LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Pa koji telefon je dobio tolike promene sa 4.4?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Re: Одг: LG G2
Ma drugari nema sta da se ocekuje puno. Jedini ocit prelaz je bio sa 2.3 na 4.0... to se bas osjetilo. Ovo sada su nijanse i nema nista novo da se napravi izmisli da bi svi rekli vau
Izgleda da ipak jos uvek nista sto se update-a tice ...
I dalje je zvanicna verzija d80210e, za telefone kupljene u VIPu. Evo link ako nekome treba originalna verzija firmware-a VIP-ovih telefona, verzija d80210e, i za one koji eksperimentisu sa custom romovima, pa bi hteli da se vrate na stock:
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloade ... 10E_00.kdz
Inace telefoni u VIPu su iz Madjarske, i oznaka za njihovu verziju softvera je A6HUBK. Ko zeli da pronadje originalni poslednji firmware za svoj telefon i oznaku sotvera, neka klikne na linka dole:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/ ... p?esn=IMEI
Na kraju linka obrisati "IMEI" i ukucati ceo IMEI broj vaseg telefona, kliknite na Enter i prikazace vam se informacije o firmware-u kao i link za download istog.
Sa zvanicnog LG Srbija sajta sam pre par dana dobio potvrdnu informaciju da se Kit Kat ocekuje u martu, dakle ostaje da cekamo i ovaj mart da prodje...

I dalje je zvanicna verzija d80210e, za telefone kupljene u VIPu. Evo link ako nekome treba originalna verzija firmware-a VIP-ovih telefona, verzija d80210e, i za one koji eksperimentisu sa custom romovima, pa bi hteli da se vrate na stock:
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloade ... 10E_00.kdz
Inace telefoni u VIPu su iz Madjarske, i oznaka za njihovu verziju softvera je A6HUBK. Ko zeli da pronadje originalni poslednji firmware za svoj telefon i oznaku sotvera, neka klikne na linka dole:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/ ... p?esn=IMEI
Na kraju linka obrisati "IMEI" i ukucati ceo IMEI broj vaseg telefona, kliknite na Enter i prikazace vam se informacije o firmware-u kao i link za download istog.
Sa zvanicnog LG Srbija sajta sam pre par dana dobio potvrdnu informaciju da se Kit Kat ocekuje u martu, dakle ostaje da cekamo i ovaj mart da prodje...

Ovo je zvanicno -
http://www.blic.rs/IT/448922/Stize-nadogradnja-za-LG-G2
http://www.blic.rs/IT/448922/Stize-nadogradnja-za-LG-G2
Za ove sa operatera stize 1. maja.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
znači li to da ako uzmem u aprilu telefon neće imati kk? ili da sačekam još jedan mesec ,pa da uzmem u maju?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
Tresla se gora - rodio se mis ........
Uradio malo pre azuriranje na novu verziju OS - nista posebno neke glupe sitnice,
Inace pre nego sto se pocne azuriranje preko PC suite ima opcija izrade backupa tako kad uradi softwer odmah vrati sve kako je i bilo pre azuriranje tako da nista nece obrisati
Uradio malo pre azuriranje na novu verziju OS - nista posebno neke glupe sitnice,
Inace pre nego sto se pocne azuriranje preko PC suite ima opcija izrade backupa tako kad uradi softwer odmah vrati sve kako je i bilo pre azuriranje tako da nista nece obrisati
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pa ne znam sta su to ljudi toliko ocekivali. Android je sada zreo OS, nema tu vise onih skokova kao nekada, pa da sa nestrpljenjem iscekujes svaki update. Po meni bi jedino neka verzija sa multitaskingom a la windows bila vredna onog pravog iscekivanja. Ovo sada, kad dodje dobro doslo i molim boga samo da ne pokvare i ono sto radi (sto mi se desilo sa HTC-om i Sonijem).
To oni jabucari nek se raduju, njima svaka nova verzija donese neku novu revoluciju, tipa snimanje videa, mms, brojanje karaktera u sms porukama, notification bar...

To oni jabucari nek se raduju, njima svaka nova verzija donese neku novu revoluciju, tipa snimanje videa, mms, brojanje karaktera u sms porukama, notification bar...

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: LG G2
Lobachewsky, u pravu si. To sam i ja puno puta pisao, ali na zalost ljudi samo mastajubo tome da imaju najnoviju verziju androida, a sve ostalo je nebitno. To sto si rekao za iphone je zestoko jer ako je tako onda je i to sramota jer su to neke osnovne mogucnosti i sramota je uopste i pricati da je tako nesto ispravljeno na nekoj novijoj verziji sw
Note IV N9100 dual
Uradio sam apdejt na KK i prvo što mi se čini da je bolje je zvuk u slušalicama, glasniji, dublji bas, čistiji zvuk, ali moguće da je to samo placebo i da grešim.
Drugo, ima zanimljiva opcija face unlock-otključavanje kada prednja kamera prepozna vaše lice i radi dobro, videću da li neko drugi može da otključa...
Da, kamera se pokreće gotovo trenutno, ali problem sa fokusom i fps nije sređen, i dalje mora fix.
Drugo, ima zanimljiva opcija face unlock-otključavanje kada prednja kamera prepozna vaše lice i radi dobro, videću da li neko drugi može da otključa...
Da, kamera se pokreće gotovo trenutno, ali problem sa fokusom i fps nije sređen, i dalje mora fix.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Potvrđena 2560×1440 rezolucija ekrana za LG G3
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... a_za_lg_g3
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... a_za_lg_g3
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
E ovako moji utisci posle jednog dana nakon apdejta.
Moja preporuka ko nije uradio NE RADITI NIKAKO
1. BATERJA DUPLO MANJE TRAJE
2. DUPLO VISE JEDE MEMORIJU PROCESORA A NE VIDIM STA JE DAVI
Uh samo,kad bi mogao da ga vratim na staru verziju 4.2.2
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Jesi li uradio factory reset nakon updatea?
Misliš na RAM memoriju? To je dobro kod androida, da bude popunjena. Ja sam danas instalirao i ne mogu da kažem ništa još za bateriju, ali ljudi koji su instalirali kažu da nema nekih velikih promena.Cobiklajic napisao:E ovako moji utisci posle jednog dana nakon apdejta.
Možda si instalirao nekompatibilnu verziju kk.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Cobiklajic, polako i bez panike. Pod 1. za bateriju možeš da kažeš tek za par dana, poželjno je odraditi i kalibraciju. Ista je situacija bila i kod mene na S4 sa 4.3 na 4.4.2, prva 2 punjenja osetno slabija bterija, 3 punjenje situacija se dosta popravila. Sa 3 punjenjem završavam i kalibraciju baterije. I da, pod 2. obavezno reset telefona da sve to lepo legne. Pa za par dana lepo napiši utiske. Kod mene na S4 je sistem brže radi, mada je na G2 već brz sistem.