Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Windows Phone 8 aplikacije
Daleko od toga da je samo to. Probajte da napišete dužu poruku...neće poslati. Fotku ne možete da šaljete preko integrisanog messengera. Grupne poruke nisu omogućene. E sad, sve ovo meni retko zatreba, ali kad naleti...baš zasmeta.
Duge poruke mi često zasmetaju...onda moram da kopiram sadržaj pa ga šaljem u više poruka.
Smajliji su najmanji problem. Mada, nisam srećan ni sa ovim rešenjem. Jedina bitna prednost koju vidim posle dana upotrebe je to što se sa zasebnom aplikacijom ne dešava da poruke pristigle dok nisam na mreži ne stignu ni posle uopšte. Sa integrisanom varijantom je to standardna priča, tako da kad god nisam na mreži neko vreme, moram posle fb da proverim u browseru, da nije nešto propušteno.
Duge poruke mi često zasmetaju...onda moram da kopiram sadržaj pa ga šaljem u više poruka.
Smajliji su najmanji problem. Mada, nisam srećan ni sa ovim rešenjem. Jedina bitna prednost koju vidim posle dana upotrebe je to što se sa zasebnom aplikacijom ne dešava da poruke pristigle dok nisam na mreži ne stignu ni posle uopšte. Sa integrisanom varijantom je to standardna priča, tako da kad god nisam na mreži neko vreme, moram posle fb da proverim u browseru, da nije nešto propušteno.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Vi ne znate šta sad uradiste, kod njega sve radi, sve što kod drugih ne radi kod njega na wp radi 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa dodji da vidis, ne pricam napamet sigurno. Ovo za grupne poruke znam da na ugradjenom ne radi, ali za sve vreme koliko koristim FB, sto je 8 godina, trebalo mi 2x
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Koliko čitam, od 8.1 neće više biti tog objedinjenog sistema poruka, već će facebook messenger aplikacija jednostavno biti umetnuta među sistemske. E sad, koliko je to istina, to ćemo uskoro saznati.
Inače, evo probah od jutros aplikaciju WP Novosti. Odlično odrađena, zameram joj samo malo grešaka pri pisanju članaka...ali ok, to nije do aplikacije.
Inače, evo probah od jutros aplikaciju WP Novosti. Odlično odrađena, zameram joj samo malo grešaka pri pisanju članaka...ali ok, to nije do aplikacije.
Pa ja na svojoj 520-tici imam taj fb mesindzer,koji se eto tako sam "porodio" iz fb aplikacije i sto je najbitnije,sam se smestio na pocetni ekran...
Moje pitanje
Izmedju hotmejla i majkrosoft naloga,postavio sam jos i yahoo nalog jer po njemu jos dobijam neke izvestaje.No kako polako migriram prema hotmejlu u svemu,a jahu me zesce nervira,obrisao bih ga sa aparata,ali nevidim nacin.Zna li neko kako
..
Moje pitanje
Izmedju hotmejla i majkrosoft naloga,postavio sam jos i yahoo nalog jer po njemu jos dobijam neke izvestaje.No kako polako migriram prema hotmejlu u svemu,a jahu me zesce nervira,obrisao bih ga sa aparata,ali nevidim nacin.Zna li neko kako
..
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
PetarI, idi u email+accounts,zadrzi prst na yahoo i onda obrisi,ako si na to mislio...
Jel zna neko da li accu weather ima obavestenje za lose vreme u srbiji,znaci da se pojavi onaj uzvicnik na live tile?
Jel zna neko da li accu weather ima obavestenje za lose vreme u srbiji,znaci da se pojavi onaj uzvicnik na live tile?
mislim da je WP novosti pored Prognoze jedna od najboljih aplikacija na "nasem" jeziku,ja ih imam neko vreme i rade besprekorno,prognoza cak i na lock screenu radi bez problema
Da, super je ova WP novosti... od tih nasih jos koristim B92 i Mondo, ima li jos neka da valja? 

Nisam ranije stigao da se zahvalim,pa koristim ovu priliku...alphablue597 napisao:PetarI, idi u email+accounts,zadrzi prst na yahoo i onda obrisi,ako si na to mislio...
Opet pitanje(ocito je duga upotreba androida ostavila traga na meni).Sta se dogadja sa kes memorijom?Treba li je posebno cistii kao na an.....u i ako treba kako?
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
PetarI, nema potrebe,ja evo vec 5 meseci ga imam,nista nisam brisao,jedino ga ponekad ugasi/upali i to je to,tako pise u uputstvu....
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ta nasa aplikacija za vremensku prognozu jeste da radi dobro ali mane su početni ekran samo BG kao da je niko drugi sem beogradjana neće koristiti i premalo gradova u prognozi. Leskovac ima meteorološku stanicu RHMZ a nema ga u listi. Naj južniji grad je Niš a nadole je još 120 km. Srbije.
Epa stvarno je južnije naj naj tužnije.
Epa stvarno je južnije naj naj tužnije.
Jel ima neko problema sa Excel fajlovima? Ne mogu nijedan da editujem tj. ne mogu nista ni da kucam, ni da menjam... Nista. Mislim na fajlove koje dobijam preko maila itd. Citao sam na netu o ovom problemu pa rekoh da vidim kakva su iskustva ovde.
Nikakav problem, Ativ S.. Tapnem na kolonu a u vrhu ekrana mi ponudi tekst iz te kolone na editovanje, posle sacuvam itd. ..
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Koristi li ovo neko. Danas besplatna aplikacija MusifyPictures, sluzi za pregled slika kamere i slika muzickih numera.

MusifyPictures
MusifyPictures
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Isprobavam malo FB messenger i za sada me bas zeza... Ok radi dok se dopisujem, ali cim izadjem iz njega za neke 2 - 3 minute me izbombarduje notifikacijama za poruke koje sam primio u toku chativanja... Bas se tripuje zestoko.
@psy, kako ti radi gmail? kako si ga podesio? 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Radi ok... Lepo sam otisao u settings -> email+accounts i dodao Google account i tako mi rade dva naloga. Jedan glavni za mejlove, kontakte i kalendar, a drugi kao backup za kontakte i spam mejl. 

setovao si google nalog koji je bio ponudjen, nisi isao preko other ili outlook-a? 

Tako sam ja i sve radi bez problema, add pa google pa ubacim mail i sifru i to je to, posle ih linkovao u isto sanduce..