Iskustva sa (online) prodavnicama
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Ljudi jel neko zna da mi kaze nesto vise o prodavnici Mobil Factory. Tamo sam nasao i9506, pa reko da li je sigurno kupiti tu ili da se drzim podalje?
prvi put cujem a vecinu znam u Bgd...
gde se nalazi?
gde se nalazi?

Na Mobilnomsvetu:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-ceno ... il-Factory
Ovo reklamiranje je u redu.
Reklamiranje nekih likova sa "prevarando" sajtova i nekih šupa po BG nije u redu.
Trebalo bi moderatori malo da pobrišu neke komentare.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-ceno ... il-Factory
Ovo reklamiranje je u redu.
Reklamiranje nekih likova sa "prevarando" sajtova i nekih šupa po BG nije u redu.
Trebalo bi moderatori malo da pobrišu neke komentare.
U Sarajevskoj br. 40.luca napisao:prvi put cujem a vecinu znam u Bgd...
gde se nalazi?
A za istu cenu sam nasao i u Dr. Mobil u TC Milenijum.
Pa ko je imao iskustva sa ove dve prodavnice ili je cuo nesto u vezi njih, molio bih da mi kaze.
Hvala

znam ih iz dr mobil, idi uzmi kod njih, reci po prepuruci jednog vaseg kupca 

iLuka, Jel ih znas licno?
Znaci pozitivne ocene sa tvoje strane za njih?
Hvala ti. Ipak to nije mala cifra, pa se ne bih zezao.

Znaci pozitivne ocene sa tvoje strane za njih?
Hvala ti. Ipak to nije mala cifra, pa se ne bih zezao.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Lično imama pozitivna iskustva sa radnjom TopSport u Blakanskoj ulici u Beogradu i sa Logic Shop-om koji se takođe sada nalazi u Balkanskoj ulici, kupio sam tu nekoliko telefona i nikakav problem nisam imao. Tako da preporuka za navedene radnje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Moje preporuke za dr mobil i top zona u balkanskoj. 

Dajte ljudi, neka pomogne jos neko, tj. neka mi kaze kakva je prodavnica ovaj Dr. Mobil ili neka izdvoji neku prodavnicu sa dobrom preporukom, u kojoj po mogucstvu ima S4 i9506, a ako nema vi sve jedno preporucite prodavnicu. Moze i na pp.
Hvala
Hvala

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa evo ti je iLuka dao preporuku za Dr Mobil. Covek je proveren clan, ne znam zasto mu ne verujes. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
I dok je ta radnja bila na Nbgd kupio je tamo brdo telefona, ako nije on merodavan ne znam ko je onda 
Mislim nije zahvalno preporučiti bilo koju radnju, neko može da ima pozitivna neko negativa iskustva. Ne kupuju svi isto niti svi imaju isti nastup.

Mislim nije zahvalno preporučiti bilo koju radnju, neko može da ima pozitivna neko negativa iskustva. Ne kupuju svi isto niti svi imaju isti nastup.
Dve sam naveo da ne bude forsiram jednu pa sam pristrasan... 

Ko kaze da mu ne verujem, nego sam samo pitao da li jos neko ima iskustva sa tom ili nekom drugom prodavnicom.Azimuth napisao:Pa evo ti je iLuka dao preporuku za Dr Mobil. Covek je proveren clan, ne znam zasto mu ne verujes.
Jel moze neko da mi prokomentarise ovo http://www.imei.info/news/2013-08/53986 ... ei-number/
Koliko sam razumeo, ukucas ovaj imei broj telefona i on ti pokaze da li je to stvarno taj telefon. Probao sam sa par telefona, i stvarno mi pokaze te telefone. Odem do jedne prodavnice da kupim novi S3, i pre kupovine otkucam IMEI broj na ovaj sajt, i pokaze mi drugi telefon.
U cemu je rec, jel telefon lazan, i da li je ovo uopste merodovno za proveravanje telefona???
Koliko sam razumeo, ukucas ovaj imei broj telefona i on ti pokaze da li je to stvarno taj telefon. Probao sam sa par telefona, i stvarno mi pokaze te telefone. Odem do jedne prodavnice da kupim novi S3, i pre kupovine otkucam IMEI broj na ovaj sajt, i pokaze mi drugi telefon.
U cemu je rec, jel telefon lazan, i da li je ovo uopste merodovno za proveravanje telefona???
Ako nije pokidan stiker i ako se poklapa IMEI broj na telefonu, kutiji i kucanjem koda ne bi trebalo da je tel. lažan.
Isto tako imaš na "plej storu" program "Genuine Galaxy" koji ti ispiše da li je tel. original ili ne.
Probaj i kod *#0*# gde možeš istestirati veliki broj parametara.
Proveri IMEI i na ovoj adresi: http://sndeep.info/en
Taj gore IMEI zna da bude neazuran. To sam pročitao i na drugom forumu gde je lik testirao tel koji je imao sve nalepnice i holograme i Samsung potvrde. Kada je kucao IMEI izbacivao mu je neki stari tel.
Isto tako imaš na "plej storu" program "Genuine Galaxy" koji ti ispiše da li je tel. original ili ne.
Probaj i kod *#0*# gde možeš istestirati veliki broj parametara.
Proveri IMEI i na ovoj adresi: http://sndeep.info/en
Taj gore IMEI zna da bude neazuran. To sam pročitao i na drugom forumu gde je lik testirao tel koji je imao sve nalepnice i holograme i Samsung potvrde. Kada je kucao IMEI izbacivao mu je neki stari tel.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO, e upravo se to meni desilo, neki stari telefon od samsunga mi pokazao...
EDIT:
Kutija je bila citava sa sve stikerom, otvorio je kutiju na moje oci, i imei broj na telefonu i kutiji su bili isti. Kad sam otkucao taj imei koji je bio u telefonu na ovaj sajt http://www.imei.info/ , pokaze drugi telefon. Ali evo, pokusao sam na ovom sajtu sto si postavio, i ovde je pokazao da je S3...
EDIT:
Kutija je bila citava sa sve stikerom, otvorio je kutiju na moje oci, i imei broj na telefonu i kutiji su bili isti. Kad sam otkucao taj imei koji je bio u telefonu na ovaj sajt http://www.imei.info/ , pokaze drugi telefon. Ali evo, pokusao sam na ovom sajtu sto si postavio, i ovde je pokazao da je S3...
Sta ti pise na ovoj drugoj adresi (ako imas IMEI)?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Na ovoj adresi sto si mi dao pise da je S3, kao i u radnji (imam imei)... izgleda da je telefon originalan
Ajde još jednom o divljim prodavnicama (šupama) kao što je Dr Mobil.
Kupićete švercovan telefon, na koji nije plaćena carina niti PDV.
Nećete dobiti fiskalni račun.
Garancija je 7 dana ako je bez full pakovanja.
Ako je u full pakovanju garancija je 30 dana.
To što ćete dobiti šatro garanciju 6 ili 12 meseci, možete je okačiti mačku o rep.
Kakva pozitivna iskustva ste imali u tim šupama?
Telefon se nije pokvario.
Pišite o iskustvima kada se telefon pokvario.
Kupićete švercovan telefon, na koji nije plaćena carina niti PDV.
Nećete dobiti fiskalni račun.
Garancija je 7 dana ako je bez full pakovanja.
Ako je u full pakovanju garancija je 30 dana.
To što ćete dobiti šatro garanciju 6 ili 12 meseci, možete je okačiti mačku o rep.
Kakva pozitivna iskustva ste imali u tim šupama?
Telefon se nije pokvario.
Pišite o iskustvima kada se telefon pokvario.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Iskustva sa (online) prodavnicama
Lepo kazes, bilo bi lepo čuti iskustva takvih korisnika, ali iskrena, a ne da se neko registruje sa još jednim nickom i da onda piše izmišljotine
Note IV N9100 dual