Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia N8
Cisto da potvrdim, ni kod mene se u instalacijama ne vidi weather widget, a koristim Delight firmware. I ja bih da izbacim ovo posto ne radi a zauzima mesto i crpi resorse bez potrebe. Jel moze ovo nekako rucno da se obrise? Da udjem u C i obrisem? Telefon je hakovan, pretpostavljam da je izvodljivo, samo se nisam previse trudio da nadjem. Probacu sutra.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Jeli a zasto vam neradi taj weather widget
a dali je nekad radio. Ili je ovo jos jedna nokijina namerna sabotaza da gase jedno po jedno.
A ja se jesenas bio bas debelo razmisljao da kupim bas n8.
Nemogu da prezalim sto nisam skinuo sa ovi skyforce igru, jedina koja je valjala i vise ne postoji tamo.

A ja se jesenas bio bas debelo razmisljao da kupim bas n8.
Nemogu da prezalim sto nisam skinuo sa ovi skyforce igru, jedina koja je valjala i vise ne postoji tamo.

Pojma nemam zasto ne radi. Koji god grad u Srbiji izaberem, napise da nije dostupna prognoza trenutno, ili tako nesto, ne secam se. Inace, malopre sam uz pomoc x-plore usao u C i u pretrazi ukucao weather, pronasao mi jedan folder i par fajlova, sve sam ih obrisao. Onda sam ukucao weatherpublisher i x-plore je pronasao jedan exe fajl pod tim imenom, i njega sam obrisao. Restartovao sam telefon i proverio, vise mi se u aktivnim aplikacijama ne pojavljuje proces pod tim imenom. E sad, isti ovi fajlovi postoje na Z particiji, ali x-plore ne moze da ih obrise. Pretpostavljam da se zbog toga u meniju widzeta pojavljuje prognoza i dalje, ali nema veze, vazno da kao proces ne postoji vise.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa server je ugašen odakle je preuzimala podatke za prognozu i najverovatnije zato nije ni radila.
I kod mene je isto tako, uopste ne radi wheater widget, isti problem koji je napisao Ivica122, a nema ga u instalacijama verovatno zato sto je deo nokia maps kojih takodje nema u instalacijama, moguce zato sto je update sa Nokia Suite. A za NSS sam citao na jos nekim forumima i svi se zale, ne mogu da promene product code preko njega na N8. Ne znam dal moze preko phoenix-a da se promeni.
Deki to je i jos jedna sabotaza kao sto si i rekao..
Ne znam stvarno momci kako vam nema to u instalacijama,jer ja to imam..
I da ja moj telefon nisam update preko Nokia suite-a,vec preko fenixa,i jos nesto product code se ne moze promeniti nikako,ni preko NSS a ni preko fenixa,to je ono sto "obelezava" telefon do kraja,mozes samo ubaciti u telefon verziju na srpskom,engleskom,itd nekom drugom jeziku..
Ne znam stvarno momci kako vam nema to u instalacijama,jer ja to imam..

I da ja moj telefon nisam update preko Nokia suite-a,vec preko fenixa,i jos nesto product code se ne moze promeniti nikako,ni preko NSS a ni preko fenixa,to je ono sto "obelezava" telefon do kraja,mozes samo ubaciti u telefon verziju na srpskom,engleskom,itd nekom drugom jeziku..
acamatic, a kako ubaciti srpski jezik? Zato sto svi pominju preko NSS-a, a meni NSS ne radi na n8.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne moze jezik da se ubaci ukoliko ne flesujes telefon odgovarajucim softverom. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, a kojim softverom?
ja znam za onaj NSS ali nece na n8. Koji drugi ima i jel ima neki tutorijal za tu radnju? 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Dulinjo, upustvo postoji klik i jednostavan je proces ali dzaba kada navifirm vise neradi pa nemozes skinuti potreban firmware sa kojim ga zalis fleshovati.
Jedino da vidish ako ga je neko sacuvao kao sto ja imam za n79 i e72 pa da ti posalje.
Jedino da vidish ako ga je neko sacuvao kao sto ja imam za n79 i e72 pa da ti posalje.
Deki ti je dao upustvo lepo procitaj i ako ti nesto nije jasno u vezi FENIXA pitaj slobodno ovde.A sto se tice navifirm-a aplikacije to stoji da ne moze da se skida ni jedan firmvare novi jer aplikacija ne radi.Ali sigurno ovde od nas neko ima za neki svoj telefon sacuvan kao sto ja imam za N8 verziju na srpskom jeziku (koji ima naravno i ostale jezike,i plus radi fm transimeter) ali imam samo belle verziju..
acamatic, da znam da navifirm ne radi, trazio sam firmvare ranije. A da li je isti firmvare za belle i belle refresh?
Cek, da li sam dobro ukapirao- ja sam sad na Delight softveru, ako pozelim da se vratim na fabricki necu moci posto nemam nigde sacuvan?!
- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
Imam ja Nokia Belle, sacuvao sam. Verzija je za balkan, fm radi...a belle refresh bi se trebao moci uraditi sa nokia suite sa te verzije. Starije verzije nemam.
Aha, tako znaci. Pa jel bi ti meni to poslao ili ako imas negde okaceno da skinem? Nije nista hitno, meni se Delight bas svidja i lepo radi, nego cisto da imam za svaki slucaj.
Dulinjo, nije isti,postoji neka razlika,ali ako imas da kazemo belle ti mozes preko telefona da ga update-tujes na belle refresh..
Evo ga link za belle refresh (balcan) KLIK
Evo ga link za belle refresh (balcan) KLIK
Hvala puno, skidam.
Ja sam skinuo i onu skandinavsku verziju s3 koja se koristi downgrade. Ako bih nju instalirao na telefon, da li bih mogao da onda uradim upgrade na Anna zvanicno i da li cu imati srpski jezik onda?
Ja sam skinuo i onu skandinavsku verziju s3 koja se koristi downgrade. Ako bih nju instalirao na telefon, da li bih mogao da onda uradim upgrade na Anna zvanicno i da li cu imati srpski jezik onda?
Pa pazi ti mozes da radis sve sta hoces sa verzijama samo ako ides na vecu uvek,ali ako hoces da se vratis na neku prvo moras da tu SKANDINAVSKU pocetnu pa tek onda na zeljenu..
Tako da npr imas belle ti mozes da ides na belle refresh,ali ako imas belle a hoces anu prvo moras skandinavsku>pa onda tada mozes sta hoces (pocetnu,anu ili belle)
Pa sto se tice srpskog jezika ako imas takvu verziju firmvare onda ces imati,ali ako budes isao preko nokia suita da update-tujes onda ce ti se update-tovati na firmvare odakle ti je telefon (engleski,madjarski,nemacki...)
Ako ti nesto jos treba slobodno pitaj..
Tako da npr imas belle ti mozes da ides na belle refresh,ali ako imas belle a hoces anu prvo moras skandinavsku>pa onda tada mozes sta hoces (pocetnu,anu ili belle)
Pa sto se tice srpskog jezika ako imas takvu verziju firmvare onda ces imati,ali ako budes isao preko nokia suita da update-tujes onda ce ti se update-tovati na firmvare odakle ti je telefon (engleski,madjarski,nemacki...)
Ako ti nesto jos treba slobodno pitaj..
E, to mi sad nije jasno. Kad sam uzeo telefon, imao je znavicni Belle Rehresh sa srpskim jezikom. Trenutno sam na Delight i imam srpski. Ako sad flesujem telefon sa onom skandinavskom verzijom i uradim zvanicni apdejt na Anna, hoce li ostati srpski u njemu?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne verujem da ce ti ostati,ali sto bi radio update preko suite-a kad na netu imas da skines oficijalnu Annu i samo fleshnes sa Phoenixom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey