Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Miodrage,druze stari, ,pa bar tebi ne moram da objasnjavam:kad su ovakve stvari u pitanju,hocu sve i hocu odmah .Volim da imam svaku inovaciju odmah,cim se pojavi,verovatno kao i ti,a evo u ovom slucaju ostadoh poslednji,ko neko siroce .
Narode da li neko zna kako delim neku vest prijateljima na whats app ili na viber recimo kada citam na mondu vesti ili na b92 i td.. i kada kliknem na deli stoji mi samo fb i samo je on stikliran a medju ponudjenim nema ni whats app ni viber jel zna neko kako to da podesim??? Mozda miodrage ti znas?
mrkixxx, zavisi od potreba: 920 ima 1GB RAMa, 720 ima 512MB - ergo neke aplikacije i zahtevnije igre ne moze da pokrene. 720 ima slabiju kameru i ima HERE Drive, dok 920 ima Drive+ koji daje worldwide navigaciju, dok je Drive vezan za jednu teritoriju.
Samo zbog kamere i više RAM memorije ja smatram da je opravdana cijena jer će i duže biti aktuelan i ja bi išao na 920. Sad sve zavisi koliko planiraš zadržati tel. Realno bez obzira što su izašli 1020 i 1520 smatram da je 920 i dalje high-end WP uređaj po cijeni koja je duplo manja nego za 1020.
sergius napisao:Narode da li neko zna kako delim neku vest prijateljima na whats app ili na viber recimo kada citam na mondu vesti ili na b92 i td.. i kada kliknem na deli stoji mi samo fb i samo je on stikliran a medju ponudjenim nema ni whats app ni viber jel zna neko kako to da podesim??? Mozda miodrage ti znas?
Mrkixxx znas, pre nego sam uzeo 920 i ja sam se bojao te tezine uredjaja, pokusavao da izvagam i sve, i nisam znao sta i kako. Prvi put kad sam uzeo uredjaj u ruke ja te tezine posle iPhona nisam ni bio svestan, a razlika je dobrih 60gr. Jesnostavno, cucnuo mi je u ruku i vise iz nje nije izasao
miodrage, Zanima me nesto,da ti sada daju da biras recimo mob.koji bi uzeo i eventualno koji planiras posle 920 da uzmes? Po mom misljenju idealan telefon treba da ima mocan izgled,izdrzljvo kuciste ,tu podrazumevam i ekran da ne puca lako i naravno da ne moram da mu stavljam kojekakve zastitne maske i sl.jer ne zelim da sakrivam lepotu telefona ,jaku bateriju,softversski da kida brzina,takodje,kameru,da nije prevelik kao note3 sony z1 i td... da ne nabrajam dalje... Koji je po tebi trenutno najbolji telefon na trzistu i koliko ce proci vremena dok ne izadje taj idealan mob? Sta mislis u kom ce pravcu otici Nokia sa wp8 platformom,evo sad izlazi prica se i nokia bazirana na Androidu???!!! Unapred hvala na odgovoru legendo!
sergius, na ova tvoja pitanja se odgovori već unapred znaju (obzirom koga pitaš). Znaš čak i ti, ali ti prija da to čitaš.
Zato me ovo neodoljivo podseća na situaciju kada neki razdragani gost u kafani naručuje kod muzičara pesmu koju bi želeo da čuje.
sergius, ovo je za mene trenutno vrlo tesko pitanje. Da imam para koliko god pozelim, uzeo bih naravno 1520, jer trenutno mislim da na trzistu nema boljeg uredjaja. E sad, posto para nemam koliko hocu, nego nakrckam tu i tamo neku sicu, onda moram da budem realan, a opet da ispunim sve svoje prohteve. Tako cu ja najverovatnije u aprilu uzeti Lumiu 630 "MoneyPenny" koja ce biti dual SIM WP8 uredjaj, sa projektovanom cenom od oko 120€. Dual SIM mi nazalost sve vise postaje potreba, zbog uzimanja sluzbenog broja na koji me polako primoravaju. Ja se jos uvek branim ali... Naravno, ne mogu nikad da me nateraju ako ja ne zelim, ali tu su suptilne metode - tipa mogu svaki lokal u bolnici da pozovem odmah za dz, a ponekad to znaci jako puno.
Trenutno je situacija takva, sto ne znaci da se nece promeniti u ovom ili onom smeru. Mozda Apple ponovo uspe da napravi neku revoluciju....
Jedina sigurna i konstantna stvar je da necu uzeti Android!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.