Ma telefon leti i sa 1gb rama imao sam i ja s2 prodao i skoro kupio S3 isto sa 1gb rama,nisam uzeo nexus zbog lose kamere,a kukam za taj ram recimo upalim "real recing 3" stigne mi porukua ja izadjem na ovo "home" dugme procitam sms i da se vratim u igricu on ugasio i onda iz pocetka i ne znam kako ce se ponasati kada izadje novi 4.3 e samo iz tog razloga hocu note ali mislim da je 80e jaka cena za moj hir
Ja sam imao i S3 pa Note 2. Po mom mišljenju nema dileme i sve je na strani Note-a. A s obzirom da imaš prvu generaciju Note-a, veličina ti vjerovatno ne predstavlja problem.
Azimuth, ne moram da kupujem poslužavnik od telefona da nadoknadim minus na drugim mestima, velikim telefonima nisu opterećeni oni što imaju veličinu gde treba
Ako ti iz iskustva znaš da je veličina tebi bitna ok, to je valjda sad moderno gey ovo ono ja nisam rekao nije bitna, samo da imam gde treba, da ne treba to da nadoknađujem veličinom fona
Ja ti kažem da pročitaš šta pišu a sad to što potenciraš neke druge dimenzije to je već stvar tvog izbora i liberalnih opredeljenja. Napad je najbolja odbrana, tako kažu :p
Nego, mislim da smo dosta spamovali temu. Sad trazimo neku drugu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.