S60 i Total Commander

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

S60 i Total Commander

Post od mkvb »

Pronasao sam neki Plug-in za total commander da prepoznaje s60 file system, posle instaliranja pojavljuje mi se "Symbian devices" u Network Neighborhood u Commanderu ali samo to, kada ga otvorim telefona nema nigde, u pitanju je 6630 preko USB - DKU2 kabla, jel neko ima iskustva sa tim, meni se Commander nalazi u start up-u i sve radim preko njega, jos kada bih mogao da kopiram sa fona... :lol: :lol: :lol:
Pozdrav

Edit:
Evo ga link http://www.geocities.com/rs0319/

- Nokia 6600 (IR)
- Nokia 3650 (Bluetooth)
- Nokia N-Gage QD (Bluetooth)
- Siemens SX1 (USB)
- Sony Ericsson P900

Unfortunately not all Symbian based phones, in particular the Symbian OS 7 based phones except the 6600, support the Symbian Connect QI Runtime. These phones will not be accessible through the plugin.

Nece za Symbian OS 7, ako neko pronadje tako nesto a da radi sa 6630 neka posalje na mail, ima u profilu :uhuh:
HOX Titanium gray

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Mkvgb: a i za o ostale...

Ja imam plug-in za total comandera ali verziju 0.2.Savrseno radi sa 3650 preko IR,BT...

Buraz ima 6630 i jednom prilikom cisto da isprobamo se nakacio preko BT bez problema...Mozda da probas ovu verziju?

I kako nece za symbian OS 7 kada je P900 na tom symbianu,a pise da je podrzan? :dry:
A dje je ba zapelo....

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Moj lapsus, nece za sve symbian 7 telefone a 6630 je symbian 8, nemam BT nego samo USB DKU-2 i sa tim definitivno nece, barem ne meni, ni verzija 0.2 ni 0.4, probacu sa BTom kod drugarice, pozdrav
HOX Titanium gray

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od DrMilengele »

Nish za lapsus..Sa kablovima nismo probali tako da ne znam za tu varijantu... :unsure:

Nadam se da ces resiti... Izem ti kabl,mada je najbolja konekcija preko njega...Bar bi trebalo

A sto ne posaljes mail autoru programa i upitas ga za kabl verziju? :?
A dje je ba zapelo....

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Vec sam se ja toga setio, srocio ja lepo mail na engleskom, trebalo mi sat vremena da mu objasnum u cemu je problem ali cvrc :uhuh: adresa vise nije vazeca, vratio mi server :uhuh: Sta cu, baksuz, pozdrav
HOX Titanium gray

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od DrMilengele »

Probaj vDisk,radi na isti fazon,dobra stvarcica... Pozzzzzz
A dje je ba zapelo....

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

da li kod tebe pišu imena file-ova kad uletis u neki folder na phonu sa npr.slikama?
meni ne,ne znam zašto

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od DrMilengele »

zeemax

Ni kod mene ne pise...Izgleda da je neki bag...Ili dok ne kupis ne vidis,mozda? Cu da pitam autora,ako ga nadjem

:dry:
A dje je ba zapelo....

Zorraya
Banned
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 14:46

Post od Zorraya »

DrMilengele,imam SYMBFS - Symbian Filesystem plugin for Total Commander Version: 0.4 (BETA)
Ne radi ,ako nije problem,baci na PP tu v.0.2 ,pošto mi TC u sistemu godinama..pa mi više mrsko da podižem File Manager iz PC Suite-a..a i ružan je ko sam đavo,tj.,WindowsExplorer ;)
D`voicewithin

Odgovori