Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
cupcake
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Feb 2014. 10:23
:: Iphone 6s

Re: Telenor- poskupljenje!

Post od cupcake »

Jel se zavrsio ugovor ili si otplatio sve do kraja? :)

misapop
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
:: Microsoft lumia 550
:: Samsung J5 2016

Re: Telenor novosti

Post od misapop »

Povecace cene nekih perifernih usluga,da li je to uvod u poskupljenej i klasicnih usluga
http://www.personalmag.rs/mobile/operat ... -telenoru/

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

cupcake, istekao ugovor konacno! :D
Samsung Galaxy S3 I9300

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Malo kasno, ali kao neki odgovor na Vip prepaid ponudu Vip za sve:

Telenor u svoju ponudu uvodi novi Dodaj za sve mreže – dodatak sa minutima i porukama u domaćem saobraćaju kao i internetom!

LINK

zanimljiva napomena: Uz dodatke dobijate internet saobraćaj koji možete da koristite u punoj brzini od 512 Kb/s. Kad potrošite saobraćaj u maksimalnoj brzini prenosa, do kraja važenja dodatka, možete da nastavite da pristupate internetu bez dodatne naplate, sa smanjenom maksimalnom brzinom od 32 Kb/s za postavljanje sadržaja, odnosno na 64 Kb/s za preuzimanje.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

Koliko vidim telenor ima neke promasene akcije,stipse bile i ostale.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ja pa nepamtim kada je telenor imao neku dobru akciju u koju su ukljucene sve tarife, od najmanje do najvece. Kad nude nesto na kasicicu nude onima sa pretplatom od 1000 dinara pa navise. :disgust:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Deksi, jedinu koju ja pamtim a da je bila stvarno dobra je bila ona 10 para minut iz 2009-te. Tad je to bila revolucija i po meni je to godina kada je fiksni otisao u penziju. I po meni ga je telenor poslao, zato sam polagao dosta nade u telenor, i zato je on za mene, od prenosa broja, najvece razocarenje.
Pre toga je mts imao onih legendarnih 1000 sms poruka, telenor kao odgovor neku glupost (ono mora da posaljes preko dana nekoliko poruka da bi ti se aktivirale besplatne nocne poruke, ako se neko seca, tu je odlazio kredit samo tako). Zato sam se ponadao da je telenor okrenuo neki novi bolji list kada je uveo 10 para minut, ali nekako posle toga su bile sve neke mlake akcije... cak i one koje su bile upotrebljive, uvek na reklami vidis nesto bolje kod mts-a i vipa.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ova prepaid ponuda je vrlo dobra. Nema sta da se prigovori, vec suprotno, sve pohvale.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Meni se dopada ova promocija, medjutim kod vipa je vec stalna, ovo ce telenor kratko da drzi najverovatnije, promocije im traju u zadnje vreme oko 3 meseca.

U svakom slucaju dopada mi se promocija, zbog ovakvih promocija prepaid ponovo dobija smisao.
Ono sto ne volim kod telenora i mtsa je sto su iznosi ponuda razliciti.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

Ono u cemu je telenor bolji po mom misljenju je odnos cena/kolicina interneta.Recimo telenor prepaid internet samo kartica kosta 390 din i dobijete 300mb po punoj brzini i ostatak po smanjenoj neogranicen,posle dopunite za 300din i ceo mesec neogranicen internet,sto kod nijednog drugog operatera ne postoji,i na tome im svaka cast.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Telenor novosti

Post od toda81 »

To stoji, ali na žalost jedna ptica ne čini proleće...
Note IV N9100 dual

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Telenor ukinuo neograničeni net a povećao minute u paketima i cenu pretplate
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... ni-paketi/

meni se ne dopadaju promene ni malo, PiS mi je bio super zbog neograničenog neta a sada daju manje MB i ograničen net. Dok su korisnici paketa Prenesi dobili po 50 MB što je ok.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

PiS "L" paket, sa sičnim količinama kao mt:s MixNet M košta 40% više, čak i kad ne računamo 50% popusta koji mt:s daje.
Stvarno ne razumem njihovu poslovnu politiku. :shock:
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

m@c|-|oR, uz sve to kod Telenora je net sada ograničen :roll:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Na prvi pogled novi paketi su im velikoo njesra,ja prosto ne verujem..i sigurno ce biti ona fora kao sto su pre uradili da te sami prebace na slicni paket kad istekne ugovorna obaveza... Mts i Vip najavili iphone,a ovi izbacaju pakete sa ogranicenim internetom,gde je logika :?

jedino dobro je ovaj premium paket,ali i on je trebao da bude max 5000din a ne 6.995 tj 7000din,mislim da bi mnogo vise ljudi uzelo da je 5000din tj.kvanitet bi doneo vecu zaradu.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

mp3mp3 napisao:uz sve to kod Telenora je net sada ograničen :roll:
To i nije toliko strasno, vazno je samo da ne moze da se probije.
"Jedina" mana je sto su ovi paketi jos jedno poskupljenje na i ovako skupe pakete.
Sam balans paketa je po meni sada mnogo bolji, a takodje je razlika u paketima mnogo jasnija (do sada smo imali prenesi i surfuj, play i premium pakete, sve je to bilo isto sr... drugo pakovanje, toliki kvazi izbor je samo stvarao konfuziju, dok je sada ocigledno kome su koji paketi namenjeni i to mi se svidja).
Za pohvalu je i povecanje minuta ka svim mrezama u svim paketima, medjutim opsti utisak je da su ta znacajna povecanja besplatnog sadrzaja u paketima kompenzovana jos jednim osetnim poskupljenjem.

Recimo, novi Play XL je po meni mnogo bolji od starog Prenesi i surfuj 1000, ali je i 400 din skuplji. Dok novi PiS XL ima za 200 minuta vise od starog PiS 1000, ali je i oko 200 dinara skuplji. Sta ja znam, problem je sto im je uvek cilj da svaki put izmuzu jos vise para od nas, inace generalno, kazem, ako se posmatra samo isplativost paketa, ovo i nije toliko losa nadogradnja starih.
Jedino sto im je onaj najskuplji PiS XXL malko osakacen, za te pare, 3500 din, mogli su ipak malo vise da se otvore za megabajte, bar 3GB da su stavili. Ovako ispada da telenor vise nema da ponudi neki konkretan internet paket.

Isto tako, jeftini paketi su sada poprilicno osakaceni, zapadnjacka skola, stekanje na svemu, pa i na sms porukama - pre si za 1000 din imao 150 min, ali i 500 sms 500 mb, sto je bilo sasvim okej (sem minuta) - dok sada, iako izbalansiranije za 1000 din imamo 200 min, ali zato i jedan poveci mucak od 300 sms i 300 mb sto neodoljivo podseca na do sada bezbroj puta vidjenu kombinaciju - uskladjivanje cena sa zapadom i srpski standard.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Mogu reći samo uh, umoran sam više od tih izmena. Sad kad dodje jesen i kad tražim da produžim ugovor oni će me staviti na ove nove pakete i ko zna dalićese moći iskukati 50% popusta.
Sad će svi nešto izmenjati i svima će povećati pretplate i vip i mts.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Da li samo ja imam osecaj da su ovi novi paketi nekako nedoreceni. Recimo ni jedan paket ne nudi vise od 1000 minuta razgovora, cak iako neko zeli da plati za to, jednostavno nema tu mogucnost.
Isto vazi i za net, ni jedan paket ne nudi vise od 2 GB, a i tih dva nudi samo jedan jedini i to po cenovnom rangu sasvim prosecan paket. Neverovatno ali nema jacih paketa koji imaju da ponude dobar internet u svojoj ponudi.
Premium paket od 7000 din ne racunam jer sto je mnogo mnogo je, taj paket nije ni za napredne korisnike, a ne siroke narodne mase. Da je do 5000 din, pa covek i da razmisli, eventualno iPhone za dinar uz njega da kupi :P ovako je ipak samo za "odabrane" u rangu statisticke greske.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Telenor novosti

Post od toda81 »

Ovi nisu normalni! Samo gledaju kako da nas pokradu. Muka mi je sto cu jedan br morati jos godinu dana da imam kod njih, dok cu ovaj drugi sa zadovoljstvom da prenesem u drugu mrezu
Note IV N9100 dual

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

Ovi iz telenora su nevidjeni idioti sa njihovim nebuloznimpaketima pre godinu ipo dana su menjali pakete sad opet menjaju pakete svaki put sve gori paketi mnogo kostaju a malo daju.Dali ce postojecim korisnicima koji imaju ugovornu obavezu ostati stari paket ili ce ih prebaciti na novi paket.Ako budu prebacili na novi paket bice malo gusto,hvala bogu sto sam prebacio broj sa telenora na mts.

Odgovori