LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: LG G2

Post od Behemoth »

Jbt pa ovaj CM leti na ovom telefonu :o
http://www.youtube.com/watch?v=6xTXy8eygDA

EDIT:
Javili su mi iz LG-a da jos uvek nema zvanicne
informacije kada ce biti update.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Aleksandarr
Banned
Pridružio se: Ned, 19. Jan 2014. 18:05
:: lg g2
:: Huawei p1

Post od Aleksandarr »

Sa ovim double tap radi na svim tel....Inace meni i bez moda isto radi ovako brzo :p

Sto se tice lg-a neka se ....

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Dobro da ti nisu rekli da ce najkasnije do marta biti. Shou sa njima :lol:

Aleksandarr
Banned

Post od Aleksandarr »

Kad cujem to do kraja maarta pripadne mi muka, bruka i sramota za lg

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ma,meni taj update ne igra nikakvu ulogu,zadovoljan sam radom telefona,ali zbog radi sebe bi trebali da puste to.
Naprave zvercinu koja obrise patos sa svima i onda se zakopaju kao i uvek u svom blatu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa nije poenta samo da bi se reklo da imas kitket u telefonu, nego to da se proizvodjac potrudi da ispravi softverske greske na telefonu koji je u samom vrhu trenutne ponude.
Meni je totalno neshvatljiva njihova politika. Izbace brutalan hardver a softverom ga unakaze. Sami sebi podmecu noge.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Prosto neverovatno da jedan S3 ima update na 4.3,a da nas G2,jos uvek stoji na 4.2.2

A fora koju nam prodaju LG direktno ide na 4.4,preskace 4.3. Gde je tu profesionalizam?

Lepo da su izbacili 4.3 gde je resen ovaj problem oko kamere,i gde ostalo sve radi kao do sada,a 4.4 da izbace mart,april (ali da ga lepo ispeglaju,i da ih bog vidi)

A ne imam tel poslednje generacije,470e oktobra meseca ga kupio,i cekam vec 4 meseca da mogu normalno da koristim kameru

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Mogli su bar neki fix da izbace vezano za tu kameru,al eto politika im je super.
Ako flagship toliko ceka na update,sta ce biti sa G pro i ostalima?
Za par dana izlazi G pro 2 sa 4.4
Ako do tad ne stigne za g2 onda su usrali motku definitivno

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Upravo tn,neki fix,downgrade za kameru od 100-ak mb da su cepnuli,i da zavrse posao

Oni trebaju da znaju da 70 posto korisnika androida ne zna sta je root,twrp,kamoli da flesuju,tako da su morali to da urade,a ne da se oslanjaju na dobrobit clanova sa xda. Ovako kada znaju da na xda ima resenje,briga ih da prate konkurenciju

Koliko sam citao,G2 pro izlazi 10 februara,sigurno pre toga nece update da izbace. Jos,nedaj boze ako vide da u prvih mesec dana dobro im krene prodaja,cekacemo mi update do polovine aprila.

Ali sve se nadam da im prodaja tog modela nece biti sjajna,pa da ce zasuci rukave i pustiti ga drugom polovinom februara

don Alberto
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
:: LG G2

Post od don Alberto »

a da li kad stigne update na 4.4 onda i operateri u sve LG G2 u svojim poslovnicama ubacuju u te telefone ,koji su kod njih na stanju ili to moram sam da obavim kad ga uzmem? tj. ako odem npr. u maju da uzmem novi telefon u telenoru LG G2 da li će oni tada već imati ubačen u njega 4.4 ?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Naravno da nece osim ukoliko nisu tobili nove telefone sa vec preinstaliranim kitketom. Ako su ostale zalihe iz ovog perioda onda ces sam morati da odradis apdejt. Zasto? Pa ne boli to nista. Niti kosta.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Чим се први пут повеже на неку мрежу доћи ће OTA апдејт. As simple as that.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Ima li gde kod nas da se kupi neki flip case / window case sa magnetom koji radi posao?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Martin Mystere, imacu ga ja uskoro. Valjda. Pa ti mogu proslediti. Ovo ostalo sto mozes naci, gledao sam u 3G i RIM mobile (u NS-u su oni najopremljeniji), imaju samo neke kineze koji bas i ne mogu da se zatvore do kraja pa onda landara malo. Isprobao sam pa sam video. A i taj kinez bogme kosta prilicno, oko 10e ako se dobro secam.

Aleksandarr
Banned

Post od Aleksandarr »

Uzmite nillkin fresh sa magnetom meni je fenomenalan , ja sam nabavio kozni preko drugara aqva blue, odlicno radi posao otvoris i otkljuca se, zatvoris i imas quik window stvarno fenomenalna stvar.SA ZADNJE STRANE JE JAKA PLASTKA NEKA I NAPRED JE KOZA I NA PREVOJU KOZA

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Aleksandarr, taj meni treba da stigne. Bio sam ga narucio za sebe jer zaista lepo legne i stiti telefon, ali kako vise nemam G2, ne treba mi pa cu ga prodati.

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

OK, ja sam zainteresovan, ali mi reci kako si mislio da ga proslediš i po kojoj ceni.

don Alberto
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
:: LG G2

Post od don Alberto »

Azimuth napisao:Naravno da nece osim ukoliko nisu tobili nove telefone sa vec preinstaliranim kitketom. Ako su ostale zalihe iz ovog perioda onda ces sam morati da odradis apdejt. Zasto? Pa ne boli to nista. Niti kosta.
a pošto do sada to nikad nisam radio može li mala pomoć kako se to radi

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Martin Mystere, pa onoj ceni po kojoj mene izadje kad mi stigne. Tako da opusteno :wink:

don Alberto, OTA (over the air) je najjednostavniji nacin, ukljucis telefon, navatas neki wifi i on sve sam odradi. Ti smao gledas i uzivas. Drugi nacin je opisan na prethodnim stranicama. Skines program za komp, skines rom, povezes komp i telefon i to je to.

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Azimuth, ma ne sekiram se ja zbog cene, vise se razmisljam kako si planirao da ga prosledis jer da smo obojica iz istog grada bilo bi mnogo lakse - dogovorimo se obojica kad mozemo i sve je OK, ovako je malo komplikovanije posto me je u ovo doba godine zbog obaveza na poslu teze naci kuci ali dobro, nadje se resenje...

Odgovori