Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Ma prvo ga ugasi pa upali. Na to je mislio artifex kada je napisao reboot.
Ako to ne pomogne onda factry reset.
Ako ni to ne pomogne, mada ne vidim zasto ne bi, onda lepo odes na sammobile.com, skines poslednji rom za njega koji su izbacili i javis se ovde pa ti objasnimo korak po korak.
Ako to ne pomogne onda factry reset.
Ako ni to ne pomogne, mada ne vidim zasto ne bi, onda lepo odes na sammobile.com, skines poslednji rom za njega koji su izbacili i javis se ovde pa ti objasnimo korak po korak.
Sad cu da prebacim sve na komp samo ne znam jel mogu i kontakte i mailove, fon nema mmc vec je sve u fonu.
Uradicu fr pa cu da vidim. Ako ne, smaracu vas ovde da odradim taj rom
EDIT I:
Uradio sam fr....i dalje isto. Pise Not Registered on network.
Koliko je sigurno da sam radim ROM ? Jel moze neko neki brzi link da baci da ne jurim ovde, ne znam gde da nadjem. Hvala
EDIT II:
Reseno. SIM kartica je bila problem, zasto nisam
odmah na pocetku to isprobao nije mi jasno
Ubacio sam moju karticu i sve sljaka ko leptir. Znaci
verovatno je riknula kartica ili su nesto iskljucili ili
sta vec... Sutra cemo u telenor po novu. Dobro
barem sam osvezio fon sa resetom
A rom i to cackanje cu da eksperimentisem na mom
fonu
Uradicu fr pa cu da vidim. Ako ne, smaracu vas ovde da odradim taj rom

EDIT I:
Uradio sam fr....i dalje isto. Pise Not Registered on network.
Koliko je sigurno da sam radim ROM ? Jel moze neko neki brzi link da baci da ne jurim ovde, ne znam gde da nadjem. Hvala
EDIT II:
Reseno. SIM kartica je bila problem, zasto nisam
odmah na pocetku to isprobao nije mi jasno
Ubacio sam moju karticu i sve sljaka ko leptir. Znaci
verovatno je riknula kartica ili su nesto iskljucili ili
sta vec... Sutra cemo u telenor po novu. Dobro
barem sam osvezio fon sa resetom
A rom i to cackanje cu da eksperimentisem na mom
fonu
Samsung Galaxy S Plus
Nokia 6303
Nokia 6303
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Ko će da mi pomogne šta mu znači "mali v3, v2 " , u čemu je razlika? Ne kapiram Dorimanx kernel, tek sam počeo da se interesujem a tereba mi za PacMan ..JB/KITKAT CM/AOKP MALI V3 ONLY! !NO ICS/JB STOCK SUPPORT! Kernels List!
jel zna neko gde bi mogao da skinem emai aplikaciju koja stize sa jealy bean-u 4.1.2??
- bloker
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 13:37
- :: Samsung Galaxy S IV
Ako misliš na e-mail aplikaciju, skini sa Play Store "K-9 Mail" aplikaciju koju i ja koristim i koja odlično radi. Moguće je dodati i više e-mail naloga.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Je l' ima već za S2 stabilan KK?
A ako nema hoće li biti u skorije vreme?
Mislim na custom rom naravno.
A ako nema hoće li biti u skorije vreme?

Mislim na custom rom naravno.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Arkan,ja sam drugu ubacio 'resurrection rom' koji je 4.4.2 i on je prezadovoljan kako radi telefon. Kaze sve radi,i to bolje nego kad je TW imao
Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Odrađeno sve po citiranom uputstvu druga toda81 i šta sada?toda81 napisao:Ne bih sada pricao o tome kako se on zeznuo jer ko zna sta je radio i da li se pridrzavao uputstva. Samsung je mozda najjednostavniji za root. Skine se jedan mali fajl i prebaci na memorijsku karti u i onda se udje u recovery i i ide se na install zip i pronadje se taj kopirani fajl i klikne na njega i on za par sekundi odradi root.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2116549
Ovo je link do uputstva koje sam ti i ja vec napisao, a tu imas i link gde se skida fajl koji se odradjuje root, a to je CWM-SuperSU-v0.97.zip
Kao sto vidis jedino sta ti treba da uradis je da skines taj mali fajl i lepo ga samo kopiras direktno na memorijsku karticu. Zatim ugasis telefon pa kada se tel ugasi drzis ovim redosledom sledece dugmice i ne pustas ih volume up + home dugme + power dugme i kada udje u recovery ides na opciju Install zip from external sd card i onda ce te ubaciti na memorijsku karticu gde samo pronadjes fajl CWM-SuperSU-v0.97.zip i stanes na njega i kliknes na njega i pustis da odradi root. Kad odradi root, a to bude gotovo za mozda najvise 30sek, a mozda ni toliko ne treba ides na opciju reboot system now ili pise samo reboot i tel se upali i u meniu sada imas novu ikonicu SuperUser ili pise samo SU. (Kroz recovery se kreces gore dole tko sto stiskas dugme za pojacavanje i smanjivanje, a selektujes, tj odabiras i pokreces neku opciju ili instalaciju onog fajla tako sto stanes na fajl ili opciju u recoveryu i kliknes na home dugme) . Ovo je toliko jednostavno da ne postoji jednostavniji root. Da znas samo kako je bilo nezgodno odraditi root na htc desire kada je izasao taj tel. Uzasno komplikovano, a ovo danas sta se radi je prosto i odradi se za bukvalno par minuta
Imam ikonicu superSu.
Treba da idem na neka podešavanja unutar te aplikacije?
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Može neko da mi da link od stabilnog rom-a za S2 ali da je identičan po izgledu onom na S4?
Nadam se da razumete.
Nadam se da razumete.

- Azimuth
- Moderator
Pa druže, na xda imaš dosta developera, a svaki od njih po neki svoj rom za koji kaže da je manje ili više stabilan. Sumnjam da je bilo ko odavde isprobao sve romove. Moj savet ti je da prelistas tamo teme, krenes od poslednjih stranica i vidiš da li se i na šta ljudi žale, pa spram toga da odabereš rom za sebe.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Još se dvoumim da li da dam Idola za S2,ali pošto će Idol izgleda večno ostati zaglavljen na 4.1.1 verziji moraću da ga zamenm.
Na Xda ima mnooooogo romova za s2 i svi stvarno pišu kako im je rom stabilan ali ko će ga znati...
Na Xda ima mnooooogo romova za s2 i svi stvarno pišu kako im je rom stabilan ali ko će ga znati...
Poslednja izmena od ~Arkan~ u Pet, 31. Jan 2014. 14:20, izmenjeno 1 put ukupno.
- Azimuth
- Moderator
Pa moraš isprobati nekoliko da bi našao onaj koji tebi odgovara, ili barem da bi znao šta ti ne odgovara.
Nego, u pretposlednjem postu si tražio preporuku za stabilan rom, a u poslednjem postu pišeš da zapravo nemaš S2?! Ne kontam baš, al ajde.
Nego, u pretposlednjem postu si tražio preporuku za stabilan rom, a u poslednjem postu pišeš da zapravo nemaš S2?! Ne kontam baš, al ajde.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Azimuth, nemam S2 planiram da ga nabavim,ali ga zato ima moja najbolja drugarica,hehe.

Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
A neki odgovor na moje pitanje?
- artifex
- Mobil manijak
Brele,sta bi to da podesavas u supersu aplikaciji?
Ne znam ni sam
Odradio sam root, ali mi i dalje javlja da imam malo int.memorije.
Da obrišem ove velike aplikacije i da ih instaliram ponovo, ali sad mogu ds ih sačuvam na mmc?

Odradio sam root, ali mi i dalje javlja da imam malo int.memorije.
Da obrišem ove velike aplikacije i da ih instaliram ponovo, ali sad mogu ds ih sačuvam na mmc?
- artifex
- Mobil manijak
Root ti nece povecati internu memoriju. Obrisi ih,a ako ti je mmc- memorijska kartica onda da ,ubaci ih na sd...
Root-om valjda mogu da skladištim sve na memorijsku (SD) karticu, umesto što je do sada sve automatski stavljalo na int.memoriju?
Edit: obrisan fb i još par aplikacija sa interne memorije.
Sad mi ne dozvoljava da ih instaliram, kao nema dovoljno memorije, a na SD kartici imam 1GB free.
U čemu je fazon?
Edit: obrisan fb i još par aplikacija sa interne memorije.
Sad mi ne dozvoljava da ih instaliram, kao nema dovoljno memorije, a na SD kartici imam 1GB free.
U čemu je fazon?
Ljudi treba mi savet i pomoć imam i9100 i na njemu cyanogenmod 10.1.3-i9100 odnosno 4.2.2 i kamera mi ima užasnu sliku tekst se ne može pročitati kada se slika.Zna li ko u čemu je problem i kako rešiti?? Hvala
- Azimuth
- Moderator
DrIgGy, pokusaj da tapnes na ekran da bi zumirao i onda tek slikaj. I pogledaj da nisi mozda izgrebao staklo na kameri... Drugog razloga nema. Promeni rom pa pokusaj sa nekim drugim. A za ovaj CM uradi nandroid bekap pa ako ti se ne svidi novi rom ocas posla vratis sve u stanje u kom je bilo neposredno pre flesovanja.