mi samo fb i samo je on stikliran a medju ponudjenim nema ni whats app ni viber jel zna neko kako to da podesim??? Mozda miodrage ti znas?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

sergius, nema nacina jer su to third party apps, a sharing moze samo za native. Sto ce reci drustvene mreze, mail i messaging.

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

a jel ima nacina da recimo iskopiram link stranice ili sl.? :smutny:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Iskopiras link iz IE i zalepis ga u app preko koje se dopisujes i to je to. Njima stigne link pa ce ga otvoriti i proitati vest.

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Da li je opravdana razlika izmedju 720 i 920 od 80-90e? 720 nova ima za 160e pa me zanima dal treba dati vise za 920.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

mrkixxx, zavisi od potreba: 920 ima 1GB RAMa, 720 ima 512MB - ergo neke aplikacije i zahtevnije igre ne moze da pokrene. 720 ima slabiju kameru i ima HERE Drive, dok 920 ima Drive+ koji daje worldwide navigaciju, dok je Drive vezan za jednu teritoriju.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Samo zbog kamere i više RAM memorije ja smatram da je opravdana cijena jer će i duže biti aktuelan i ja bi išao na 920. Sad sve zavisi koliko planiraš zadržati tel. Realno bez obzira što su izašli 1020 i 1520 smatram da je 920 i dalje high-end WP uređaj po cijeni koja je duplo manja nego za 1020. :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

sergius napisao:Narode da li neko zna kako delim neku vest prijateljima na whats app ili na viber recimo kada citam na mondu vesti ili na b92 i td.. i kada kliknem na deli stoji mi samo fb i samo je on stikliran a medju ponudjenim nema ni whats app ni viber jel zna neko kako to da podesim??? Mozda miodrage ti znas?
Ovo je i mene nerviralo.

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Hvala momci. Jedina stvar koja me odbija od 920 je tezina. Mnogo uredjaja nosim sa sobom. Jos samo da nabavim rusku prenosivu batreiju za ceo cirkus! :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Mrkixxx znas, pre nego sam uzeo 920 i ja sam se bojao te tezine uredjaja, pokusavao da izvagam i sve, i nisam znao sta i kako. Prvi put kad sam uzeo uredjaj u ruke ja te tezine posle iPhona nisam ni bio svestan, a razlika je dobrih 60gr. Jesnostavno, cucnuo mi je u ruku i vise iz nje nije izasao :D

EDIT:
E da, note1 je 7gr laksi, pa ti izracunaj.

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

miodrage, Zanima me nesto,da ti sada daju da biras recimo mob.koji bi uzeo i eventualno koji planiras posle 920 da uzmes? Po mom misljenju idealan telefon treba da ima mocan izgled,izdrzljvo kuciste ,tu podrazumevam i ekran da ne puca lako i naravno da ne moram da mu stavljam kojekakve zastitne maske i sl.jer ne zelim da sakrivam lepotu telefona :) ,jaku bateriju,softversski da kida brzina,takodje,kameru,da nije prevelik kao note3 sony z1 i td... da ne nabrajam dalje... Koji je po tebi trenutno najbolji telefon na trzistu i koliko ce proci vremena dok ne izadje taj idealan mob? Sta mislis u kom ce pravcu otici Nokia sa wp8 platformom,evo sad izlazi prica se i nokia bazirana na Androidu???!!! Unapred hvala na odgovoru legendo! :D

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

sergius, na ova tvoja pitanja se odgovori već unapred znaju (obzirom koga pitaš). Znaš čak i ti, ali ti prija da to čitaš.
Zato me ovo neodoljivo podseća na situaciju kada neki razdragani gost u kafani naručuje kod muzičara pesmu koju bi želeo da čuje. :lol:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

sergius, ovo je za mene trenutno vrlo tesko pitanje. Da imam para koliko god pozelim, uzeo bih naravno 1520, jer trenutno mislim da na trzistu nema boljeg uredjaja. E sad, posto para nemam koliko hocu, nego nakrckam tu i tamo neku sicu, onda moram da budem realan, a opet da ispunim sve svoje prohteve. Tako cu ja najverovatnije u aprilu uzeti Lumiu 630 "MoneyPenny" koja ce biti dual SIM WP8 uredjaj, sa projektovanom cenom od oko 120€. Dual SIM mi nazalost sve vise postaje potreba, zbog uzimanja sluzbenog broja na koji me polako primoravaju. Ja se jos uvek branim ali... Naravno, ne mogu nikad da me nateraju ako ja ne zelim, ali tu su suptilne metode - tipa mogu svaki lokal u bolnici da pozovem odmah za dz, a ponekad to znaci jako puno.
Trenutno je situacija takva, sto ne znaci da se nece promeniti u ovom ili onom smeru. Mozda Apple ponovo uspe da napravi neku revoluciju....
Jedina sigurna i konstantna stvar je da necu uzeti Android!

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

1808, i miodrage, odusevili ste me ,tj citate mi misli... :oops: :blinky:

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

Narode ima li neko predlog za neku dobru igricu,aplikaciju...? :D Dajte malo aktivirajte se... :lol:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Six guns, Archer, Minion rush, Angry birds go, Wreck-it Ralph, Aces if Luftwaffe...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

SpacePiXX, Royal Revolt, World Domination, Uno with Friends, DaVinci Pinball...

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Ja imam Aces of Luftwaffe, Blocked in free, Call of Gravity, Chicken Invaders 2, Dominoes, Hill Climb Racing, Mau Mau, Zombie Village :)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Odgovori