Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ili sam ja lud ili ovde nema razlike. Brzina ista. Sistem isti. Tu i tamo neke ikonice izmenjene. A zato deo programa ne radi i mora da se obriše i ponovo instalira. Barem oni third party. Kamera mozda malo cistija ali i dalje spora pa nisam siguran dok ne ispitam malo duže.Pratiću potrošnju baterije pa ako i tu nema razlike onda sve u svemu s.... kroz gusto granje. A ja mislio sad će da krene ludilo....
Ma ja lično ne vidim nikakvu bitnu razliku između 4.2.2 / 4.3 / 4.4 / 4.4.2 na žalost naravno , mada stalno pišu o nekim poboljšanjima, na S4 i ONE sam imao 4.2.2 i 4.3 (i ništa, čak je 4.3 gori) , na Nexus 4 sam imao 4.3 i 4.4.2 (razlika je čista kozmetika) , na Note 2 je OGROMNA razlika između 4.1.2 i 4.3 (Sotmax) .... Tako da
Ja lično vidim osjetnu razliku na Note 3 nakon ažuriranja na 4.4.2. Uređaj je dosta brži iako nisam vjerovao da je to moguće, imam na raspolaganju 2,71GB RAM memorije dok sam na 4.3 imao 2,38GB. U statusnoj traci je sve crno-bijelo, na zaključanom ekranu sad u donjem desnom ćošku ima prečica za kameru... Ako naletim na još nešto javljam. Uglavnom zadovoljan sam. Nisam radio hard reset i nemam nikakvih problema sa aplikacijama i samim radom uređaja.
Zoreli, slazem se sa tobom da su razlike jedva vidljive u tim prelazima, a jedino je izuzetak nabudzeni note 2 sa sotmax rom-om koji savrseno radi i nikako ne uspevam da ga zaglupim da zakuca bez obzira koliko ga drndao
Sta mislite kada se moze ocekivati da se nadje Note 3 u oglasima za 400 eura koriscen sa garancijom od operatera?
Mart? Jun?
Ne secam se kako se kretala cena Note 2 prosle godine.
Otto Porter, Verovatno kad izadje S5 pa koji mesec posle toga dok se stabilizuje ponuda. S5 ce onda kostati kao note 3 a note 3 ce pasti na tu neku cifru. Mada note uredjaji dosta dugo drze cenu...
mick napisao:Otto Porter, Verovatno kad izadje S5 pa koji mesec posle toga dok se stabilizuje ponuda. S5 ce onda kostati kao note 3 a note 3 ce pasti na tu neku cifru. Mada note uredjaji dosta dugo drze cenu...
Hvala na odgovoru. Onda bolje da kupim uskoro jer dzabe cu cekati do Juna recimo da bi ustedeo 30 eura
kvaka33 čestitke i da te dobro služi u šta ne sumnjam ni jednog trenutka. Zaista je teško preći na neki drugi uređaj a da nije Note, za nekoga kome veličina ne smeta.
Hvala
Definitivno je jako tesko preci na manji ekran ,jedino sto i dalje kuckam da upalim i ugasim ekran
Zahvaljujem Barabi i Bahemothu ,na instrukcijama pri kupovini ovoga telefona
Nema na čemu. Da služi kako si zamislio, da se zameni za još bolji
Očekujem i par fotografija da baciš u odgovarajuću temu, zanima me kamera po danu i ovako uveče u sobi. Ako imaš dobar net može i koja sekunda onog famoznog videa u 4K.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.