LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: LG G2
O tome i pisem. Maltene 6 meseci treba cekati da bi ispravili ovo oko kamere i jos neke stvari.
Necu da gresim dusu, jesu donekle ispleglali kameru sa ovim apdejtom, ali je u pitanju nijansa gde kad te pitaju sta su sredili ti odgovaras sa "mislim da su sredili...". Necu to i tako, hocu redovan apdejt i softver koji ce izvuci maksimum ih hardvera koji je u telefonu, a ne da moram da se snalazim sa kuvanim romovima da bih peglao njihovu nezainteresovanost.
Ne znam, nije mi jasno mnogo toga, ali ajd da se strpim jos koji dan, mada sam sve blizi prelasku.
Necu da gresim dusu, jesu donekle ispleglali kameru sa ovim apdejtom, ali je u pitanju nijansa gde kad te pitaju sta su sredili ti odgovaras sa "mislim da su sredili...". Necu to i tako, hocu redovan apdejt i softver koji ce izvuci maksimum ih hardvera koji je u telefonu, a ne da moram da se snalazim sa kuvanim romovima da bih peglao njihovu nezainteresovanost.
Ne znam, nije mi jasno mnogo toga, ali ajd da se strpim jos koji dan, mada sam sve blizi prelasku.
G2 ne dobija 4.4
Many of LG’s smartphones won’t be getting updated to Android 4.3. No, instead they’ll be going to straight to Android 4.4 KitKat. The news comes via Phone Arena and the tip comes via one of its “in-the-know” readers, which claims the following handsets will be getting the 4.4 update in the not too distant future:
Optimus F3
Optimus F6
G Pad 8.3
G Pro Lite
Optimus F7
Optimus L9 II
Optimus Vu II
Vu III
G Flex
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nennad,
Stavio si od clana xdabbeb mod za kameru? Koju si verziju stavio,najnoviju 1.5.0?
Stavio si od clana xdabbeb mod za kameru? Koju si verziju stavio,najnoviju 1.5.0?
- Aleksandarr
- Banned
- Pridružio se: Ned, 19. Jan 2014. 18:05
- :: lg g2
- :: Huawei p1
kutijagreha, Da li mi mozs reci kako korak po korak da uradim taj fix za kemru?
HMMM ovo je bas mracno i tada deluje full frame , mogu zamisliti sumrak i manjak svetla, izgleda je ovaj fix odlican.
http://www.youtube.com/watch?v=7e0ZFm8yzgo
HMMM ovo je bas mracno i tada deluje full frame , mogu zamisliti sumrak i manjak svetla, izgleda je ovaj fix odlican.
http://www.youtube.com/watch?v=7e0ZFm8yzgo
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Telefon se prvo rutuje (veoma laka metoda),pa se ubaci twrp koji takodje nije tesko uraditi.
Kasnije uradis nandroid bekap celog sistema (kamera apk obavezno),u slucaju da nesto krene po zlu,i posle toga flesnes apk kameru najnoviju (u ovom slucaju 1.5.0)
Ali imaj na umu kada ubacis twrp da ti ne moze proci ota update,jer ces telefon da brikujes (ima i metoda da se skloni twrp,i vrati sve na stock)
Edit: Taj snimak je ubacen sa druge teme koja je zatvorena,ovo je tema sa koje ide flesovanje
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2548974
Kasnije uradis nandroid bekap celog sistema (kamera apk obavezno),u slucaju da nesto krene po zlu,i posle toga flesnes apk kameru najnoviju (u ovom slucaju 1.5.0)
Ali imaj na umu kada ubacis twrp da ti ne moze proci ota update,jer ces telefon da brikujes (ima i metoda da se skloni twrp,i vrati sve na stock)
Edit: Taj snimak je ubacen sa druge teme koja je zatvorena,ovo je tema sa koje ide flesovanje
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2548974
- Aleksandarr
- Banned
Uh sacekacu ipak cokoladicu valjda ce brzo
, necu da pravim verisiju od gotovog
Pogledaj snimak dobro je....

Pogledaj snimak dobro je....
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nadamo se i mi da ce uskoro da stigne.
Evo ga danas i Htc One usao u elitu nadogradnje.
Ajde LG,nemoj uvek da kaskas za drugima
Evo ga danas i Htc One usao u elitu nadogradnje.
Ajde LG,nemoj uvek da kaskas za drugima

- Aleksandarr
- Banned
Ma svi dobise, ja ne znam sto sma proklet pa uvek kuburim sa update,kad se samo setim nokie n8 i koliko sam cekao simbyan anna
pa belle
,jedino me apple nije izneverio nikad niucemo , ne znam ni da danas zasto ga prodah...osim sto me tunes smarao kao i jb i ostala smaranja.

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ovu vest koju si okacio,odavno je na tviteru receno da ta vest nije istinita 

- Aleksandarr
- Banned
Meni je stvarno nerazumljivo sta oni rade sa nadogradnjama , zar im treba toliko , zar je toliko tesko pustiti taj update,zar toliko NE razmisljaju o krajnjim korisnicima, non stop neko drzanje u neizveznosti, ajde da nemaju razlog nego treba da ih je sramota za onaj frame rate po noci , makar to nek isprave i pozure zbog toga, ali kolko god ja kukao on ce doci prvo krajem januara, pa ce biti pomeren do kraja februara, pa marta i na kraju sredinom aprila.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja sam danas pukao i zamenio moj G2.
Ako nastave sa takvom filozofijom, tesko da ce se i pored fantasticnog hardvera neko odluciti za kupovinu jer nema ama bas nikakvu podrsku. Sramota za LG da upropasti telefon kakav je G2 i da ga ostavi na 4.2.2.
Ako nastave sa takvom filozofijom, tesko da ce se i pored fantasticnog hardvera neko odluciti za kupovinu jer nema ama bas nikakvu podrsku. Sramota za LG da upropasti telefon kakav je G2 i da ga ostavi na 4.2.2.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Azimuth,
Druze,vec sam ti cestitao na novom telefonu. Mozda si trebao malo da sacekas update,vidim da korisnici sa Note 3 i nisu bas toliko zadovoljni
Tako da,mozda nam se ti vratis i pre nego sto si otisao
Druze,vec sam ti cestitao na novom telefonu. Mozda si trebao malo da sacekas update,vidim da korisnici sa Note 3 i nisu bas toliko zadovoljni

Tako da,mozda nam se ti vratis i pre nego sto si otisao

- Aleksandarr
- Banned
Azimuth, Priznaj nedostaje ti ,nekako svima nama priraste za srce ovaj g2 

- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
da li neko zna koliko bi mogla da padne cena LG G2 kod operatera (npr. Telenor) kad izađe LG G3 i da li će to biti odmah po izlasku 17.05.2014. ili će proći nekoliko meseci dok se i kod nas pojavi u ponudi operatera?