LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: LG G2

Post od zoreli »

Ako je LG rekao " 4.4.2 u martu " znači strpite se još hmm bar 2 meseca :dry:

... samo da dodam , LG Optimus G Pro E985 koji je pušten u prodaju pre nekih 9 meseci još uvek je na 4.1.2 :wacko:
a to je telefon sa:
5,5 Full HD displejom
Quad-core 1.7 GHz Krait 300
2 Gb Ram-a
Kamerom od 13 MP
32 Gb interne memorije + kartica

... stvarno sramota od strane LG
16 godina na forumu MOBILNISVET

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Nije LG rekao nista,to je samo nagadjanje.
Ja sam slao mail njihovom zvanicnom predstavniku za Srbiju,rekli su da jos nema informacije zvanicne.

Tako da ce najverovatnije ovaj model ostati zaglavljen na 4.2,jer to u neku ruku i ima logike.
Ako update kojim slucajem bude u martu,G Pro ce ga dobiti tek iduceg marta,a G3 ce dobiti neki naredni update 5.0 ili sta vec bude posle kad se pojavi G4.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Nisu nagađanja , 4.4.2 je pušten za Koreju a za ostatak sveta "March 2014" ... Dobra stvar je što su cene LG smartphona dosta niže od konkurencije , trenutno G2 ide po 359€ a G Pro za 299€ (cene "na crno" kod većih dilera/preprodavaca)

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ovaj model dobija 100 posto update na 4.4 (kada,to je vec pitanje)

U Koreji su pustili vec jedno 4-5 update za kit kat,bice i za Evropu,samo da sacekamo

Mada vidim u oglasima da se pojavio crveni i zlatni kod nas u prodaji,sa vec instaliranim kit-ketom,i kamerom koja extra radi,pa kome se zuri,neka ga zameni,i doplati dvadesetak evrica :lol:
Poslednja izmena od kutijagreha u Pet, 31. Jan 2014. 11:02, izmenjeno 1 put ukupno.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Da nije crveni mozda bi i menjao.
Ne znam za koga prave te idiotske boje.Za one muskarce sto cucnu kad pisaju verovatno.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Dajte ovde ko je voljan da izdvoji sat vremena i napise tutorijal kako da se ubaci fix za kameru sa xda od clana xdabbeb,bio bi jako zahvalan.

Pocev od tutorijala za root,twrp,sve do flesovanja. Takodje i neko od moderatora kasnije taj tut da stavi na prvoj strani.

Mislim da bi tim fixom stavili tacku na rad telefona,jer izuzev toga,telefon radi kao doxa (4 meseca kod mene,nijedan jedini restart)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Koliko god G2 bio dobar telefon, pitanje je da li će dobiti neki update nakon 4.4. Ne zato što telefon to ne može pogoniti već zato što im nije u interesu. Pogledaj jedan G Pro koji je i dalje izuzetan telefon a i dalje zaglavio na 4.1.2. Treba nekalo i G3 prodavati koji će izaći vjerovatno sa 4.4.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

janka_88, potpuno se slažem. I, verujem da je 4.4 polednji apdejt koji će G2 dobiti (ako se ne računa podrška sa xda). G3 svakako mora da se proda. :wink:
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Nemam G2 ali sam popunio u znak solidarnosti kolega sa foruma:
Slika

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ma ne verujem,samo ne znam sto su skoro izbacili vest da ce vise da se fokusiraju na telefone i tablete ako od update-a nema ni traga.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Potpisao i ja 8)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

E kako da neću da im pišem peticiju. Treba oni nama da napišu izvinjenje što do sad nisu pustili update. Mislim mene telefon odlično služi i ne mislim da ga menjam, ali ovo je jako neozbiljno.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Re: Одг: LG G2

Post od Nennad »

Koji su telefoni do sada dobili kit kat? Neksusi, tri samsunga i jedan htc? Ja očekujem update tokom februara, lg zna da im je to veliki minus i da moraju da budu ažurniji po tom pitanju ako ne žele da izgube smartphone tržište.
Mene recimo od nedostatka update-a mnogo više smara nemogućnost kupovine aplikacija na gplay-u, jer su mi neke bitnije od samog rom-a.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Nennade,sve aplikacije koje bi ti zeleo da kupis,a nisu dostupne kod nas,imas besplatno na netu :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Aleksandarr, to ti pričam. Update iOS je isti dan, isti sad, siti sekund za sve. Nema Koreja ovo drugi ono.
Ali realno koliko košta ovaj fon jbg, root i fix za kameru ubaciš i nećeš misliti o update. Ništa specijalno nije doneo ni na note 3. ispada da telefon ne radi na 4.2, on radi odlično na 4.2, ali ako ima već fix za kameru ubacite i vozite dok ne izađe zvanično.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Secam se,svojevremeno,pisali smo peticiju za SE X10 da dobijemo update i dobili smo u roku od mesec dana.Da li je pomogla peticija(i to preskocili su froyo v2.2 i direktno presli na v2.3) ,ne znam ali nista ne kosta da svi posaljemo i cekamo sta ce se dalje dogadjati.Verujem,da nas ovaj put LG nece izneveriti.
Poslednja izmena od AnGeL oF LoVe u Pet, 31. Jan 2014. 19:55, izmenjeno 1 put ukupno.
LG G2 Black,16GB

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

artifex napisao:Nennade,sve aplikacije koje bi ti zeleo da kupis,a nisu dostupne kod nas,imas besplatno na netu :)
Nema svih, prekopao sam sva ta mesta na netu, radi se o aplikacijama koje imaju in app purchase. Konkretno G2 Xposed, AutoContacts itd... da ne idemo u off.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

G2 Xposed imaš na XDA, Auto Contacts FULL APK v1.16 kucaj na Guglu , imaš ga .... I tako dalje .

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Slika

Potpisao. Da li je neko pokusavao sa razlicitim imejlovima da se potpise?

Ako moze,da napravim jedno stotinak mejlova,pa da ubrzam agoniju :D

Odgovori