LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
^ Ne znam,meni otvara klip
Azimuth, Potvrdi ovo moje pisanje gore. Jel moze Note 3 da gura svih 60fps u fhd snimanju u nocnim uslovima?
Koliko sam citao i gledao,mislim da za sada ne postoji telefon koji moze u low light-u da izgura svih 60fps na fhd
EDIT:
janka_88,
Ugasi svetlo,znaci mracna soba da bude. Mislim da nema sanse da izgura vise od 30fps,i ako se po default-u stavi 60fps
Sada sam i ja probao,zamracena soba,sijalicno osvetljenje,takodje 60fps gura
Azimuth, Potvrdi ovo moje pisanje gore. Jel moze Note 3 da gura svih 60fps u fhd snimanju u nocnim uslovima?
Koliko sam citao i gledao,mislim da za sada ne postoji telefon koji moze u low light-u da izgura svih 60fps na fhd
EDIT:
janka_88,
Ugasi svetlo,znaci mracna soba da bude. Mislim da nema sanse da izgura vise od 30fps,i ako se po default-u stavi 60fps
Sada sam i ja probao,zamracena soba,sijalicno osvetljenje,takodje 60fps gura
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
kutijagreha, evo sad sam ugasio svijetlo i nije blic upaljen, znači apsolutno nikakvo osvjetljenje i iskreno slabo se šta i vidi ali kad prebacim na komp u detaljima piše 59fps i dalje. I uz to snimak od 14 sekundi zauzima tačno 49,4MB. 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
janka_88,
Ajde ako nije problem aplojduj snimak
Jeste da nije tema za Note 3,ali mozes i tamo izbaciti snimak
Ajde ako nije problem aplojduj snimak
Jeste da nije tema za Note 3,ali mozes i tamo izbaciti snimak
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
kutijagreha, postavljam na dropbox pa ću ostaviti ovdje link da se preuzme video ko želi da vidi. Naravno kvalitet snimka u takvim uslovima je očajan da se razumijemo, ali je poenta da snima u 59fps bez nekog vještačkog ili prirodnog osvjetljenja.
Evo i link za skidanje video snimka:
https://www.dropbox.com/s/9e1u6zrte4di9 ... 130839.mp4

Evo i link za skidanje video snimka:
https://www.dropbox.com/s/9e1u6zrte4di9 ... 130839.mp4
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Skinuo,kapa dole
Video sabija,nisam znao da moze 60fps da vuce u tako mracnom okruzenju. Cim ubacim fix,pravim snimak slican,kacim ovde,pa da uporedimo
Inace stock camera kod LG-a nema sta da trazi pored ove na Note 3 (ponavljam videcemo kako ce biti sa fix-om)

Video sabija,nisam znao da moze 60fps da vuce u tako mracnom okruzenju. Cim ubacim fix,pravim snimak slican,kacim ovde,pa da uporedimo
Inace stock camera kod LG-a nema sta da trazi pored ove na Note 3 (ponavljam videcemo kako ce biti sa fix-om)
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Hvala Janka 88.Obzirom na uslove (mracno ) ovo je odlicno.Ocekujem od kutijagreha,snimak sa G2 da pogledamo i uporedimo (naravno,kad sredi kameru).
LG G2 Black,16GB
Kako da izvuce kad je baterija integrisana?jedino u servisu
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Samo servis i pitanje je koliko je oštećenje veliko.
Da je voda pa da se proba sa pirinčem ali ovako...
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
vla-do napisao:Pišu po netu da se staklo zadnje kamere grebe lako. Ima li neko ovakvih prolema?
Ja tih problema nisam imao. Koristio sam telefon doduse nekih 40-ak dana bez niklinovog case,i nikakve ogrebotina na staklu oko kamere,a nema gde ga sve nisam spustao

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
To je safirno staklo i uopšte ne bi trebalo da se grebe. Meni je posle 4 meseca kao novo.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 17. Dec 2013. 22:19
- :: Note 4
- :: SAMSUNG GALAXY S3min
Kako mi je smešno ovo sa pirinčem,kao neke vračareIDzO napisao:Samo servis i pitanje je koliko je oštećenje veliko.

Ja ga koristim 4 meseca i ni ekran ni kamera ni tackicu nemaju.vla-do napisao:Pišu po netu da se staklo zadnje kamere grebe lako. Ima li neko ovakvih prolema?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.