Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Dva-tri puta sam brisala i ponovo instalirala i nije htelo.Onda sam ga ostavila i probala ponovo juce i stigao mi je kod i sad normalno radi Inace hvala svima na brzim odgovorima
Hermiona Halivel,cestitam.Sad zovi preko Vibera,i koga treba i koga ne treba,iskoristi ga maksimalno,maltretiraj ga za sve one muke sto ti je priredio.
Ej ljudi,nikako da vas pitam vec danima(mislim na ove ozbiljne forumase i ove sto koriste wp8,a ne ove sa iPhone 5s ),jel vam se posle black update-a baterija drasticno brze prazni,ili je to samo kod mene slucaj?!Od pozadinskih procesa rade samo Bing weather i Viber,wifi iskljucen(palim ga samo po potrebi),...Da ne lupam u procentima,ali posle Black-a,sigurno 20% brze trosi bateriju.
Nije tacno da se ne moze detektovati. I sigurno je da ti ne rade samo 2 app u pozadini. Elem, za pocetak, ugasi fon, drzi ga tako 60 sec, potom ga upali. Idi u settings, pa applications, pa background tasks. Upali WiFi jer trosi bateriju oko 30% manje nego cellular. Za update Tile-ova je net neophodan, sto ce reci, ovo ubija bateriju preko 3g.
Je li zna neko zbog cega mi cesto nestaje signal. Ne bih ni primetio da mi posle poslate poruke ne stigne odg da poruka nije poslata. Zatim moram da pozovem nekoga, s tim sto ne mora da odzvoni, dovoljne su dve sukende i onda uhvati signal. Ovo mi se bas cesto desava
miodrage napisao:Nije tacno da se ne moze detektovati. I sigurno je da ti ne rade samo 2 app u pozadini. Elem, za pocetak, ugasi fon, drzi ga tako 60 sec, potom ga upali. Idi u settings, pa applications, pa background tasks. Upali WiFi jer trosi bateriju oko 30% manje nego cellular. Za update Tile-ova je net neophodan, sto ce reci, ovo ubija bateriju preko 3g.
Kako može? Ako može objasni čoveku. Ovo što mu savetuješ mu neće reći koja aplikacija mu troši bateriju. Nije to android da može sve.
Pa valjda je neko dovoljno inteligentan da vidi pozadinske procese, i za pocetak pobije nepotrebne. Mada ja mislim da je glavni uzrok 3g. Ne nora sve da radi kao na Androidu, jer Android nije merilo stvari, niti neki standard.
lumia920: cesto padanje signala moze da bude ili zbog ionako slabog signala mobilnog operatora, ili je u pitanju neki hardverski kvar. Ako ista ta kartica u nekom drugom uredjaju drzi signal, definitivno je do telefona. Onda pocetak preporucujem soft reset, pa ako nema boljitka hard reset. Ako ni to ne pomogne, bojim se da ce uredjaj morati na servis. Takodje, cisto radi iskljucivanja svaje slucajnosti, oredlazem ubacivanje jis neke kartice drugog operatora u uredjaj, i posmatranje
miodrage, ajde pokusacu sa drugom karticom mada ovu koristim nekih 7 godina i nisam imao problem na drugim telefonima. Plasio sam se odgovora upravo zbog reseta
Ma kakvi pozadinski procesi,svaki dan po nekoliko puta proverim dali je neka aplikacija koju sam koristio ostala da radi u pozadini.Ugasio sam ga,ostavio tako neko vreme pa upalio,i opt samo Bing vreme i Viber rade u pozadini.Probacu sa deinstalacijom nekih app koje sam zadnje instalirao,pa cemo da vidimo.
marko75, ja imam konstantno 15 pozadinskih procesa popaljeno, i baterija se jace trosi samo kad i ja akam telefon, pogotovu na 3G, ili igram igre. Inace standardno, u 7 ga skidam sa punjaca, i oko 00-01 ga stavljam sa 10-ak %. Mada ima kad ga stavim i ranije, ali sa >20%
Miodrage,ma kakva ponoc,meni se oko 6 uvece vec pali usteda energije(znaci 18%),a skidam ga sa punjaca u 6:15h ujutru,to je za 12 sati 82% baterije.Ma nije mi ni to veliki problem,nego samo kazem da mi se cini da otkad sam uradio Black,da dosta krace drzi baterija.Zato sam i pitao da nije to slucaj i kod drugih a ne samo kod mene.Nije ni bitno,da smo zivi i zdravi!!!
Citao sam na WPCentral da se jos ljudi zali na bateriju posle Blacka. Jbm li ga, ne znam, meni radi lepo. Evo sad je 14:37, telefon skinut sa punjaca u 7:00, imao oko 25min razgovora, 5-6 sms, 10-ak mailova, i oko 2h surfa, baterija na 63%
Skinut u 06:15h,sad je 14:55h,i ostalo 51%.Par razgovora,kratkih,3sms,i oko 1,5h neta.Mislim da je puno za tako malo aktivnosti.Al' odoh sad na pivo,j... mi se za bateriju.
Marko75 Sve mi se nesto cini da od piva ne vidis kako se startuju pozadinski procesi za one aplikacije koji si jednom iskljucio... ustvari pre mi se cini da ne citas do kraja i onda ne shvatis poentu
Pored onog polja koje treba stiklirati lepo pise za pismene: "Turn background tasks back on for this app the next time I open it"
A sad lepo ponovo ovo procitaj i prevedi kako treba pa ces znati zasto ti uvek ostaje samo Bing Weather i Viber.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.