LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Tako bar na xda kazu. E moj LG,ti umesto camera apps da menjas,ti menjas browser
Ja mislim da je njima bas zabavno

Ja mislim da je njima bas zabavno

- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
sve to oni smišljeno rade,pa ako izbace mogućnost da se greške na prošlim modelima mogu srediti i da na taj način to automatski postanu savršeni modeli,a sa manjom cenom od novih,ko će onda kupiti nove modele sa novom cenom? Niko !!! Pa kako onda da zarade?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa sta mislis kako ostali zaradjuju?
Sta mislis zasto su ljudi kupili G2 a ne L9 ili koji god drugi?
Da li mislis da sutra nece kupiti G2 Pro pa posle njega G3 ili koja mu vec oznaka bude?
Pogresno razmisljas.
Sta mislis zasto su ljudi kupili G2 a ne L9 ili koji god drugi?
Da li mislis da sutra nece kupiti G2 Pro pa posle njega G3 ili koja mu vec oznaka bude?
Pogresno razmisljas.
Ja cekam G4.Apsolutno nema svrhe menjati G2 u ovom trenutku.U krajnjem slucaju ako mi se ne svidi idem malo u Apple.Do tad ce i ekrane povecati
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Behemoth, (ne mogu da izdržim!!!) a onda će da patentiraju veličinu ekrana i da tuže sve ostale koji koriste tu veličinu!Behemoth napisao:Do tad ce i ekrane povecati

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Azimuth
- Moderator
Baraba, pa necu i ne bih menjao za LG sve dok me ne ubede da ce neko vreme imati podrsku barem za flagship modele. Negde mi je logicno da daju podrsku taman koliko i garancija traje, znaci neke 2 godine. Tako je barem kod drugih brendoova.
E sad, to sto me vrbujes da postanem jos jedna jabuka u gajbi je prica za sebe
E sad, to sto me vrbujes da postanem jos jedna jabuka u gajbi je prica za sebe

- Aleksandarr
- Banned
- Pridružio se: Ned, 19. Jan 2014. 18:05
- :: lg g2
- :: Huawei p1
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_pr ... s-7741.phpMeanwhile LG has already confirmed the G2 will be getting the official KitKat ROM in March.
Ljudi kako da spojim podijeljenu tastaturu u landscape modu, u postavkama nije aktivirana ta opcija a i dalje je podijeljena. Jer kad gledam serije ili igram igru, a dobijem poruku i hocu da odgovorim, a ona podijeljena, pa me to nervira.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Dobra fora ovo sa podeljenom tastaturom. Nisam ni znao za to, pošto obično kucam u vertikalnom položaju.
Inače skinuo sam juče update. Ne vidim neku promenu, osim što mi je skinuo G drive.
Inače skinuo sam juče update. Ne vidim neku promenu, osim što mi je skinuo G drive.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Ja jos nista nisam dobio.
Jako me nervira ta android politika,ovom pusti update,ovom ne.
Jako me nervira ta android politika,ovom pusti update,ovom ne.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Aleksandarr
- Banned
- Pridružio se: Ned, 19. Jan 2014. 18:05
- :: lg g2
- :: Huawei p1
http://www.phonearena.com/news/LG-G2-ge ... RT_id52289
ljudi ima nekoo da pomogne oko onoga sto mi se desilo...? pozz.Ni ja ne dobijam update
ljudi ima nekoo da pomogne oko onoga sto mi se desilo...? pozz.Ni ja ne dobijam update
Ne znam sta da ti kazem,ili ti igrice baguju fon,ili ima neki problem sa procesorom kad ga opteretis.
https://twitter.com/LGGulf/status/430664089590071296
https://twitter.com/LGGulf/status/430664089590071296
- Azimuth
- Moderator
Opet Koreja dobija a ostatak sveta corak?
Bruka i sramota, da covek ne poveruje sta rade.
Aleksandarr, jel ti se pregrejao telefon? Mozda je i do igrice, pogledaj da li se jos neko zalio.
Bruka i sramota, da covek ne poveruje sta rade.
Aleksandarr, jel ti se pregrejao telefon? Mozda je i do igrice, pogledaj da li se jos neko zalio.
Pa nije ovo Koreja nego Emirati.
Izgleda da pustaju po regionima,ako nastave ovim tempom stici ce update 2016.
Izgleda da pustaju po regionima,ako nastave ovim tempom stici ce update 2016.
@Nennad - Hvala, to sam i ja pokusavao prstima da spojim, ali nije mi bila ukljuceno u postavkama
Nijednom mi u igricama nije izbacilo a kamoli restartovalo, mislim da sam par puta restartovao mob, i to samo kad sam potrosio bateriju i poslije apdejta na 210e
Stvarno bruka to sa KK, ostaje nam da se nadamo da ce sto prije izbacit KK, nada umire posljednja... jbg... ali sigurno hoce biti, samo je pitanje kada, mada ni vecina mob nije dobila KK, zenin Z1 je na 4.3, ceka se 4.4.

Nijednom mi u igricama nije izbacilo a kamoli restartovalo, mislim da sam par puta restartovao mob, i to samo kad sam potrosio bateriju i poslije apdejta na 210e
Stvarno bruka to sa KK, ostaje nam da se nadamo da ce sto prije izbacit KK, nada umire posljednja... jbg... ali sigurno hoce biti, samo je pitanje kada, mada ni vecina mob nije dobila KK, zenin Z1 je na 4.3, ceka se 4.4.