Samsung Galaxy Note II N7100

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Re: Samsung Galaxy Note II N7100

Post od oxigen »

U poslednje vreme nece da mi azurira fabricku vremensku prognozu ne znam o cemu se radi pre neki dan sam radio fabricki reset imam oficijalni 4.1.2 jel ima neko ideju o cemu se radi
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

oxigen, to se desava ako si u opcijama ugasio lokaciju.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

vojkan85 napisao:@Weska88 Ali ume da istripuje bas onako ljudski. Samo mi je cim da se ne prosire tokom vremena,mada imam internacionalnu garanciju na njega ali opet...hvala u svakom slucaju na odgovoru;-).
Nece se prosiriti ja sam imao S2 malo vise od godinu dana, kada sam prvi put to primetio i prodao ga isto je bilo...ja sam se nervirao zbog toga ali preko dana to se nije moglo videti samo po mraku kada je crn ekran, jedino sto moze da bude frustrirajuce nista vise...

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
:: Samsung S5 G900F

Post od vojvodjanin81 »

I ja sam imao slicno iskustvo sa S3 LTE.Naime,telefon mi je ispao na beton kad sam izlazio iz kola.Nije to neka visina i srecom bio je u silikonskoj futroli tako da je ostala samo mala ogrebotinica na cosku,ali uvece sam primetio kad mi je svetlo u sobi bilo ugaseno da na crnoj pozadini imam kao neke linije.Kad sam upalio svetlo nista se nije videlo,nijedna ogrebotina na displeju,ulazio sam u galeriju sa slikama i zumirao ih i nista nisam primetio.Jedino kad ugasim svetlo samo na crnoj pozadini recimo kad udjem u notification bar tu sam primecivao ili kad neki wallpaper ima crnu pozadinu.Nosio sam u vise servisa,ali ljudi su mislili da sam lud ili da ih zezam jer se na svetlu to nista nije videlo :)) Zamislite serviseru da kazem da ugasi svetlo pa ce onda videti :) I eto,sad procitah ovo sto ste pisali tako da mi je tek sad jasno o cemu je tu bila rec :) A znao sam da je prosto nemoguce bilo da je to od pada jer je mala visina plus bio je u futroli tako da se samo malcice izgrebao na cosku silikonske futrole,ekranu nista nije bilo.Znaci ipak je to do AMOLED EKRANA,i sto kaze weska88 nece se siriti posto me covek kome sam prodao telefon pre jedno tri meseca nije zvao!haha

ultimate_fight
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Mar 2014. 23:58
:: HTC One (M8)

Post od ultimate_fight »

Danas sam kupio nov Note 2. Međutim, odmah su krenuli problemi. Naime, zvuk glasa prilikom razgovora je loš tj. javlja se neka distorzija, probijanje. Zvuk je dovoljno glasan, ali viši tonovi probijaju. Čak i kada jačinu glasa smanjim na polovinu, opet zvuk nije čist. Da li neko zna o čemu se radi? Da li je hardverski ili softverski problem?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li je moguce na 4.3 da se vrati stari s-note? Ovaj novi je bas bez veze. Stari je bio mnogo pregledniji
Note IV N9100 dual

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Izasao je Biftor rom za note 2. Imao sam ga na S2 i bio sam prezadovoljan pa me sada nesto vuce da ga probam i na note 2 :) Ako neko hoce da ga proba evo link http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2678775

http://www.lib.paguro.ru/4.4/Biftor%20SlimKat/?sort=n
Note IV N9100 dual

mick
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2012. 21:29
:: (S2) (N2) (M8) V10

Post od mick »

ultimate_fight, Mozda je do mreze... Npr ja kad pricam na skype zvuk je jak i cist dok ovako preko mreze nije toliko los ali nije cist i glasan kao na skype. Tako da verovatno nije do telefona. Mada mozes da instaliras neki od custom romova za svaki slucaj... :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100

Post od toda81 »

Ultimate_flight, kakav signal imas tu gde si pozivao?
Note IV N9100 dual

ultimate_fight
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ultimate_fight »

Signal je odličan, tako da nije to problem. Prethodno sam koristio s2 i čini mi se da je imao bolji zvuk prilikom razgovora, tj. jasniji (ne i glasniji). A ne bih rutovao telefon da ne izgubim dvogodišnju garanciju. Testirat ću kvalitet zvuka i preko skype-a. Hvala u svakom slučaju.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da li ti se to desava bez obzira koga da nazoves? Moguce da se mreza zaglupila pa restart ne bi skodio. A kad sagovornika stavis na spikerfon da li ima te distorzije?

ultimate_fight
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ultimate_fight »

Azimuth, to se desava skoro uvijek kada nekoga nazovem. Spikerfon mi djeluje Ok. Kada podesim Call settings> Call sound> Clear sound tek tada osjetim poboljsanje, pod uslovom sa je jacina zvuka na polovini. Mozda bi najbolje bilo da ga odnesem na servis vec nakon par dana koristenja. Zalosno.

Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Post od Android83 »

ultimate_fight napisao:Danas sam kupio nov Note 2. Međutim, odmah su krenuli problemi. Naime, zvuk glasa prilikom razgovora je loš tj. javlja se neka distorzija, probijanje. Zvuk je dovoljno glasan, ali viši tonovi probijaju. Čak i kada jačinu glasa smanjim na polovinu, opet zvuk nije čist. Da li neko zna o čemu se radi? Da li je hardverski ili softverski problem?
frajeru reci mi jel imas neku futrolu na njemu ili je telefon solo

ultimate_fight
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ultimate_fight »

Android83, ne koristim nikakve futrole. Moguce da je fabricka greska. Ne pada mi nista drugo na pamet.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa ako tokom istog poziva, na spikerfonu nema te distorzije a kad ga prebacis na slusalicu ima, onda je definitivno hardver problem. Ako je pod garancijom, nosi ga. Ne znam kada si ga uzeo pa bi mozda mogao i nov uredjaj da dobijes.
To ti se desava od prvog poziva ili je pocelo posle nekog vremena?

ultimate_fight
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ultimate_fight »

Azimuth, kupio sam ga prije 4 dana. Od prvog poziva se to desava, samo sto sam to tek shvatio kada sam stigao kuci. U medjuvremenu sam se konsultovao s jednim momkom koji se bavi prodajom mobitela I on mi je rekao da je zvuk inace takav na Note 2, zato ga nisam ranije odnio.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Kod mene na Note 3 nije takav zvuk, nije bio ni na S2. Zapravo, kad razmislim, nikada i nisam cuo takav zvuk. Zato mislim da nikako ne moze biti normalno. Odnesi ga tamo gde si ga kupio i reci kakav problem imas jos od prvog poziva. To moraju da ti srede. Samo je pitanje (ne znam odakle si) da li ce ti dati nov telefon ili ce taj u servis da salju.

Android83
Banned

Post od Android83 »

Imao note2 dugo i radio perfektno. Tako da te taj svercer levat dobro slagao. Inace mi se gade takvi likovi!
Isprobaj viber i skype kako rade. Ako i oni isto krce onda je definitivno kvar.
Maska inace zna da pravi frku noice reduce. Ako je nemas onda nije to upitanju.

ultimate_fight
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ultimate_fight »

Azimuth, hvala pomoci. Kupio sam mobitel u Mostaru kod ovlaštenog distributera. Odnijet cu ga ove sedmice na servis. Android83, taj svercer nije imao nikakve razloge da me laze jer nisam kod njega kupio mobilel, samo sam htio cuti i drugo misljenje. Probaću jos skype i viber.

Android83
Banned

Post od Android83 »

Slagao te i bez razloga! Kreten

Odgovori