Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Video sam istu takvu kod druga koji ima note 3. Super izgleda, ali je meni nezgodna za koriscenje
Note IV N9100 dual
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Inače sam ljubitelj originalnih dodataka ali bez obzira što standardni flip cover lijepo izgleda ipak je nepraktičan jer u odnosu na ovaj se mora otvarati svaki put kad se želi provjeriti neko obavještenje ili javiti na telefon. Trebam ovih dana dobiti originalni s view covet za note 3 koji ima "prozorčić" i koji je po meni fenomenalna stvar. 

Na ovoj futroli mozete s javljati i pregkedati obavestenja bez otvaranja kovera ,ako je neko zainteresovan prodao bi ga neka se javi na pp
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Po meni su te futrole jako neprakticne, imam takvu, i ne mogu uopste da kucam, uzasno mi smeta, moram stalno da vadim telefon iz iste.
Ja sam kupio Note sa takvom futrolom,ali sam ga prodao isti dan.Totalno neprakticno,kad otvoris poklopac kao da imas sijamske telefone.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- toda81
- Prijatelj foruma
Definitivno glupost koja onemogucava normalan rad sa telefonom
Note IV N9100 dual
Probao bih devil kernel. Jel zna neko kako se instalira tj. da li ima neka skripta za ciscenje prethodnog kernela ili samo wipe cashe/dalvik cashe i instal preko cwm?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa proveri samo da li je taj kernel ok sa romom koji koristis.
Ako jeste onda samo wipe cache i dalvik, pa na install .zip i to je to. Iz cmw-a, naravno.
Ako jeste onda samo wipe cache i dalvik, pa na install .zip i to je to. Iz cmw-a, naravno.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ja sam flešovao Devil kernel. Posle nisam mogao povezati Note sa kompom , muka živa.
Juče sam flešnuo drugaru Sotmax i više ne može da se poveže na mrežu, vtatio bekap efs i ne vredi. Flešnuo stock 4.3 i opet ništa ... Flešovao razne modeme i ništa. Sutra pravac servis
Juče sam flešnuo drugaru Sotmax i više ne može da se poveže na mrežu, vtatio bekap efs i ne vredi. Flešnuo stock 4.3 i opet ništa ... Flešovao razne modeme i ništa. Sutra pravac servis

16 godina na forumu MOBILNISVET
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Meni se to za mrežu desilo samo kad sam vratio na 4.1.1 ali čim sam opet flešovao 4.3 proradilo je sve bez problema...
- toda81
- Prijatelj foruma
Taj problem sa mrezom sam imao i ja pa sam vratio fabricki norveski rom i sve se vratilo u normalu. Samo treba da se pronadje tacna verzija softwera koju je imao pre ubacivanja sotmax-a
Note IV N9100 dual
Nadji na xda modem koji je zadnji izasao I uporedi sa tim sa sotomax...trebalo bi da radi onda...ako je starija verzija modema od tog koji imas ne vrijedi da se flesuje...nisi napisao jel brka imei brojeve???
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Flešnuo stock 4.1.1 Nordic i izbacio mi IMEI 004xxxxxxxxxx , zatim flešnuo stock 4.3 Telenor Srbija ... i opet nema prijema i ne samo to nego mi se IMEI u telefonu razlikuje od IMEI-a na poleđini

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56
Mozda glupo pitanje... a jesi li probao da stavis drugu SIM karticu da proveris? Identicnu poruku sam dobio kad se meni "sprzila" SIM kartica...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kako nije dostupna mreza kad imas signal?
Ovo sa IMEI brojem se i meni jednom desilo na S2, ali sam to resio sa zvanicnim romom. Doduse, meni je nestao broj, bile sve nule. Samo nadji taj rom za Telenor, opali i to bi trebalo da vrati IMEI.
Ovo sa IMEI brojem se i meni jednom desilo na S2, ali sam to resio sa zvanicnim romom. Doduse, meni je nestao broj, bile sve nule. Samo nadji taj rom za Telenor, opali i to bi trebalo da vrati IMEI.
- toda81
- Prijatelj foruma
Pa stvarno kako nemas merezu kad se vidi na ikonici da ima mrezu?
Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56
Isto je tako i meni bilo... vidi signal i mrezu ali nece da se konektuje...
- toda81
- Prijatelj foruma
Nece da se konektuje na internet od operatera?
Note IV N9100 dual