3660, gde su slova?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
3660, gde su slova?
Kada pokusam da pisem poruke ili ubacim novo ime u imenik mogu samo da kucam brojeve. Kako da aktiviram slova?
Znam da je glupo pitanje ali meni je ponestalo ideja. Unapred hvala.
Znam da je glupo pitanje ali meni je ponestalo ideja. Unapred hvala.
Izgleda da me nisi razumeo.
Kada uđeš i meni za pisanje poruka (ili za upisivanje novih brojeva sve jedno) pritisni taster na kome je nacrtana olovka (nalazi se ispod zelene slušalice) i otvoriće ti se novi podmeni koji će ti između ostalih opcija ponuditi i opciju aplha mode.
Na taj način biraš da pišeš slovima a ne brojevima (number mode). Znači nije nikakav kvar, ne treba ništa da brišeš fexplorerom, to je jednostavno podešavanje načina pisanja.
Kada uđeš i meni za pisanje poruka (ili za upisivanje novih brojeva sve jedno) pritisni taster na kome je nacrtana olovka (nalazi se ispod zelene slušalice) i otvoriće ti se novi podmeni koji će ti između ostalih opcija ponuditi i opciju aplha mode.
Na taj način biraš da pišeš slovima a ne brojevima (number mode). Znači nije nikakav kvar, ne treba ništa da brišeš fexplorerom, to je jednostavno podešavanje načina pisanja.
beraster, obrati paznju na sledeci program
Title: ZenithCore ZInputRestorer v1.00
Description: Features
- Restore input to default
- Fix problem when device can type only numeric and can't type any alphabet.
- Support for all series 60 devices.
ako hoces posalji mi mejl na pp pa cu ti poslati.
pozdrav
Title: ZenithCore ZInputRestorer v1.00
Description: Features
- Restore input to default
- Fix problem when device can type only numeric and can't type any alphabet.
- Support for all series 60 devices.
ako hoces posalji mi mejl na pp pa cu ti poslati.
pozdrav
- DrMilengele
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05
Kada drzim taster olovka nista se ne desava. Zanima me jos sledece:
1. Zasto ne mogu pristupiti opstim podesavanjme: menu - tools - settings - phone - general (dobijem poruku app. closed gs) i
2. Ako sam slucajno obrisao neki sistemski fajl, da li formatiranje sve vraca na fabricka podesavanja (dobijem slobodan prostor od 3,4 Mb).
Inace, momci veoma sam zahvalan na odgorima. Samo tako nastavite.
1. Zasto ne mogu pristupiti opstim podesavanjme: menu - tools - settings - phone - general (dobijem poruku app. closed gs) i
2. Ako sam slucajno obrisao neki sistemski fajl, da li formatiranje sve vraca na fabricka podesavanja (dobijem slobodan prostor od 3,4 Mb).
Inace, momci veoma sam zahvalan na odgorima. Samo tako nastavite.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- DrMilengele
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05
Definitivno.beraster napisao:Imam wild skinz instaliran. Mozda je to?
Wild Skinz je poznat po tome da pravi haos na 3650/60 ("ubica 3650"). To je program pisan isključivo za matori 7650... Haos ostaje i kada ga skineš...
Udri format i teraj dalje...
p.s. Probaj *#7370#, password 12345. Ni kod moje 3650 ne funkcioniše "četveroprsti format"...
Bekapuj sve (kontakti, beleške, kalendar, fotografije...) pre formata, jer će ti sve biti obrisano...