Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Re: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

kako ja da znam dal mi je uradio abdejt na black verziju?...danas sam uzeo telefon u telenoru...i odradio je bas dosta abdejta..nego kopao sam po informacijama i nasao da je telefon za rumunsko trziste i za divno cudo sim free:D

ertz
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Feb 2011. 19:18
:: Iphone 4s

Post od ertz »

Idi na settings-extras+info i pisace ti "Black" ili "Amber" zavisi na koji je update-ovan.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Kako da namestim titlove na moli pleyeru. Stavio sam isti naziv titla kao filma i dalje ne prepoznaje?

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bandiof »

e pa ne pise ni amber ni black :| pise verzija 1.7.0.173 ...ne znam dal ovo ima veze?

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Braco jel zna neko da li je moguce promeniti ton za poruku ili moraju samo ove fabricke da se koriste?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Moze. Ubaci preko kompa muziku u namenski folder i onda ces moci birati.

Hermiona Halivel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 19. Sep 2013. 12:41

Post od Hermiona Halivel »

Da li bi sa ovim apdejtom trebale da se dobiju neke nove aplikacije?Meni je telefon apdejtovan ali ja ne vidim nikakvu novu aplikaciju.

Zmajbb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
:: Iphone SE

Post od Zmajbb »

Pozdrav svima, ako moze vise ljudi da kaze koliko im drzi baterija, jer moja ne moze ni dan da izgura. Pa da vidim dal postoji nesto sto bih mogao da uradim kako bi produzio njeno trajanje. :unsure:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Zavisi od trzista do trzista. Tako npr. moj je iz Eng a od Miodragea iz Fra pa su postojale minimalne razlike, mislim da je moj firmver bio noviji. U svakom slučaju, ako ti nešto i ne stigne uvek možeš da skineš željenu aplikaciju sa marketa.

Zmajbb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
:: Iphone SE

Post od Zmajbb »

Dal je jos neko kupovao silikonsku oblogu koja je original nokijina?

bulatovicmi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 15. Apr 2013. 19:50
:: SonyEricsson VivazU5

Post od bulatovicmi »

stigao mi je juče Black update, sada konačno programi mogu da se zatvore na x dugme, prvo se drzi strelica ulevo (back) da se polavi task menadžer i kada prikaže otvorene programe, pojavi se x dugme u gornjem desnom uglu.
Uvedena je opcija zaključavanja rotacije ekrana. Glance ima nove mogućnosti, da prikazuje osim vremena i stanje baterije i propuštene poruke, pozive, notifikacije i stanje baterije. Dodata je i mogućnost da kada vozite, tj. uključena je navigacija, da odbijate pozive i poruke ili da ih prosleđujete na neki bluetooth uređaj.
ROCK9855 napisao:Kako da namestim titlove na moli pleyeru. Stavio sam isti naziv titla kao filma i dalje ne prepoznaje?
Pre nego što prebaciš titl sa kompa na tel. otvori ga u Notepad-u i snim ga u formatu UTF-8. U moli player-u stavi subtitles text encoding na engleski, čitaće i naša slova.

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bandiof »

Da li moze da namesti da mobilni internet radi samo na 3g,iritira me kad me prebaci na 2g pa mi otvara stranu 2 minuta?...znam da je na androidu to moglo :|

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Zmajbb, sto se tice baterije, zavisi kako koristis telefon. Meni u proseku, ako se ne igram i ako ne isprobavam razlicite programe, izdrzi od 6 ujutro do max 17h..
bandiof, settings - mobile network i tu kod Highest connection speed podesi 3G.

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

Zmajbb, Ja sam kupio originalnu silikonsku zastitnu oblogu i mogu ti reci da uopste nije losa,inace trazio sam crnu posto mi je mob zute boje,ali je nisu imali pa sam uzeo plavu u tc usce u Nokia radnji i mislim da sam je platio 1000din :lol: Inace sto se tice ovog mob,imam malih zamerki,pre nego sto krenem moram napomenuti da sam pre ovog imao samsung S3! I pre nego sto nastavim dalje samo bih hteo da se ogradim da nisam niciji fan i da na telefone realno gledam... i mogu vam reci sto se tice kvaliteta,izrade samog telefona,brzine,kamere... sve je na nokijinoj strani,dok sa druge strane kod S3 sam imao cini mi se malo duze trajanje baterije u odnosu na Lumiu 920 pri tome moram naglasiti da uopste ne koristim telefon za igranje igrica vec samo tu i tamo pozivi sms i whatsapp razbijam koliko koristim i baterija jedva izgura dan ali jedva!!! :x

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

IDzO, u pravu si eto toliko i meni drzi baterija u proseku...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

sergius, WhatsApp dokazano unistava bateriju, jos ako ides preko 3G onda razvaljuje.
bandiof, nije moguce namestiti prijem samo 3G, telefon ce uvek da koristi sve sto mu je raspolozivo. Stavi highest connection speed 4G, jer ces time dobiti nesto vece brzine na H+ (suludo zvuci, ali da nisam probao, ne bih ni ja verovao).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

lemi90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Jan 2014. 23:22
:: Lumia 920

Post od lemi90 »

Pozz.Dali mozete baciti link od te Glance app.Ne mogu nigde da nadjem.Hvala :uhuh:

Shomyz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Dec 2013. 19:48
:: lumia 920

Post od Shomyz »

kako u sms porukama da ugasim one sugestije, i kako se se salje broj telefona iz imenika, jel opcija copy/paste ili ima neka druga varijanta, i ne mogu da provalim kad pogresim slovo u toku kucanja da se vratim na primer na sredinu reci izbrisem pogresno slovo i ukucam ispravno samo me vraca na kraj reci i ne znam kako da se pomerim do tog slova koje hocu da ispravim?
aj ako neko ovo zna da mi objasni bio bi mu veoma zahvalan...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Kada pogresis drzi prst na telu poruke i pojavice ti se kursor koji navodis prstom gde zelis. Naravno svo vreme ne dižeš prst sa ekrana.

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 06. Jun 2013. 20:07
:: Samsung Ativ S

Post od Cedogares »

Sugestije gasis prebacivanjem na srb tastaturu, zadrzis prst duze na eng dugmencetu :) a inace jedan savet, ako nesto ne vidis iz prve ili zadrzi prst duze na ekranu ili prebacuj levo desno ekran, tu uvek ima nekih dodatnih opcija u aplikacijama..

Odgovori