LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: LG G2

Post od Azimuth »

Eto, svi ocekuju sad tokom nedelje apdejt. Izgleda da sam jedini skeptican po tom pitanju :lol: Mada, priznajem, zanimljivije je kad te iznenade a ti se kao ne nadas :D

Aleksandarr, ja nemam takvih problema sa kamerom tj tom linijom koja se pojavljuje i kod tebe i na snimku.

Aleksandarr
Banned
Pridružio se: Ned, 19. Jan 2014. 18:05
:: lg g2
:: Huawei p1

Post od Aleksandarr »

I ako neko moze da mi kaze sta znaci ono u development 2d hardversko ubrzanje u aplikacijama i 4x msaa prislno , i sta znaci iznudi gpu iscrtavanje ekrana?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nema. Evo sada sam 10tak puta palio - gasio i svaki put isto. Pokusao sa Home screen-a, iz galerije, applikacija i svaki put isto.

A ovo sto si pitao, to znaci da nista ne diras dokle god ti radi telefon :D Mozes da ga ubrzas/usporis, u sustini klokujes ga, al nema potrebe. Sa ovim defaultnim podesavanima je sve savrseno izbalansirano. Radi glatko a baterija traje li traje. Dakle, ne diraj nista :lol:

Aleksandarr
Banned
Pridružio se: Ned, 19. Jan 2014. 18:05
:: lg g2
:: Huawei p1

Post od Aleksandarr »

https://www.youtube.com/watch?v=SIgDTRawR8s evo i ovom na 10 :53 ili 52 kad startuje kameru malo trepne doduse manje trepne..

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Mislim da bi admini trebalo da reaguju i obrišu nepotrebne postove problematičnog člana. Očigledno je da dotična osoba nema nameru da komunicira na razuman način te stoga svaka diskusija sa istim je bezciljna.

No, evo nekih informacija o G2:

http://mondo.rs/a652552/Mob-IT/Vesti/Cr ... LG-G2.html

Zlatni G2 mi izgleda odlično :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Zlatni nije los, ali crvena mu bas stoji. Jel korsistio neko window quick case?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Drakenzen, ja cekam da mi stigne. Uzeo sam neki Nillkin QuickWindow case pa cemo videti da li valja ili ne. Javljam utiske svakako :wink:

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Izvinite što upadam u diskusiju. LG-ju se ipak isplatilo što je počeo da pravi dobre telefone!

LG ships record 13.2m smartphones in Q4 2013 to show Android isn’t all about Samsung.

Verovatno je dobar deo od ovog broja G2-ka.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

G2 je prodat u oko 2-3 mil. primeraka koliko sam procitao negde.U principu se nisu bas prislavili s njim kao sto su planirali,ali to ne umanjuje kvalitet G2.

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Crveni je perverzija!!! Prava komunistička ;)                                                

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ovakav bi uzeo :lol:

Slika
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Tema je očišćena od neprikladnog sadržaja.
Molim vas da se pridržavate pravila foruma.
Znam da je većina vas upoznata sa pravilima i da ih poštujete, a za one koji to ne znaju, mogu ih pročitati kod mene u potpisu ili na vrhu svakog podforuma.
Svaki naredni "off" će se brisati bez obaveštenja.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Joj sto ja nemam ovakvo snimanje u low light uslovima :smutny:

http://www.youtube.com/watch?v=vf-PdZ_g1-A

Moraju ovi iz LG-a u Kit Ket-u da to isprave

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

iKe napisao:Izvinite što upadam u diskusiju. LG-ju se ipak isplatilo što je počeo da pravi dobre telefone!

LG ships record 13.2m smartphones in Q4 2013 to show Android isn’t all about Samsung.

Verovatno je dobar deo od ovog broja G2-ka.
Moguce da je dobrom rezultatu doprineo G2 mada,oni navode da su zasluzni televizori.
http://www.tportal.hr/scitech/tehno/312 ... anicu.html
LG G2 Black,16GB

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Utorak, poslednja nedelja januara... Jel ima nekih vesti? :unsure:

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Kopam svuda redom neku novost da nadjem,jos uvek nista.

Telefon izasao septembar mesec,oni ce na kraju kit kat da puste u martu (punih 6 meseci ce im trebati)

Nastavlja se njihova stara prica :uhuh:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nadam se da gresis.
Meni se bas svidja ovaj G2 i ne bih voleo da ga menjam, ali sa druge strane ova neazurnost me sve vise privlaci Samsungu i Note 3. Jeste da mi se ne svidja TW nesto preterano, ali bih progutao to zarad azurnosti i ozbiljnosti, zvanicne podrske. Sacekacu kraj meseca pa cu prelomiti.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

^Isto razmisljanje imamo.

Meni je trenutno jedini problem kod njega oko kamere sto smo pricali,kao i to kada se gsm za prenos podataka ne koristi jedno vreme,nece sam od sebe da se upali. Mora ili da se ide na gsm/wcdma,pa tek onda tako,ili da se ide na airplane off,pa on,i tako da se ukljuci. Video sam na xda da software update D80210e,resava taj problem,tako da mi ostaje samo ovaj problem oko kamere. Ja cu da sacekam do kraja februara za update,ako ga ne bude,verovatno cu ga prodati,ili cu pak sa xda da namestim fix za kameru. Inace nisam neki zahtevan korisnik,pa da ''ludim'' uvek za novim azuriranjem,ali mi je ovo bas iritantno,jer volim da posecujem razne koncerte i belezim meni drage pesme (a sa 15fps,tesko da ce to da ''lici na nesto'')

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da. Pa ja gledam na to ovako nekako.
G2 zaista jeste perverzno parce hardvera. Ali je problem softver koji kasni prilicno.
Za telefon koji kosta bezmalo 400e ocekujem da imam sve sto i drugi koji su u istom tom cenovnom rangu, da budem u toku sa novinama. Kad vec imam poslednje parce hardvera onda hocu i softvera.

Ovo oko data saobracaja ja nisam primetio kod mene. Doduse, za ovih mesec dana koliko ga koristim, nisam ni gasio nikada net na njemu. Zapravo, nisam ni telefon nikada ugasio, resetovao se samo onomad kad sam radio apdejt :D
To sa kamerom verujem da ce ispeglati kad se smiluju i izbace kitket.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Pa pazi,za Novu godinu odlucim sa drugarom da snimamo vatromet (izvadim ja G2,sto ti kazes perverzno parce tehnike,drugar izvadi S2)

Snimamo mi tako par minuta,i vidim ja da tu nesto nije u redu,kod njega mnogo tecno ide (nista pravim se ja lud,primecujem da tu nesto ne stima,ali drugar laik nije ni provalio) Odlucimo mi sutradan kod njega na komp da prebacimo maltene iste snimke,drugar tik uz mene snimao sto i ja. Kada su snimci paralelno krenuli,tako je on krenuo u smeh,i poceo me zezati kako telefon od 400e ima video zapis. To vece sam jedva cekao da dodjem kuci,da me ne proziva vise. Dzabe sto sam ja njemu objasnjavao da je u hardweru podrzano 60fps,da trenutno snima 15fps,on to nije razumeo,jer mu telefon sluzi samo za pozive i sms. Tako je on mene sa S2-ojkom pokopo,da mi vise ne pada na pamet da stanem pored nekog i snimam uvece nesto,dok ne isprave to u update-u,ali jbg,svaka skola se skupo placa (i dan danas mi kaze,gde ti g2-ojka da joj testiramo snimanje :D )

Odgovori