6260

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
La Dur
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 05. Dec 2004. 01:26

Post od La Dur »

6260 ima jednu puno veću manu a vidim da je niko nije spomenuo.
Riječ je o onih nekoliko tastera koji se najčešće upotrebljavaju a koji su jako sitni i teški za korištenje. To je onih nekoliko tastera ispod ekrana, kao i sam navigacioni taster. A taster za uključivanje je osim što je mali je i jako uvučen tako da niko ne uspije iz prve da uključi telefon već misle da je baterija prazna. Taster za ulazak u meni je tako glupo napravljen da moraš noktom da ga pritiskaš ili olovkom, jer palcem svaki drugi put pritisneš i neki od susjednih tastera.
Osim toga, ostali tasteri na donjem dijelu telefona imaju jako kratak hod i nevjerovatno su teški za normalno kucanje poruka (u odnosu na ostale nokia-symbian telefone).
Taman da je to jedini symbian telefon, ne bih ga koristio.

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

La Dur, ili ti imas jako debele prste, ili sam ja lud. Pa drzao sam telefon u ruci (doduse bio je iskljucen pa nisam nista cackao) i tasteri deluju sasvim OK. Uostalom, sto vama toliko smeta sto su tasteri postavljeni ispod ekrana? Namesteni su tu da bi telefon bio funkcionalan kada je u pretrazivackoj konfiguraciji (ili kad je ekran okrenut spolja, a telefon zaklopljen)

Neko rece da se prodaje samo u sivoj boji? Gde? Ja sam bar na 10 mesta video samo u crnoj varijanti...

La Dur
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 05. Dec 2004. 01:26

Post od La Dur »

gajic_ivan napisao: (doduse bio je iskljucen pa nisam nista cackao) i tasteri deluju sasvim OK. .
Pa vidiš li ti šta si napisao??!!
Kako si ti to mogao da ocijeniš telefon ako si ga samo imao "ISKLJUČENOG U RUCI"?! Pa jarane, ti ga lijepo UKLJUČI, probaj da ga koristiš barem jedan dan , ili eto nekoliko sati pa ti garantujem da ćeš promijeniti mišljenje.
A ja opet ponavljam da je fon jako težak za korištenje (a nemam debele prste).

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Molim vas bez grubosti... :mrgreen:
Jeste malo nezgodan za korishcenje, ali se da navici...
Kada se prklopi sa ekranom ka sebi, onda je super lak za korishcenje, samo shto onda nemash pristup projevima... :roll:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Pa to je fazon SE700 ili Nokije 7650... Samo što se do ovoga dolazi na drugačiji način... Ne verujem da je telefon toliko težak za korišćenje.. Pa ljudi se naviknu na SX1 ili 7600, a neće na 6260.... ma ajde..

Zorzzz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 29. Sep 2004. 08:05

Post od Zorzzz »

Trenutno koristim 6260 i sasvim je ok , iako nisam fan preklopa...Radi ok , kao i savka nokija , brza je od 6600 (u rangu 7610 i valjda 6670) i eto...sad sta kome odgovara...Preklop radi ok, na tastere se naviknes, a da je velika , pa jeste , ali to je cena velikog ekrana. Nekako sam zbudzio debelu bateriju u nju pa mi drzi i do 4 dana (sto svima preporucujem) .licno cekam da mi dodje povoljno 6630 , ali samo zato sto ima procesor na 200Mhz. Inace , jel neko skontao sta ima u 7710? Jurim specifikacije , i nigde se ne pominje ni OS , ni da li ga ima, nista :(
Pozdrav od Djordja

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nokia 7710 ti je telefon s90...pishe po specifikacijama,samo zavisi gde gledash :wink: ...Symbian OS v7.0s, Series 90 UI....<----eto.... :mrgreen:

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Koristio sam 6260 par dana, i stvarno mi je "nezgodna", svi kontrolni tasteri se nalaze na jednoj strani, a brojevi na drugoj strani tako da moram telefon stalno pridržavati, ne sviđa mi se, a i mnogo mnogo je debeo :roll:

Ali imam kolegu koji ga koristi već 2mj. da ne povjeruješ kako se brzo kreće po meniju, znači sve je stvar navike :wink:

Zorzzz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 29. Sep 2004. 08:05

Post od Zorzzz »

THANX DEXTER :) Samo mi reci gde si to iskopao za 7710 , jer mi trebaju bash tacne specifikacije?
Hvala unapred
Pozdrav od Djordja

Xia
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 11:19

Post od Xia »

Pozdrav ljudi,
zna li neko za neki site gde bi se mogle download-ovai teme za ovaj telefon a da se sam download ne mora vrshiti telefonom(putem WAPa) vec da moze da se download-uje na PC(HTTPom)?
Hvala unapred :)

BgPilot
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Feb 2006. 15:46

Post od BgPilot »

sve je to ok ljudi sto vi pricate!Ali ja imam 6260 tri meseca,telefon je do sada bio skroz ok!Ali samo do sada! :blinky: Kada izadjem na internet posle nekoliko min se izgubi sve sa ekrana :cry: ,i on se sam kao resetuje,vrati se na pocetni displej! :x U servisu mi traze petnaest evra,a gde sam ga kupio kazu da to ne podleze garanciji!Pored toga sve mane koje su za taj tel navedene na sajtu,to da je veci,malo tezi za rukovanje,i privlaci paznju su tacne,ali isto tako tel je smekerski,i privlaci paznju u pozitivnom smislu! :lol:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

tema je stara godinu dana :lol: :lol: ne mogu da verujem :D :lol: BgPilot sigurno ce flash resiti problem :wink: ....
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nije bas godinu dana,pre ce biti oko 2 meseca i 8 dana! :wink: To je poznata boljka otkljucavanih telefona,sta da ti kazem sem da probas da flesujes telefon jer ocigledno nije flesovan kad je otkljucavan a to te zeza zbog loseg otkljucavanja (pretpostavljam da je sa mreze) pa bi fles trebao da resi kvar!
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Dobro,prestanite da se raspravljate,tema je stara oko godinu dana pa je vec neko ozivljavao pre 2 meseca i sada ponovo... 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ahaaa,ma ja sam gledao par postova iznad,a ne sve,i vidim nesto preko 2 meseca pa reko otkud ti to!Nema veze sad,dobio je odgovor na pitanje pa ako je i oziveo staru temu nego da otvara novu!
Pozdrav 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

6260 je dobar telefon , mada se slazhem sa ostali ma koji su rekli , da pogledash i neki drugi s60 telefon npr. 7610 , 6630 , jer su mnogo bolji od 6260 , a razlika u cijeni i nije tako velika 8) :wink: :) :D :lol:

BgPilot
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Feb 2006. 15:46

Post od BgPilot »

Ja se izvinjavam sto sam ponovo potegao neku staru temu!Ali uzevsi u obzir da sam nov,nisam imao pojma kako da otvorom novu!A svi su nesto u fazonu,jao kako si glup! :( :cry: Pa niko se naucen nije rodio!Iskreno nemam pojma ni sta je flash?Ni kako to da izvedem na svom tel! :?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

opushteno pilotu nije na tvoj racun jer su vec oziveli temu mnogo pre tebe..........:wink: znaci odes u servis i pitas posto je flash tj. ubacivanje novog softa u fon koji ce resiti sve tvoje probleme mi se nadamo :roll: ne bi trebalo da je vise od 1000din.pozdrav
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori