Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: Nokia Lumia 920
Ubedljivo najlepse i najbolje futrole su Nillkin. Ja imam na mom telefonu skoro 3 meseca i prezadovoljan sam. Ko moze da nadje nece se pokajati
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
McSkiltron, nazalost uvek moze da se desi neki falsh primerak, tu zaista nema pravila, i nema proizvodjaca koji ne isporuci i jedan broj fabricki losih jedinica.
Jos ti savetujem da odes na WPCentral forum, i tamo nadjes u delu gde se raspravlja u Lumiji920 temu zeleni ekran, kod paljenja kamere, mozda nadjes nesto interesantno.
Jos ti savetujem da odes na WPCentral forum, i tamo nadjes u delu gde se raspravlja u Lumiji920 temu zeleni ekran, kod paljenja kamere, mozda nadjes nesto interesantno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Jbt brat u subotu na svadbi pijan bacio 920 na sto i razbije bokal sa vinom koji nije uopste tanak.
Telefonu nista
Telefonu nista

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa to je kvalitet uredjaja. 'Ajde da vidim da neko sa Note 3 izvede tako nesto.
- McSkiltron
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
- :: Galaxy S7 g930f
- :: Huawei medpad T1 8.0
miodrage, uf sad sam gledao i nigde ne pise neko konkretno objasnjenje, sem soft/hard reset-a. Sta mislis da li bi menjanje kamere mozda resilo problem?
- "Za svako resenje postoji problem!" True story
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Iskreno ne znam. Pitanje da li je do kamere ili neceg drugog. Sta ako je modul kamere dobar a spoj sa plocom je negde prekinut. Ovo je ipak za servisera (ali nekog ko zna, a ne budaletinu koja ce da ti prodaje maglu)
- Milutin022
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 26. Okt 2013. 09:20
- :: Nokia lumia 920
Jel moguce da ne mogu da nameste taj prokleti viber da funkcionise,toliko bagova da je to strasno,jel ima jos neko ovaj problem,meni na 920 ne radi nikako.
Civitas Sancti Demetri
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Evo ja cu da se usprotivim ovome, jer od poslednjeg update-a meni radi besprekorno.
- Milutin022
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 26. Okt 2013. 09:20
- :: Nokia lumia 920
Meni ne,nekad ali samo nekad dok tel nije zakljucan zazvoni na poziv,kad zakljucam tel i neko ne zove samo mi stigne obavestenje o propustenom pozivu.
Civitas Sancti Demetri
- McSkiltron
- Redovni učesnik
Milutin022, i ja sam imao problem taj isti, ali resio sam ga, ako imas konekciju preko wi-fi idi u setings>wi-fi>advanced>i treba da ti je stiklirana poslednja stavka "keep wi-fi on when the screen times out. a ako si na 3g isto tako idi u podesavanja i odstikliraj (ako ti je stiklirano) prvu stavku ali onda ce ti jako puno trositi mb za net jer ce svako malo da se azuriraju pozadinske aplikacije.
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
Pitah i na stranici telefona al mi ne daju da pisem zbog imena radnje, gde ima nokia cc-1043 futrola da se nadje u bg, crna. U N.Shop-u nema
ili ako neki sreckovic sa crnom nokiom hoce da menja za moju zutu 

- McSkiltron
- Redovni učesnik
Zmajbb, http://nokiashop.rs/oprema/oprema.php?k ... +Lumia+920 ovde bi trebalo da imas ali moras nazvati da pitas.
- Zmajbb
- Redovni učesnik
McSkiltron, zvao sam al nemaju
i jos na par mesta ista prica.

- McSkiltron
- Redovni učesnik
Zmajbb, imas u bg na bulevaru kralja aleksandra broj 137, cini mi se. radnja se zove sve za mob, sednes na tramvaj kod vuka i ides do stanice lion i tu sidjes i malo sa vratis u nazan nekih 50ak metara i odes u komleks zgrada videces natpis sve za mob. oni imaju bas svega i svacega.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Miodragu jedino radi viber, ali kako mu radi? Na pc je instalirao viber, pc mu je uvek upaljen 24h dnevno, na pc odmah stizu poruke i zato mu odmah stizu poruke i na telefon. Ko koristi viber samo na fonu njemu ne radi.
- Zmajbb
- Redovni učesnik
Hvala, bas cu sutra da odem pa mozda i imaju neku. Ako nadjem imas pivoMcSkiltron napisao:Zmajbb, imas u bg na bulevaru kralja aleksandra broj 137, cini mi se. radnja se zove sve za mob, sednes na tramvaj kod vuka i ides do stanice lion i tu sidjes i malo sa vratis u nazan nekih 50ak metara i odes u komleks zgrada videces natpis sve za mob. oni imaju bas svega i svacega.

Smorili ste sa viberom, jos uvek radi cudljivo al solidno se popravio kroz zadnji update, nadjite alternativu dok ga ne srede i to je to..
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Baraba, ali radi. ja nisam znao da je to razlog, i dalje ne vidim kako instalirana aplikacija na desktopu moze da utice na to da Viber besprekorno radi na telefonu. Cinjenica je da meni sve radi kako treba
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
miodrage, ugasi pc pa vidi da li ti radi .
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Komp nikad ne gasim, download ne sme da stane. Inace sam samo izasao iz aplikacije na kompu, i na fonu radi i dalje