Mp3 plejer za Symbian?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Dulentije
Banned
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 22:20

Mp3 plejer za Symbian?

Post od Dulentije »

E ljudi, mislim da, kao sto je vec receno, treba malo vise vremena i mesta na ovom forumu posvetiti softveru, stoga bih molio one koji npr. znaju (koji se malo vise razumeju, koji duze vreme poseduju mobilne aparate sa operativnim sistemom SYMBIAN) koji je Mp3 player za symbian dobar... Znam da ih ima puno, ali koji preferirate? Hvala unapred! 8)
p.s. Inace posedujem Nokiju 6630

Obren
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 09:47
Kontakt:

Post od Obren »

Probao sam sve za koje sam čuo i ponajbolji je Nokia N90 Music Player. Svi ostali izvikani plejeri su samo našminkani i nabudženi ali seckaju (prekidaju) ako bilo šta radiš sa telefonom dok svira muzika...

dziggy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Sep 2005. 20:27

Post od dziggy »

PowerMP3
OggPlay
UltraMP3 player
MP3BASE
WMAPlus
MusicBox
Alon MP3 player
MobiFactor PowerMP3

koristim onaj sto ide uz fon, sve je to samo sminka... :wink:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ja bih ti preporuchio Ultra Mp3 Player! Ja ga lichno koristim, ne baguje (barem meni) , a ima i mnoooogo jake skinove... ako zhelish mogu da ti ga poshaljem... pozz
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Bas o tom playeru je i pisao Obren,taj imam i ja,lak je za koriscenje i ne secka,jos kad bi mogao da se spusti na desktop kao Real player kad ga minimalizujes pa da u svakom trenutku vidis sta slusas i mozes da jednim klikom udjes u program da zaustavis,premotas... pesmu,bilo bi super!
Pozdrav 8)

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

I ja imam N6630, koristio sam mnogo mp3 playera ali najvise mi se svideo onaj od Nokie n91, kada se instalira, program se sam postavi za default player. Extra je. Ovo ostalo je samo sminka.

Pozdrav :) :)
HTC Desire S

Dulentije
Banned
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 22:20

Post od Dulentije »

Ljudi, jel vam nije frka da postavite link za download Nokia N90 Music Player-a? Hvala vam puno, i izvinite na smaranju! Pozdrav

Obren
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 09:47
Kontakt:

Post od Obren »

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa OK je taj player, ali zasto neko odmah nije rekao da ga telefon sam smesta u neki folder...?
Vec sam pomislila da je zona sumraka u mom mobu...
Pa evo meni je u 6680 stavio taj player u folder koji se po defaultu zove MY OWN.
Ja iz tog foldera cak ni ne koristim nista...a sve ostale sam pregledala i nije ga bilo...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Tacno je da se player sam stavi u folder a najbolji je za mp3.Power mp3 je lep i ima neke mogucnosti podesavanja zvuka,dok ultra mp3 osim lepog izgleda i skinova nema kvalitet.

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

ja koristim MobiFactor PowerMP3 na 6630 i zadovoljan sam.ne prekida dok se rade druge stvari za vrijeme svirke,ali nakon poziva ne zna nastaviti gdje je stao (kao originalni na n gage-u) :cry:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ma meni svaki secka osim pomenutog za n90 .... neki kad radim nesto na telefonu, nekima je dovoljno i da ceprkam po njihovim opcijama, dok neki seckaju sami od sebe! ..... stvarno smor .... mislim, ako 220MHz nije dovoljno za nesmetano uzivanje u muzici, onda ne znam sta je .... i pored toga sto nema ekvilajzere i skinove, plejer za n90 mi je do sada najbolji!

pozdrav

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

A vi koji imate taj player za n90, jel mozete da igrate neke igrice dok slusate muziku?
Ja ga pokrenem i odem na opciju play in background...i kad pokrenem igricu Zuma, on po pcetku igre prekida sa muzikom potpuno...isto se desava i sa igricom King kong...
Da li je to nesto u podesavanjima...ili je svima tako...?

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

a sta hvali ovome standardnom mp3 playeru koji je na nokia 6630 moze sve ovo sto moze i ovaj od N91 samo bezveze zauzimanje memorije po meni.... :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ninolina, a kako je sa ostalim plejerima, s obzirom da ne smes ni da ih pogledas, a vec krenu da seckaju, a kamoli da igras igre?
napster,nije los onaj fabricki ali laksa je kontrola ovog za n90

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ja koristim Power Mp3 i meni je extra, na N90 player-u mi malo smeta sto nema FF i REW kontrole dok Power mp3 to lepo odradjuje a ne prekidaju mi ni jedan ni drugi, samo nece da nastavi pesmu ako ga prekine poziv
HOX Titanium gray

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

b_udder, eto ovo mi je prvi symbian fon, a nisam druge playere isprobala...nekako sam bila ubedjena da mozes da igras igrice i u pozadini slusas muziku...zato sam i pitala da li je kod svih tako...
Mozda previse ocekujem od mog 6680...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

stvarno je taj player za n90 zakon.... jedina mana je sto ne moze da pusta ogg, kad bi to moglo bilo bi 8) :lol: :D :) kao i :P svim drugim playerima....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

mkvb, za FF i REW je potrebno da samo malo duze drzis dugme za sledecu ili prethodnu pesmu (govorim o plejeru za n90)

ninolina, meni ne bi ni palo na pamet da pokusavam tako nesto :D ..... sto ne znaci da je nemoguce ;)

pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ima bre motanje napred i nazad na N90 playeru,samo treba da se zadrzi kursor na dole kao da hoces da preskocis pesmu i on ce posle par sekundi poceti da mota po 10 sekundi pesme! :wink:
Pozdrav 8)

Odgovori