MTS novosti
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Re: MT:S novosti
Mislim da ne daju popust od 50% uz X factor tarife, kao što nisu ni za nekadašnje PRVA Droid tarife, jedino ako ne naprave neki izuzetak u tvom slučaju! E, sad, minuti u mt:s mreži se troše tek nakon potrošenih minuta ka svim mrežama, što je totalna glupost, možda se i to uskoro i promeni, inače bi ove tarife bile ekstra! Moja preporuka MixNet L (600min,1500sms,1500MB -990din) ili MiX 2300 (750van, 1500umreži, 1000sms - 1380din) uz 50% popusta naravno. E, sad ako bi hteo internet uz mix tarifu 2300 možda doda net dodatak, kao što je uradila moja supruga. plus još 150MB i sve ispada 1500din! Zavisi, koliko bi i novca izdvajao mesečno! Moji roditelji koriste Mix 750 i Mix 1250 sa 50% i to im je više nego dovoljno! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
mile500, nisi ti gledao tamo gde treba
Zapravo Vipovi smart paketi su idealni ako covek (tvoj cale) uglavnom prica.
Uzmes zimsku promociju i na nju saberes 25% popusta posto covek ne uzima telefon, i recimo paket Smart 1200.
Ako uracunas sve popuste, racun ti dodje 1100 din prvih sest meseci, 900 din drugih sest, 700 trecih sest i 500 dinara poslednjih sest meseci. A dobije covek preko 1000 minuta ka svim mrezama svakog meseca. Tesko da od toga u ovom trenutku ima nesto povoljnije.
Pozdrav.

Uzmes zimsku promociju i na nju saberes 25% popusta posto covek ne uzima telefon, i recimo paket Smart 1200.
Ako uracunas sve popuste, racun ti dodje 1100 din prvih sest meseci, 900 din drugih sest, 700 trecih sest i 500 dinara poslednjih sest meseci. A dobije covek preko 1000 minuta ka svim mrezama svakog meseca. Tesko da od toga u ovom trenutku ima nesto povoljnije.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ensiferum: Hvala na savetu
,nadam se da ce nesto da bude ...

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
mile500, u pravu je Lobachewsky, VIP daje super ponudu, ako ne uyimaš telefon imaš još 25% popusta pored već onih rastućih20-30-40-50%, za matorce idealno, na primer smart 700 ili manje 400, mada je ovo tema posvećena mt:s-u! 
p.s. da pridodam, ubacili su neke nove telefone u svoju ekstremno siromašnu ponudu, tipa Nexus 5 i Alcatel C7
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mob ... edaji.html

p.s. da pridodam, ubacili su neke nove telefone u svoju ekstremno siromašnu ponudu, tipa Nexus 5 i Alcatel C7
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mob ... edaji.html
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Nisu novosti,nego jel jos neko danas ima problem sa signalom - nemam ga ceo dan?!?
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
NBG radi bez problema 

- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
U KG takodje nema nikakvih problema.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- pelleruma
- Mobil poznavalac
Onda je do telefona?Nije padao,sve normalno,do juce.Evo i danas - pomalo ima,pa nema duzi period.Odem u podesavanja,kad izmenjam npr.u ssmo gsm,ili neku drugu kombinaciju,proradi i onda opet,kasnije se izgubi...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
pelleruma, pa najbolje da proveris kod jos nekog, ali iz tvog mesta. Ovako tesko da moze nesto sa sigurnoscu da se zakljuci.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- pelleruma
- Mobil poznavalac
Da.Stavio sam ga na "only 2g network" i ok je,za sada.Bio mi je na mesancu - gsm/wcda auto.
Planiram da predjem sa Telenora (PIS 500) paketa na Mts Mix Net L paket,cuo sam samo pozitivne kritike za isti.Konacno mi istice ugovor za koji dan pa mi se ovo cini kao najbolje resenje za moje potrebe!
Zanima me kako proveravate potrosene megabajte i stanje inace,ima li neka dobra aplikacija na Play-u? Telenoru jedino u korist ide to sto sam u svakom trenutku imao tacan prikaz svega potrosenog!
Pa me zanima kakav je slucaj ovde?

Samsung Galaxy S3 I9300
MB su neograničeni, ne piše količina, kad potrošiš preko pola MB iz paketa pošalju ti
sms sa obaveštenjem da si potrošio pola MB i da ti sleduje manja brzina protoka, tako nešto.
Prvih par dana u mesecu ne radi provera stanja, posle toga funkcioniše prilično tačno i brzo ažuriraju.
Kucaš *797# i proveravaš stanje.
sms sa obaveštenjem da si potrošio pola MB i da ti sleduje manja brzina protoka, tako nešto.
Prvih par dana u mesecu ne radi provera stanja, posle toga funkcioniše prilično tačno i brzo ažuriraju.
Kucaš *797# i proveravaš stanje.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
i na 80% isto i na 100% isto. Onda prelaziš na sporiji net, koji je za bilo šta ozbiljnije praktično neupotrebljiv. Čak je i čitanje foruma zamorno.cvoruga napisao:kad potrošiš preko pola MB iz paketa pošalju ti sms sa obaveštenjem da si potrošio pola MB
ili sa aplikacijom "Stanje" sa Play Store koja to malo automatizuje.cvoruga napisao:Kucaš *797# i proveravaš stanje.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, meni šalju samo za 50%, a spor net je uvek 

- m@c|-|oR
- Expert
cvoruga, pa možda nisi prepucao 80%.
Kako misliš uve je spor net. Meni su brzine sasvim ok (4-8 Mbps na HSDPA).
Kako misliš uve je spor net. Meni su brzine sasvim ok (4-8 Mbps na HSDPA).
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, da da, verovatno nikad nisam stigao do 80%, moja greška
.
Pa ne znam koje su brzine, ali meni recimo često secka kad pričam na Viber.

Pa ne znam koje su brzine, ali meni recimo često secka kad pričam na Viber.
Pa koliko je to spor net?
Jeste li generalno zadovoljni Mts-om?

Samsung Galaxy S3 I9300
Dule87, kao sto su ti i rekli,ti imas odredjenu kolicinu podataka u paketu,koju ti ne mozes da pratis na njihovom stanju,vec te oni obavestavaju kada prekoracis 50%,80% i 100%,i posle toga ti sleduje onaj neupotrebljiv net.
Sto se tice onog prvog neta,ja sam sasvim zadovoljan,nemam nikakvu zamerku.
A za merenje kolicine podataka ja sam ubacio ovu aplikaciju Klik
Sto se tice onog prvog neta,ja sam sasvim zadovoljan,nemam nikakvu zamerku.
A za merenje kolicine podataka ja sam ubacio ovu aplikaciju Klik
- m@c|-|oR
- Expert
acamatic, možeš da pratiš i koliko imaš saobraćaja. to je ono mts.rs/stanje. koristim OVO
Dule87, pamtiš li dial-up? E, toliko je spor. Srećom, ja sam samo jednom (ne ja, nego sin
) prešao paket (Mix Net M 600 MB) i tada sam se baš nervirao. Tebe zanima veći paket, u kome ima više podataka, pa baš treba da se potrudiš da ga prejbš. 
Dule87, pamtiš li dial-up? E, toliko je spor. Srećom, ja sam samo jednom (ne ja, nego sin

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica