Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Pa ja nisam tebe ubedjivao da je tebi veliko,vec sam rekao da je za moj ukus preveliko za svakodnevno koriscenje.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Behemoth, znam da nisi mene ubedjivao, niti mene neko moze da ubedi u nesto, a ne osecam se ni prozvanim. Samo kazem da se generalno previse palamudi o dimenzijama, a niko ni da pomisli da je sve to jako subjektivno. Primera radi, meni se na G2 ne dopada to sto ima zaobljene ivice, isto kao sto je imao iP3GS, pa sam stalno bio u panici da ce mi iskliznuti. Tebi to, pretpostavljam, ne smeta jer ti lepo lezi u ruci. Valjda sam sad bio malo jasniji u onome sto sam hteo da kazem u prethodnom postu. Inace, fokus bi trebao da bude na karakteristikama uredjaja. A svakako da se moze koristiti jednom rukom kao i svaki drugi telefon. To moze potvrditi bilo ko ko ga je duze od 2-3 dana intenzivno koristio a pod pretpostavkom da je izasao iz puberteta i da se fizicki formirao kao i da ima i prosecnu ili vecu saku.
Da ne ispada da sada i ja kenjam, Note 3 zaista odaje utisak ogromnog i neprakticnog telefona kad se uzme u ruku i u prva 2 dana. Ali posle tog perioda navikavanja sve manje od njega ti postaje minijaturno. Ako bilo ko ima nedoumica, i ako ima mogucnost da sa nekim ko poseduje Note 3 provede malo vise vremena, neka uradi to pa ce se sam i uveriti. Ja stvarno ne znam kako drugacije da objasnim kakav je dozivljaj imati ga neko duze vreme.
Da ne ispada da sada i ja kenjam, Note 3 zaista odaje utisak ogromnog i neprakticnog telefona kad se uzme u ruku i u prva 2 dana. Ali posle tog perioda navikavanja sve manje od njega ti postaje minijaturno. Ako bilo ko ima nedoumica, i ako ima mogucnost da sa nekim ko poseduje Note 3 provede malo vise vremena, neka uradi to pa ce se sam i uveriti. Ja stvarno ne znam kako drugacije da objasnim kakav je dozivljaj imati ga neko duze vreme.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ni ja te nisam ubeđivao, za moj ukus takođe prevelik. Za slavu da ga koristis kao posluzavnik 

I meni smeta sto je klizav kad su mi suve ruke,al ajde,posto ne znam cime bih mogao da ga zamenim,a da ne bude veci moram da se priviknem.
Note 2 sam kupio prosle godine,prodao sam ga za sat vremena,em sto mi je bio veliki za nosenje,a dobio sam dobru cenu.
Note 2 sam kupio prosle godine,prodao sam ga za sat vremena,em sto mi je bio veliki za nosenje,a dobio sam dobru cenu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Jeste stvaarno je previse klizav...bez gel a nema sanse da ne padne iz ruke jednom dnevno...al i ovo sto sam ja uradio sa spigenom je haos...telefon je ko robokop....pao mi je sa 7 metara visine i nista....al ruzan do bola....spigen je bas bas zastita
- Azimuth
- Moderator
Android83, koji Spigen? Daj neku sliku da vidimo kako sve to izgleda.
Ja hocu prvo da proverim da li su sa ovim apdejtom ispravili gresku i da li ce raditi te ne originalne futrole. Ako radi, odmah narucujem.
Ja hocu prvo da proverim da li su sa ovim apdejtom ispravili gresku i da li ce raditi te ne originalne futrole. Ako radi, odmah narucujem.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ja uvek uzimam Nilkin obloge , nekako su mi i najlepše i najbolje .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Dok dodje gospoja kuci da uslikam pa cu pokazati al je haos...ogroman telefon..al da je zasticen. Jeste
Edit:
Telefon mi sa ovim romom blista i radi extra extra brzo i bez sjeckanja! Poljski obidjite u sirokom krug! Cini mi se da je kod svicarakog roma jos noviji kernel..od 14 og febr...
Spigen je slimarmor
Edit:
Telefon mi sa ovim romom blista i radi extra extra brzo i bez sjeckanja! Poljski obidjite u sirokom krug! Cini mi se da je kod svicarakog roma jos noviji kernel..od 14 og febr...
Spigen je slimarmor

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
@Android83, od švicarskog softvera je kernel od 12. februara... čisto da dadnem potpun podatak. 

Aaaa fala zemljace...znaci nemam sta cackati vise...mada i ne bi vise...taman sam ga podesio
- Azimuth
- Moderator
Samo da dodam da radi s view cover na ovom apdejtovanom romu 
Ipak su od reči i ispeglali su taj bug prilično brzo. Skidam kapu

Ipak su od reči i ispeglali su taj bug prilično brzo. Skidam kapu

- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Jel ima neko na forumu da je kupio "tempered glass screen protector for note 3" ? Interesuje me kako ga sluzi i da li valja. Da li debljina stakla smeta ili je zanemarljiva?
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ја
мене је служило супер док нисам заменио екран. После је и друго радило супер док није пукло
закачио сам ивицу кревета, гвоздену конструкцију, па је заштитни стакло пукло, а самом телефону није било ништа 
Сад чекам да ми стигне друго.
Не смета при коришћењу, не мења функционалност...

Сад чекам да ми стигне друго.
Не смета при коришћењу, не мења функционалност...
ex ivan87
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
@Ceftriaxone, možeš li mi poslati link tog stakla što si ti kupio?
Ne znam da li je ranije bilo reci o ovome, ali jel imao neko problem sa S pen-om, kad je izvadim izadje mi notifikacija ali mi se ne pojavljuje air comand, takodje dugme ne ovolci je nefunkcionalno, menjao sam iglicu, restartovao telefon, vracao podesavanja na fabricku vrednost i opet nista..... 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Prsla ti olovka ,kupi ili novu ili ako imas garanciju nosi u servis
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Ceftriaxone, brate aj kad budes mogao stavi taj link sa amazona ili ebay-a da vidim cenu i detalje. A bilo bi do ja** kad bi slikao telefon sa tim protectorom kad ti stigne. Trebalo bi da pazarim note 3 pa bih to stavio definitivno. Ako narucis neki viska i ja sam na nbg pa bi mogao mozda da mi zavaljas za neke novce
(hakovali mi akaunt na ebay-u, pa me mnogo mrzi da odblokiram karticu i pravim novi nalog
). Da li je stvano istina da se neverovatno lako stavlja i da nema nikakvih mehurica?

10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ceftriaxone, šta radiš ti sa telefonima? Hronološki za sad je prvo stradala lajsna, pa išao u servis da menjaju ploči ili šta beše, pa staklo 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Kad je bal nek je maskenbal samo udri druze ahaha
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba