LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Re: LG G2
Samo da nesto ne zaser..... sa novim kit-katom. Nemam bas neka lepa iskustva sa tim updateovima, uvek neki bag (za koji si pre toga mislio da je nemoguc) mora da se provuce.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
U Koreji proslo 5 update-a za Kit Kat,ako ovde nesto nedaj boze propuste,verujem da ce ispraviti dogradnjom 

Zato sacekas malo,ne moras cim se pojavi odma da mu raspalis update pa da se nerviras.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Zato i sluzi forum,raspitas se malo kako radi,sacekas koji dan (a moze i nedelju) i onda se instalira
Uvek ce biti ekzibicionista koji ce istog casa uraditi update,i od kojih cemo prvi cuti utiske

Uvek ce biti ekzibicionista koji ce istog casa uraditi update,i od kojih cemo prvi cuti utiske

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Eh, lako je sada i da ostanes na Jelly beanu.
Sa froya na gingerbread bezis, pa tek onda gledas ima li bagova.
A drugi fon sa gingerbread-a na jelly bean! Poslednje sto bi ti palo na pamet je da ce ti bag biti u osnovnoj aplikaciji za pozive!
Ono u fazonu, koliko sitnih bagova tek ima, ako im je ovo promaklo.
Uglavnom i jedan i drugi su bagovali oko najosnovnijih stvari - na prvom, htc, vise nisi mogao da zoves iz aplikacije za poruke (tj zvao si samog sebe???) - ali dobro, to je reseno go sms aplikacijom, i na kraju sam i zaboravio na to - medjutim ovaj drugi - da ga tresnes o zid i da se pos***s na sony.
Sa froya na gingerbread bezis, pa tek onda gledas ima li bagova.

A drugi fon sa gingerbread-a na jelly bean! Poslednje sto bi ti palo na pamet je da ce ti bag biti u osnovnoj aplikaciji za pozive!

Uglavnom i jedan i drugi su bagovali oko najosnovnijih stvari - na prvom, htc, vise nisi mogao da zoves iz aplikacije za poruke (tj zvao si samog sebe???) - ali dobro, to je reseno go sms aplikacijom, i na kraju sam i zaboravio na to - medjutim ovaj drugi - da ga tresnes o zid i da se pos***s na sony.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Sanjao pre neku noc da mi je tel iskocio iz dzepa sam iz sebe(kao onaj hleb iz tosta) i napukao skroz.
Kad sam se probudio onako oznojan brzo trazi tel da vidim je li citav
Kad sam se probudio onako oznojan brzo trazi tel da vidim je li citav

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... vec_u_maju
Opametili se u LG-u.Konacno su shvatili da je uz kvalitet,najbitnije za dobru prodaju ne kasniti sa izbacivanjem novog modela .
Opametili se u LG-u.Konacno su shvatili da je uz kvalitet,najbitnije za dobru prodaju ne kasniti sa izbacivanjem novog modela .
LG G2 Black,16GB
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Pitanje za malo iskusnije korisnike.
Da li je dobro da se iskljuci ''thermal throttling'' opcija?
Citam na xda da je neki lik problem resio tako sto je disejblovo tu opciju u sakrivenom meniju
Da li je dobro da se iskljuci ''thermal throttling'' opcija?
Citam na xda da je neki lik problem resio tako sto je disejblovo tu opciju u sakrivenom meniju
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
framerate u low light uslovima prilikom snimanja ne prelazi 15,a ubacena da moze da ide na 60,kao i autofocus slabije fokusira
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Pa napisao sam u postu iznad da je neki clan sa xda resio problem tako.
Ja sam slabije upucen u to,pa zato pitam
Ja sam slabije upucen u to,pa zato pitam
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne znam, ne bih se igrao previse sa tim. Barem ne dok kitket ne dodje pa da vidimo da li ima i kakvog poboljsanja.
Verujem da ne mozes napraviti karambol ako iskljucis, snimis par minuta pa ukljucis opet tu opciju. Telefon se za to vreme definitivno ne moze pregrejati.
U sustini, ono sto si mogao i sam da izguglas, ta opcija sluzi samo i iskljucivo da spusti takt kako bi se procesor ohladio. Nista drugo do klasicno overklokovanje.
Mene ne svrbi toliko, ali ako si znatizeljan onda uradi to. Samo se nemoj previse/predugo igrati.
Verujem da ne mozes napraviti karambol ako iskljucis, snimis par minuta pa ukljucis opet tu opciju. Telefon se za to vreme definitivno ne moze pregrejati.
U sustini, ono sto si mogao i sam da izguglas, ta opcija sluzi samo i iskljucivo da spusti takt kako bi se procesor ohladio. Nista drugo do klasicno overklokovanje.
Mene ne svrbi toliko, ali ako si znatizeljan onda uradi to. Samo se nemoj previse/predugo igrati.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Sada sam citao na drugom nasem forumu da je jedan lik imao problema oko toga,iskljucio je opciju,telefon mu se bas zagrejao,i nije hteo da upali uopste.
Posle ga je ''ohladio'',tako sto ga je stavio desetinu minuta napolju,i mogao je da ga upali.
Sta znam,na xda kazu da su tako resili problem sa kamerom (ipak cu ja sacekati kit kat,a svrbi me samo tako,ide mi rodjendan jos malo,pa bih snimao alkose nocu
)
Posle ga je ''ohladio'',tako sto ga je stavio desetinu minuta napolju,i mogao je da ga upali.
Sta znam,na xda kazu da su tako resili problem sa kamerom (ipak cu ja sacekati kit kat,a svrbi me samo tako,ide mi rodjendan jos malo,pa bih snimao alkose nocu

Termal trotling obara takt procesora kad se zagreje,najvise se vidi u igrama frame drop.
A pad frejmova pri snimanju videa nema veze s tim jer i hladan telefon snima u 15fps nocu.
To je problem softvera i resen je u 4.4.
A pad frejmova pri snimanju videa nema veze s tim jer i hladan telefon snima u 15fps nocu.
To je problem softvera i resen je u 4.4.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Chobby88,
Hvala na strucnom objasnjenju,ipak ovaj lik sa xda nije tolko upucen
Hvala na strucnom objasnjenju,ipak ovaj lik sa xda nije tolko upucen