LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: LG G2
Martin Mystere, jednostavno ne obraćaš pažnju na takve ljude...
Baraba, a to je u pitanju. Tebi se smeje za beli telefon, a ovamo meni preporučivao beli G2! Znam, leđa na N5 su ista kao na N7, odlično leži u ruci.
Drakenzen, pa i nije toliko pala cena. Ja kad sam uzimao, u novembru, model od 32 GB sam platio 445€, a vidim da je sad 385€. Dok je iPhone 5s bio tada 680€ a sada je 550€.
Baraba, a to je u pitanju. Tebi se smeje za beli telefon, a ovamo meni preporučivao beli G2! Znam, leđa na N5 su ista kao na N7, odlično leži u ruci.
Drakenzen, pa i nije toliko pala cena. Ja kad sam uzimao, u novembru, model od 32 GB sam platio 445€, a vidim da je sad 385€. Dok je iPhone 5s bio tada 680€ a sada je 550€.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^Sigurno ne padaju cene zbog toga sto tel ima problem sa kamerom.
Ako tom logikom razmisljamo svakom telefonu bi tako vrtoglavo padale cene,jer svaki ima neku manu,ne postoji telefon ''na kojem sve super,bez mana radi''
Ako tom logikom razmisljamo svakom telefonu bi tako vrtoglavo padale cene,jer svaki ima neku manu,ne postoji telefon ''na kojem sve super,bez mana radi''

Behemoth napisao:Jel vam se baterija uvek ravnomerno prazni?
Sinoc skinem sa punjaca,posle 3 min je vec palo na 99%.
OVo mi je cudno jer obicno da padne na 99% treba nekad i sat vremena.
Da nisi radio nesto u tih 3 minute? Mada ne bi trebalo, upravo tako, jedno sat vremena treba, a meni dok gledam seriju, nekih 20 -30 minuta da padne na 99%, doduse sa iskljucenim 3G. kad se zavrsi serija bude 95-98%.
Usao jednom na fb i tapatalk.To nije dovoljno da tako brzo skine.Mozda mi radi nesto.Zaboscu mu restart pre punjenja.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
OTA KK update...
http://www.gsmarena.com/carrier_sfr_rev ... s-7939.php
Dok kod nas dodje... valjda necemo dugo cekat...
http://www.gsmarena.com/carrier_sfr_rev ... s-7939.php
Dok kod nas dodje... valjda necemo dugo cekat...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
- technoboy
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 16:48
- :: LG G2
- :: Nokia 7110
Upravo su mi crkle sluske
Odnosno jedna, i to bas ona na kojoj je mikrofon. Imam telefon 20 dana, da li mogu da se zalim nekome i da trazim da mi ih zamene? Trebaju mi za Skype i razgovore, nisu ostecene samo je jednostavno prestala da radi u sred razgovora...

- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
Meni se u poslednje vreme jedva cuje na sluskama
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net
- technoboy
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 16:48
- :: LG G2
- :: Nokia 7110
Kretenski je skroz da nema ni mesec dana garancije na slusalice, ipak nije normalno da ovako brzo crknu. Flying_man, ja nisam imao tih problema. Da li je to samo sa njegovim slusalicama ili sa svakim?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Behemoth, odradi kalibraciju baterije. I valja mesečno 1-2 skroz do kraja isprazniti bateriju dok se ne ugasi fon.
iKe, on se meni smeje što sam prodao crni da bih kupio beli, ja hoću beli da uzmem
iKe, on se meni smeje što sam prodao crni da bih kupio beli, ja hoću beli da uzmem

Tresnuo sam restar,i evo posle 6 sati drndanja,wifi,muzika,svasta nesto baterija je na 85% i ekran 75 min.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Slažem se. Dobro je tempirati da to bude uveče, pa ga tako isključenog staviti na punjenje preko noći a ujutro uključiti dok je na punjaču.Baraba napisao:Behemoth, odradi kalibraciju baterije. I valja mesečno 1-2 skroz do kraja isprazniti bateriju dok se ne ugasi fon.
I, moram da te ispravim - Battery Stats se briše svaki put kad se telefon napuni do vrha i skine sa punjača - ako si na to mislio pod kalibracijom baterije.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Da se razumemo ja se nikome nisam smejao
nisam te zezao, rekao sam u fazonu da ja nisam uzeo beli ip5s jer mi je bio zenski za moj ukus
stagod da uzmes nece biti zenski ako ti ne mislis... Realno gold uzmi i to je to..
A ja bi uzeo g2 beli da kupujem g2

Ja sam se jedno vreme razmisljao da prodam moj ip5s space gray i da uzmem beli identican, al nemam pojma...

A ja bi uzeo g2 beli da kupujem g2

Ja sam se jedno vreme razmisljao da prodam moj ip5s space gray i da uzmem beli identican, al nemam pojma...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --