Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Ja sam pokušao da uzmem Nillkin 9H ali mi odbija karticu bez obzira od koga god pokušavao da uzmem. Cena je oko 15-20$. To je nešto najbolje što se zaštite za displej tiče.
http://goo.gl/Vj4Yqk
http://goo.gl/Vj4Yqk
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
ja koristim providni silikonski case ,odlicno izgleda i dobro stiti telefon ,ne vidim ni jedan razlog da bacam 20 dolara za neku kao vrhunsku zastitu i pretvaram telefon u bunker ,koliko vidim to staklo prekriva ekran i kosta po meni previse,plus moram i za ledja naci nesto
Znaci sto je mnogo mnogo je
Znaci sto je mnogo mnogo je
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Azimuth
- Moderator
Pa ovo jeste samo za displej, ali mislim da nije toliko skupo pogotovo ako skontaš koliko košta nov displej 
Ja bih ovo uzeo samo da mogu da ga naručim nekako..
Imam neke silikonske, teracell, i stvarno lepo štite telefon, pa i ova supermen isto. Trenutno mi je obična folija na njemu. Ali se brzo grebe kad se koristi s-pen.
Inače, ultimativna zaštita je onaj Slim Armor case, ali udeblja telefon prilično.

Ja bih ovo uzeo samo da mogu da ga naručim nekako..
Imam neke silikonske, teracell, i stvarno lepo štite telefon, pa i ova supermen isto. Trenutno mi je obična folija na njemu. Ali se brzo grebe kad se koristi s-pen.
Inače, ultimativna zaštita je onaj Slim Armor case, ali udeblja telefon prilično.
- kvaka33
- Expert
Ako tako gledas nije ,a da li bi to zaista pomoglo ako telefon zvekne o pod samo nebo zna
Ne znam nisam pristalica da se vec glomazan telefon pretvara u bunker .Ovaj kao i svaki skuplji model mora da se pazi,sad ako si tolika talija da prsne negde ,onda mu ni sve zastite nece pomoci
Naravno ko voli ,ne kazem da je lose ali vizalno izgleda preveliko i ruzno
Ne robujem fonu ali jednostavno pazim kada ga koristim ,narocito napolju ili u nekim cudnim situacijama,pa ako mi nije sudjeno nije ...
Ne znam nisam pristalica da se vec glomazan telefon pretvara u bunker .Ovaj kao i svaki skuplji model mora da se pazi,sad ako si tolika talija da prsne negde ,onda mu ni sve zastite nece pomoci
Naravno ko voli ,ne kazem da je lose ali vizalno izgleda preveliko i ruzno
Ne robujem fonu ali jednostavno pazim kada ga koristim ,narocito napolju ili u nekim cudnim situacijama,pa ako mi nije sudjeno nije ...
- Azimuth
- Moderator
Pa da, tako nekako i ja. Ne robujem ali volim da sačuvam stvar. Šta znam, gledao sam na YT neka predstavljanja te folije u skroz lepo legne, skoro da se i ne vidi, a uz neki silikon se bas lepo uklopi jer ima zaobljene ivice.
Tako da, ako neko od vas može da poruči, slobodno neka računa i na mene, hoću jednan komad pa nek' ide život
Tako da, ako neko od vas može da poruči, slobodno neka računa i na mene, hoću jednan komad pa nek' ide život

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Bunker
Tacno si ga opisao.

- kvaka33
- Expert
ahaha Baraba jedva docekao
Docices ti kod nas u jato,javlja mi se ahaha
Docices ti kod nas u jato,javlja mi se ahaha
- Azimuth
- Moderator
I meni se čini. Ako ništa drugo onda makar na nedelju dana pa da vidi da li može da se navikne na veličinu 

Svako ko kaze da ne moze da se navikne na velicinu taj laze, dovoljno je nekoliko dana koriscenja i posle toga svi ostali telefoni su mali.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ja imam dobru velucinu gde treba, a kapiram da neko to mora nekako da nadomesti

Pretpostavljam da pominjes velicinu stopala. :p
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Sto se tice problema sa olovkom cover pravi problem zbog magneta koji ima u sebi, isao sam na wipe data i sad sve radi kako treba, videcemo do kad.
Zna li neko kako da prebacim isecak iz jedne slike u drugu sliku, nesto slicno kao sto su uradili u reklami sa Lebronom

Zna li neko kako da prebacim isecak iz jedne slike u drugu sliku, nesto slicno kao sto su uradili u reklami sa Lebronom
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Бараба, лајсна се мало изгулила, па је тај део лакиран. Онда је home дугме блокирало, па је зато замењен цео дисплеј са све лајсном. И на крају је пукла стаклена заштита кад сам закачио кревет.... То је све 
Сад је све ОК, имам бичну фолију, чекам стаклену
а тел ради ко змај.
Што се тиче тих tempered фолија, куцајте на eBay-у galaxy note 3 tempered glass protector. Има разних, од 5 до 40$. Разлике сигурно постоје, али је сигурно и та најјефтинија боља од обичне фолије, која се код нас придаје за 500+ дин.

Сад је све ОК, имам бичну фолију, чекам стаклену

Што се тиче тих tempered фолија, куцајте на eBay-у galaxy note 3 tempered glass protector. Има разних, од 5 до 40$. Разлике сигурно постоје, али је сигурно и та најјефтинија боља од обичне фолије, која се код нас придаје за 500+ дин.
ex ivan87
Drakanzen@ to mozes uraditi u fabrickom editoru slika a jos bolja ti je appk.PicsArt...skini je i uzivaj u obradi fotografija..mozes jako dobro da editujes slike da ih kropujes i obradjujes...provuces kroz filtere apsolutno sve...
Ja koristim ovu fotrolu 500 dingera je ai lepa mi je
[/url
[url=http://www.dodaj.rs/?1T/22/4ggN8ZCG/2014-03-10-855.jpg]

[url=http://www.dodaj.rs/?1T/22/4ggN8ZCG/2014-03-10-855.jpg]

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
@Demian I ja imam ovakvu silikonsku futrolu samo sto je crne boje, odlicna je, super izgleda a i lepo lezi u ruci... 

Ova futrola je tako bzvz da ja nemam reci, em je debela em je kruta i nemogu lepo da se pritiskaju tasteri sa strane...
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja nemam nikakvu zaštitu. Nekad nosim Smart Cover a nekad standard. Jednostavno je telefon previše lep da bi ga krio u raznim futrolama i maskama. 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
И ја га последњих дана фурам без заштите, изузев фолије... Ал' брате, тражи много концентрације, где да га метнем, закопчани џепови да не испадне, и слично 
Наравно да је много леп да би ишао у футролу. Само да се не оштети

Наравно да је много леп да би ишао у футролу. Само да се не оштети

ex ivan87
- Azimuth
- Moderator
Ja imam neku noname koju uopste ne koristim ali je ekstremno tanka pa nije losa. Teracell silikon koji povremeno nosim, savrseno lezi, boje dima a providan, zadnja strana od tvrde gume a ivice bas mekane i lako se tasteri stiskaju. Flip cover koji sam uzeo cisto da vidim kako sve to funkcionise, povremeno ga stavim. I ova "supermen" koja mi je najcesce na telefonu. A folija mi je na displeju od prvog dana, mada je mana ovim jeftinim jer se lako grebu ako se koristi malo vise olovka. Sad vijam ovaj 9H pa da to stavim i miran sam duze vreme.
Retki su moment da ga nosim bez zastite, ne znam ni sam zasto. Nije mi frka da ce se izgrebati ili sta vec, ali me plasi npr u kafani kad ga stavim na sto pa da nije mokro.
Retki su moment da ga nosim bez zastite, ne znam ni sam zasto. Nije mi frka da ce se izgrebati ili sta vec, ali me plasi npr u kafani kad ga stavim na sto pa da nije mokro.