MPx220 Yes or No

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Odgovori
Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 22:44
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@marko_komar: sto se tice alarma, najjednostavniji je "Alarm Manager 1.0". Za registry je najbolji "PHM Registry Editor" (programi su besplatni i samo ukucaj na google.com) :) . Za WMPlayer10 sa 2002 i 2003 jos nisam nigde video (jedino na WM5). A sto se tice kartice, najbolja ti je SD (provereno za ovaj telefon). GPS programa imas dosta, ali Srbije skoro i da nema.
MPx200 WM2005

marko_komar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Feb 2006. 12:27

Post od marko_komar »

DZONI45 napisao:@marko_komar: sto se tice alarma, najjednostavniji je "Alarm Manager 1.0". Za registry je najbolji "PHM Registry Editor" (programi su besplatni i samo ukucaj na google.com) :) . Za WMPlayer10 sa 2002 i 2003 jos nisam nigde video (jedino na WM5). A sto se tice kartice, najbolja ti je SD (provereno za ovaj telefon). GPS programa imas dosta, ali Srbije skoro i da nema.
Hvala puno na brzom odgovoru... 8)

marko_komar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od marko_komar »

E da zaboravio sam nesto da pitam sto me jako nervira...A to je da kada god ukljucim tel javlja mi da je sim memory sms full...U mpx200 je bio sms manager ili kako se vec zvao, kako da ovde pobrisem sve poruke sa kartice...thanx

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@marko_komar: Sto se tice poruka exportuj ih sa kartice u telefon, a za te vrednosti u registru za poboljsanje kamere ne znam da li je neko potvrdio da funkcionise. Najlakse ti je da uradis Registry Restore i restartujes telefon.
MPx200 WM2005

marko_komar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Jos jedno pitanjce znam da sam dosadan

Post od marko_komar »

Koji program koristite za photo caller id... Dajte neki predlog...95, 96, 97, 98,99 i 100 (karaktera)

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Jun 2005. 00:33

Post od karanm »

Ja sam isprobao skoro sva podesavanja u registru, i rade ukljucujuci i za kameru. Proveri da li ti je iskljucen BT dok slikash!

marko_komar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od marko_komar »

U redu je samo me je tako zezao prva dva slikanja sada radi ok... Nasao sam photo caller id i to radi skroz ok, jedino sto me jos zanima je alarm clock...Nasao sam savrsen program Oxios Alarms 1.20 mislim da je verzija, mogu tri alarma da se podese, svaki moze da se podesava kojim danima ce zvoniti sto je ono sto se trazi, ali sam skinuo verziju 15 dana trial, ako neko nabavi serial neka javi...
:oops:
I da ako neko nadje Win media player 10 instalaciju neka javi...Ili uspe da je iscupa iz wm5...

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od karanm »

Ako instaliras 3.45 ili 3.46 aziski rom dobices i wmp10! :wink: :wink: :wink: Ajmo stoooooooooooootka!!!!

Stefan 13
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 06. Okt 2005. 21:36

Ruzan

Post od Stefan 13 »

Ne ruzan je do bola ja bih prije uzeo V3i ili V3x mpx200 je ruzan lici na panassinic telefone sto su na preklop

mexx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 22:42

Post od mexx »

Flesovao sam tel sa azijskom romom 3.53, ali mi se font poremetio (smanjio se), jel mi moze neko reci kako da vratim na staro, probao sam sve sa registrima ali ne ide. Inace nisam primetio neko poboljsanje sa ovim romom cak je i kamera za nijansu losija. Jel ima neko iskustva sa ovim generikovim romovima (1.47, 1.49), kako su se oni pokazali. Pozdrav!!!

M65
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 20:04

Post od M65 »

Jel si probao ovo:

Font tweaks
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\SYSFNT]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu\BarFnt]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu\PopFnt]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\OOMFnt]
String

Value

Nm

Font Name ex. “Nina”

Wt

It is about the width if you want to grow them a little change it to “500”.

jeremic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 19:33

Post od jeremic »

pozdrav drugari.
niko ne prica o skype for wm 03 i da li to funkcionise na ovom telefonu.pozdrav :blinky:

mexx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 22:42

Post od mexx »

M65 Probao sam ali nista, stavio sam i onaj ninab ali nije to to
treba mi veci font a ne deblji

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@jeremic: imas na netu "Skype for Smartphone Beta". Probao sam da chatujem preko njega i radi bez problema. :)
MPx200 WM2005

jeremic
Novajlija
Novajlija

Post od jeremic »

hvala dzoni45 ali mene interesuje voip i sms ili mms poruke preko skypa.da li je moguce podesavati kontrast glavnog ekrana i kakav je zvuk iz zvucnika(kazu da je vrlo limen).

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@jeremic: sto se tice zvuka sve zavisi. Recimo kada stavljaju neku melodiju za zvono, toliko ga "ojade" da bi dobili sto manje kilobajta, pa neko na osnovu toga zakljucuje neke stvari. Inace za slusanje muzike je ok :) :)
MPx200 WM2005

1goR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Mar 2006. 12:55

Post od 1goR »

Znaci imam mpx220, i dali sam lood ili mi noge smrde :D, ali neznam kako da napravim u imeniku da mi ide na pocetno slovo imena a ne da izbacuje neka slova u imenu i tome slicno???
Jel to stvarno nemoze na mpx- 220 ili sta vec?
ae plz reci te mi, jel ako nemoze 99 posto ga menjam, nervir ame to extra!

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od karanm »

Imao sam do sada instaliran 1.43 1.49 i 3.53 rom, i ovaj zadnji je ubedljivo najstabilniji i ne bi mi palo na pamet da se vratim na neazijski rom!
Surfovanje imenika je unapredjeno, samo jednom kliknes na taster slova i izlazi po pocetnim i vezanim slovima! Kad se jednom naviknes, videces koliko je bolje od zaostalog tipa!

jeremic
Novajlija
Novajlija

Post od jeremic »

pozdrav.opet kod komentara o ovom telefonu opisuju tek kupljene telefone koji se vise puta dnevno gase a ovde govorimo o razlicitim rom verzijama,koliko sam ja ukapirao najstabilnija je 3.53 azijska verzija.kako i gde da kupim telefon sa tom verzijom softvera ili kako da sve to sam instaliram,please help(ali pesacki,onako korak po korak,odakle da skinem tu verziju rom-a i koliko je ona velika jer imam najsporiji moguci net)ili jos bolje ko ima vremena nek mi napise na jeremic@ptt.yu.bicu yahvalan.hvala

Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 09. Mar 2006. 01:43

Post od top »

Jel zna neko kako da prekopiram imenik sa kartice na telefon, ali sve odjednom? Zasto pobogu ovaj telefon ne moze da prima i salje ems? Jel` uspeo neko bar malo da pojaca zvono? :x Polako ali sigurno pocinjem da mrzim ovaj telefon. Danas sam pet puta pokusavao preko bluetooth-a bezuspesno da prebacim sa v525 na mpx220. Telefoni se vide i sa mpx220 na v525 ide, ali obratno jednostavno nece. Pretrazio sam ceo forum i nisam nasao setovanje za mms na 064. Jel` moze neko da postavi parametre jer ih nemaju ni u korisnickom servisu.

Odgovori