LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
Re: LG G2
Kupi sutra telefon,nazovi me pa cu ti ja daljinski apdejtovati:)
Napravi ti nauku od ota apdejta.[/quote]
ne mogu sutra,jer mi tek u maju ističe ugovor,tako da najranije mogu u aprilu,mesec dana ranije,tako su mi rekli u telenoru.
Napravi ti nauku od ota apdejta.[/quote]
ne mogu sutra,jer mi tek u maju ističe ugovor,tako da najranije mogu u aprilu,mesec dana ranije,tako su mi rekli u telenoru.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ Dok ga ti kupis,vec ce da bude OTA update,javi se ovde kada ga uzmes i mi cemo da ti zazvacemo sta tacno treba da uradis da imas KK na telefonu 

- technoboy
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 16:48
- :: Nokia 7110
Upravo uradio update preko pc suite, sve lepo radi, isto kao i pre. nisam resetovao na fabricka i necu ni raditi reset ako nesto ne zabaguje. Inace telefon je iz Vip-a
- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
ok,hvala!kutijagreha napisao:^ Dok ga ti kupis,vec ce da bude OTA update,javi se ovde kada ga uzmes i mi cemo da ti zazvacemo sta tacno treba da uradis da imas KK na telefonu
Da rezimiramo bugove KK-a
1. BT bug
2. seckanje prilikom skrolovanja u zumu na browseru - to je samo jedan clan prijavio
3. GPS ikonica nestala, sada umjesto nje Location koji stalno prijavljuje da se upali (neznam jel ovo bug ili novina..)
4. Sporije paljenje ekrana kad se primi poziv.
Ako je jos neko nesto nasao, neka doda...
Inace sam planirao veceras da ubacim KK.
1. BT bug
2. seckanje prilikom skrolovanja u zumu na browseru - to je samo jedan clan prijavio
3. GPS ikonica nestala, sada umjesto nje Location koji stalno prijavljuje da se upali (neznam jel ovo bug ili novina..)
4. Sporije paljenje ekrana kad se primi poziv.
Ako je jos neko nesto nasao, neka doda...
Inace sam planirao veceras da ubacim KK.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
1. BT stoji kada se ode u statistiku baterije,ali na potrosnju baterije ni malo ne utice (za mene i nije bug,sem vizuelnog prikaza)
2. Nikakvo seckanje.
3.Novina. Bug je jedino ukoliko to moze da se kaze je taj kada god se pali lokacija,izlazi pop-up prozor i mora se ici na potvrdu pozicije.
4. Jedini i zapravo pravi bag koji sam primetio
2. Nikakvo seckanje.
3.Novina. Bug je jedino ukoliko to moze da se kaze je taj kada god se pali lokacija,izlazi pop-up prozor i mora se ici na potvrdu pozicije.
Ortak uradio update pa cemo veceras da uporedimo brzinu telefona.
Ja sam jos na 4.2.2
Ja sam jos na 4.2.2
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- technoboy
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 16:48
- :: Nokia 7110
Desava se nekad kad budis telefon kuckanjem da se upali lampica ali da ekran ostane ugasen pa moras jos 2 puta da kucnes. Ali retko se desava, mozda 2-3 puta od update-a juce uvece..
- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
Čisto da još jednom ponovim problem koji se javio kod mene posle prelaska na KK, katastrofa koliko secka prilikom skrolovanja a pogotovo kod zumiranja stranica, sledeće što sam primetio jako spor odziv kada hoću neki broj da pozovem koji nemam i imeniku nego moram da ga kucam, to me izudi... Eto to se dešava kod mene a radio sam i hard resetkutijagreha napisao:1. BT stoji kada se ode u statistiku baterije,ali na potrosnju baterije ni malo ne utice (za mene i nije bug,sem vizuelnog prikaza)
2. Nikakvo seckanje.
- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
Meni je drago što Vama sve fercera kako treba a ja sam ovde samo pokušao da pronadjem rešenje pre nego ga odnesem u servis da pokušaju oni da mi reše taj problem a ako i oni ne budu mogli ode na doboš, a baš mi žao jer sam ga taman zgotivio 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Da li se ovo javlja kod jos nekog?bojanra napisao:sledeće što sam primetio jako spor odziv kada hoću neki broj da pozovem koji nemam i imeniku nego moram da ga kucam, to me izudi...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Drugaru radi sve kao podmazano,ne znam sto se javljaju takvi bagovi.ja sam gotovo siguran da necu raditi update,nit mi nesto znaci a moze da mi zagorca zivot zbog gluposti.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Jel ima još nekog da mu ne nudi update ni preko LG PC Suite?
Meni konstantno pokazuje kako mi je poslednja verzija softvera i od samog starta ništa mi ne nudi - niti update sa 10b na 10e recimo, niti sada na KK...
EDIT:
Meni recimo kada proverim preko sajta pise da mi je
suffix telefona AMALBK, sto ce reci da je telefon iz
Malezije (crni) dok mi na samom telefonu za verziju
softvera stoji D80210b-HKG-XX prema čemu je on
iz Hong Konga...
E sad, odakle je stvarno da ga bem?
Meni konstantno pokazuje kako mi je poslednja verzija softvera i od samog starta ništa mi ne nudi - niti update sa 10b na 10e recimo, niti sada na KK...
EDIT:
Meni recimo kada proverim preko sajta pise da mi je
suffix telefona AMALBK, sto ce reci da je telefon iz
Malezije (crni) dok mi na samom telefonu za verziju
softvera stoji D80210b-HKG-XX prema čemu je on
iz Hong Konga...
E sad, odakle je stvarno da ga bem?
Onda cekas da nadju onaj avion iz Malezije pa ce pustiti update
Salim se,ne znam,mozda ne dobijas jer ti je tel za drugi region,ako to uopste ima veze...

Salim se,ne znam,mozda ne dobijas jer ti je tel za drugi region,ako to uopste ima veze...
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
I meni je, kada sam video da je Malezija u pitanju, prva asocijacija koja mi je pala na pamet bila Boeing 777, a ne KK 80220...
Pa da ga bem, ne znam kakve veze bi trebalo da ima to što je za drugi region- po tome bilo ko ko je kupio telefon sam negde u inostranstvu ne bi mogao da updateuje na KK, jer telefon nije za naše tržište
Pa da ga bem, ne znam kakve veze bi trebalo da ima to što je za drugi region- po tome bilo ko ko je kupio telefon sam negde u inostranstvu ne bi mogao da updateuje na KK, jer telefon nije za naše tržište
Ma nemoj da se opterecujes uopste,ja necu pustiti kk,nista znacajno se ne dobija.
Osim promene broja u informacijama
Osim promene broja u informacijama
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Ma ne opterećujem se uopšte zbog promena, nego ne bih da stavljam root ako će već da dođe KK - s obzirom da teško da će više doći neki update za naš telefon, odradio bih prvo update na KK i tek onda stavio root.
Mislim da root za kk jos uvek nema.
Bar sam tako negde procitao.Ja moj nisam ni rutovao,nemam ni zelju a ni potrebu.
Bar sam tako negde procitao.Ja moj nisam ni rutovao,nemam ni zelju a ni potrebu.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Root-a još nema ali će ga sigurno, pre ili kasnije biti.
Ima par aplikacija zbog kojih bi mi trebao root (backup, da uklonim neki bloatware, Xposed etc), ali to nije kriticno tako da ne žurim.
Ima par aplikacija zbog kojih bi mi trebao root (backup, da uklonim neki bloatware, Xposed etc), ali to nije kriticno tako da ne žurim.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
Pa ljudi kod mene je ovo radilo i pre updatea, radi tako i sada otkad je ovde trubim oko toga ali mislim da me nisu shvatili o cemu pricam, bas tog ludi me kad u dialeru kucam broj koji nemam u imeniku kasne brojke iza mog unosa ihhhhaaaahaaaa - koji li mu je i sam neznambojanra napisao:sledeće što sam primetio jako spor odziv kada hoću neki broj da pozovem koji nemam i imeniku nego moram da ga kucam, to me izudi...