Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
ssrki
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 18:06
:: Huawei p30

Re: Nokia Lumia 920

Post od ssrki »

@zmajbb - ja imam sivu, samo par puta je stavio na tel. Mogu da ti je prodam ako holeš
Huawei p30 aurora

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

miodrage, reci ostalima kojima ne radi tvoja podešavanja, da nameste ljudi već jednom :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Kome treba pitace, uglavnom, sve mi je na default i to radi!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

U ovo temi na predhodnoj strani piše:
Cedogares napisao:Smorili ste sa viberom, jos uvek radi cudljivo al solidno se popravio kroz zadnji update, nadjite alternativu dok ga ne srede i to je to..
Milutin022 napisao:Jel moguce da ne mogu da nameste taj prokleti viber da funkcionise,toliko bagova da je to strasno,jel ima jos neko ovaj problem,meni na 920 ne radi nikako.
Ova tema:
viewtopic.php?f=72&t=27476&p=390917#p390917

E moj Miodraže :uhuh:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

E moj Ivane, ako sam napisao da radi, onda radi. Mozda je zaista razlog sto meni na kompu radi aplikacija, ali meni dok nesto radi ja ne pravim problem. Da ne radi, vrlo bih bio glasan povodom toga

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

Meni isto viber radi lepo :)...a nije mi povezan sa kompom ;)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja moram da kazem da je na L920 meni, proslog leta jos, viber radio bez problema...

jedini problem koji me je naterao da je prodam je bila velicina, tezina a i kombinacija u kojoj sam imao ip5 maltene dzabe :)

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 06. Jun 2013. 20:07
:: Samsung Ativ S

Post od Cedogares »

Pa generalno jos samo pozivi ne funkcionisu najbolje, nekada samo stigne propusten poziv pa se iz aplikacije moraju primati ili birati, i malo je usporena aplikacija kad se vec udje u nju, ulazak u kontakt pa vracanje nazad pa ulazak u novi kontakt, zahteva sekund dva da se sabere, nije strasno ali smeta imajuci u vidu da sve sto funkcionise kako treba na ovom telefonu ima instant odziv.. Hvala bogu da je sredjen ulazak iz multitaskinga pa ne otvara svaki put iznova aplikaciju vec je instant iz memorije izvuce..

rotkod
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
:: Lumia 920
:: Asus NX90

Post od rotkod »

@McSkiltron

Odnesi u servis, ovlašteni imaš na B.Brdu, http://www.promobi.rs/ , uostalom, napiši im simptome, ono obično odgovore...

@Baraba

Meni posle zadnjeg update, radi, mada sam deinstalirao prethodnu verziju, nisam radio upgrade postojeće... Nemam na PC-u
Ponekad zna da kasni, ali sa android LG Vu, najbolje radi sa i5, i5S, i4, i4S... Uvek i bez greške, momentalno daje obaveštenje kao i poziv...
E sad, što se tiče Vu-a tu zna da kasne obaveštenja, mada je obostrano prisutno...
Podešeno na non-stop wifi, 3G uključen...

@ZmajBB

CC-1043 trenutno nema u SRB, dobavljač je poručio robu i biće je u prodaji, kako na Dorćolu, tako u Ušću... Ja sam svojoj ženi (žutu) i sebi (crnu) poručio iz Švedske, mada ako imaš karticu, može da se pošalje i u SRB... Nije problem...

Inače na dorćolskoj radnji možeš poručiti unapred i zovu te kad stigne...
(izvinite, na polupismenoj osnovi... Bio sam "u" Kubi, "na" Havani... :lol: )
Inače u dorćolskoj radnji...

http://www.misco.se/Product/Product.asp ... uwwpCjCzkk

@Miodrage

Nakon 12 folija, dođoh do zaključka... Najveći je problem zakrivljenost ekrana i to u delu pored frontalne kamere, naime tu se nalazi i senzor, tako kad se folija odlepi (uvek se odlepi), dođe do problema prilikom poziva, senzor detektuje "obraz" i zacrni ekran iako nije na licu, onda doslovcemorate priljubiti foliju prstom da dobijete sliku... Pošto sam ženi uzeo foliju "diamond", koja je po meni idealno isečena, ona naime ne prekriva taj deo i nalazi se nekih 1,5mm od nagiba na ekranu...
I eto sad imam i ja "diamond", pedersku lumia 920... :lol:
Što reče moj prijatelj... "i leži ti..." :lol:

Cene su različite od 99-300RSD za isto ili slično...

rotkod
Mobil fan
Mobil fan

Post od rotkod »

Slika
Slika
Evo vidi se na slici, kako izgleda na ženinoj 920, a kako na mojoj... "gej" 920...

rotkod
Mobil fan
Mobil fan

Post od rotkod »

Slika

Ovu futrolu sam jurio, nisam uspeo da je poručim... :(

Slika

Od ove firme sam probao sve, isto iz 3G propast...

Jedino diamond ima dobro isečen, da se ne odlešljuje od screen guard-a...

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

miodrage, i za ostale sa foruma pitanje da li je moguce da ce sa 8.1 stici i Fingerprint scanner? Ne znam jesam li dobro procitao? http://www.nokiapoweruser.com/windows-p ... changelog/

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Moguce da ce uredjaji koji tek treba da se pojave da dodju sa fingerprint scanner opcijom. Postojeci uredjaji zbog nedostatka hardvera sigurno ovu opciju nece dobiti update-om na 8.1
Uglavnom, nece sve najavljene opcije stici sa 8.1 odmah po izlasku, vec ce i to sukcesivno da se dodaje.

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ovaj tekst je kao najlepsa lista zelja. U svakom slucaju i ja sam znatizeljan da vidim sta ce sve da donese 8.1 cekam da vidim i tu famoznu gospodjicu moneypenny :)

matabg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 11. Mar 2014. 14:30
:: BlackBerry 9810

Post od matabg »

Pozdrav svima, od skora sam ponosni vlasnik Lumie 920 i kao vecina ovde prilicno sam zadovoljan. Prelistao sam veliki deo ovog foruma i moram priznati da ste mi dosta pomogli svojim postovima da se odlucim za kupovinu bas njega. Ja sam manje-vise prosecan korisnik i telefon najvise koristim za razgovor i za prijem mailova. I naravno odmah imam jedno pitanje :) Da li neko koristi RSS feed i koji od mase programa ima automatsku sinhronizaciju na odredjen period i sve to prikazuje na live tile-u. Uglavnom svi imaju live tile, ali nemaju automatski sync . Pozdrav i kuckacemo se jos...

rotkod
Mobil fan
Mobil fan

Post od rotkod »

Još cca 20tak dana... Ne treba previše očekivati... :D Samo da radi bez seckanja i to je to...

dejan68ks
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Dec 2008. 00:50

Post od dejan68ks »

:smutny: u toku razgovora izgubio sam mrezu, posle toga uradio hard reset, ubacio novi softver, ubacio kartice drugih operatera, i ne pomaze nema mreze u pretrazi ne vidi ni jednu mrezu, sve ostalo radi ako moze savet pomoc ili sta vec

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Moras ga odneti u neki servis da se ustanovi šta je kvar, pošto nije ništa pomoglo od gore navedenog.

rotkod
Mobil fan
Mobil fan

Post od rotkod »

dejan68ks napisao::smutny: u toku razgovora izgubio sam mrezu, posle toga uradio hard reset, ubacio novi softver, ubacio kartice drugih operatera, i ne pomaze nema mreze u pretrazi ne vidi ni jednu mrezu, sve ostalo radi ako moze savet pomoc ili sta vec
Koliko god glupo da zvuči, probaj više puta ubaciti i izvući napolje sim karticu, onaj plastični deo sa karticom u njemu...
Probaj očistiti samu sim karticu, mislim na konektore...
Vidi ovde...
http://blog.brokenlcds.com/nokia-lumia- ... d-problem/

rotkod
Mobil fan
Mobil fan

Post od rotkod »

Mene nervira, povremeno "pucketanje" iz zvučnika, pre nekog alarma, zvuka... Pucne jedan put, na obe 920, potpuno nove...

Edit:

Nije uvek prisutno, a zvučnik je loš, nema kvalitet... :( No dobro...

Odgovori