Problem sa kamerom
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 20. Avg 2013. 22:41
- :: Galaxy S3
- :: Iphon 5
Problem sa kamerom
Imam Samsung Galaxy S3 i posto sam polomio ono staklence na kameri upala mi je prasina i zaprljala kameru sada kada slikam imam neke mrlje po slikama ...Da li to moze da se ocisti ?? 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Problem sa kamerom
Na starijim modelima znam da se mogla zameniti kamera, ima uputstvo na netu. Proveri za S3. Ali moj savet ti je da se ne igraš previše sa tim jer moraš bukvalno ceo telefon da rasklopiš. Bolje da daš koji dinar više pa da ti serviser to odradi nego sam da se igraš pa da napraviš još veću štetu.
-
- Povremeni posetilac
Ma nosio sam kod ovih sto su mi menjali kameru i rekli su da nmz da se ocisti !!
- Azimuth
- Moderator
Pa nemoj je cistiti nego je zameni kompletnu.
Kupis kameru, rastavis telefon, otkacis taj kabel kojim je povezana sa plocom, skines je, zakacis kabel od nove kamere, vratis je gde je bila i sklopis telefon. Ocas posla
Promeni servis, jbg, sta da ti kazem. Gledao sam lika koji je to radio sam kod kuce, bio je link na youtube pa potrazi. Ili lepo od servisa do servisa, platis i ne razmisljas se.
Kupis kameru, rastavis telefon, otkacis taj kabel kojim je povezana sa plocom, skines je, zakacis kabel od nove kamere, vratis je gde je bila i sklopis telefon. Ocas posla

Promeni servis, jbg, sta da ti kazem. Gledao sam lika koji je to radio sam kod kuce, bio je link na youtube pa potrazi. Ili lepo od servisa do servisa, platis i ne razmisljas se.
-
- Povremeni posetilac
Koliiko kosta odprilike ta kamerica i da li moze kod vas da se zameni ??
- Azimuth
- Moderator
Kod koga nas? Nisam ja serviser. Ne znam koliko košta, pogledaj na eBay-u, to ti je jeftinija opcija nego ovde da je kupuješ u servisu. A onda prelomi da li ćeš sam da se igraš ili odneseš i platiš samo ruke.
-
- Povremeni posetilac
ahahahhahahahaah I to sto kazes videcu sta cu da radim xD