Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Pa ja sam ubacio 4.3 vipov,videcu dali ce biti za par dana OTA,kies,ako ne ubacicu preko odina do kraja nedelje,sporo se skida sa sammobile....izasao cini mi se za nemacku,nema ove nordiske zemlje...
Probao sam ja, install preko odina bez problema, ne radi wifi. Nista posebno brzi od 4.4.2 koliko mi se cini na prvi pogled. Toliko za sad.
EDIT: root odradio i CWM, al nema sanse da udjem u recovery, rebootuje se i to je to....
Pardon, lapsus. Nista posebno brzi od 4.2.2
Instal sam oficijelni stock I9505XXUFNB8_I9505OXAFNB8_DBT
Wifi nije radio, nisam mogao da udjem u recovery, kad sam uspeo vratio sam stari rom, tj onaj ultra brzi GE
Gledam cene polovnih S4 u oglasima i ne verujem da ljudi traže za S4 star 3-6 meseci po 350 evra i to bez garancije a glanc novi (neotpakovani) na KP su 375 evra ... i to se ponavljaju oglasi iz dana u dan al likovi i dalje drže cenu polovnjaka u nebesima a realno za polovan S4 ne treba dati više od 300-320 evra plafon .
Ako se S5 pojavi u martu cena ima da ode još dole. Tad je prava prilika kupiti S4. Interesantno da htc one drži jaču cenu od S4. Cenim da S5 neće biti dugo visoka cena, jer note 3 ima bolji hardver. Sa druge strane iphone cena stoji ko zakucana, ima jači hardver od S5 i Note 3.
Da nije bilo onih satova na sinocnoj promociji cela prica o S5 bi trajala 5 minuta!Po gabaritima S5 se ozbiljno priblizio Note_u koji je jaci fon,tako da, po meni, S5 i nije konkurencija S4 i pitanje je koliko ce vlasnika S cetvorke preci na S5,ja prvi, za sada ,nemam ama bas nikakvu zelju ni nameru za prelazak na isti.Ako budem menjao videcu kod "komsija"sta nude .Mislim da prica sa S5 nije zavrsena i da ce tu morati hitni update kao kod iphoe_a na 5S ako misle da prezive.
Baraba napisao:janka_88, ima više jezgara, još da ima gde da se iskoriste isti kizami88, razlika je u hardveru, 9506 ima identičan hardver kao note 3 samo 2gb ram.
Znam da se razlikuje u hardveru, nego da li je primetna ta razlika?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.