Doslo vreme da produzim ugovor, uzevsi u obzir paket koji koristim zanimljiv mi je ovaj telefon:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/sam ... -plus.html
koji je po vama bolji telefon, ovaj galaxy core ili galaxy s advance? Koja je razlika u ekranu?
mts je imao i alcatel idol, pa me interesuje, posto kazu da ce ga vracati u ponudu, koji telefon je bolji od ova dva? Da li je itsina za da alcatel vise za one koji manje koriste telefone, da nije kvalitetan kao samsung?
Lep mi je npr i HTC Desire 300 , kakvi su utisci o njemu, ima li ga neko? Dosta je povoljan preko paketa kod mts, ne deru kao za samsung.
Svaka preporuka u ovom cenovnom rangu i sa slicnim karakteristikama, uz paket koji je mesecno oko 10 e i doplatu do oko 100 e, i kod rugih operatera, je dobrodosla !

Hvala svima !

nego zaista opravdava cenu. Potpuno se slazem da je nepotrebno dati vise od 250e za telefon, bar za nas malo skromnije korisnike, kojima nije toliko bitno da se sve odvija u mikrosekundi... Mozda eventualno da pogledas neke Sony xperia modele (T, V, SP), oni su nesto jeftiniji, ali ja ne bih ni razmisljao o njima, jer je jako pala cena s3 modela, pa je prosto grehota ne uzeti ga
 nego zaista opravdava cenu. Potpuno se slazem da je nepotrebno dati vise od 250e za telefon, bar za nas malo skromnije korisnike, kojima nije toliko bitno da se sve odvija u mikrosekundi... Mozda eventualno da pogledas neke Sony xperia modele (T, V, SP), oni su nesto jeftiniji, ali ja ne bih ni razmisljao o njima, jer je jako pala cena s3 modela, pa je prosto grehota ne uzeti ga   
  Nikad mi nije bilo jasno zbog cega ne daju telefone jeftinije, kad se obavezujes da im placas 2000 svakog meseca dve godine, a pritom verovatno ni ne potrosis sve u sklopu paketa, ali ajd sad... Zato sam ti rekao da je bolje da uzmes 50% na pretplatu i da pazaris lepo za kes. Ako odlucis, mogu ti preporuciti na pp gde da kupis za 230
 Nikad mi nije bilo jasno zbog cega ne daju telefone jeftinije, kad se obavezujes da im placas 2000 svakog meseca dve godine, a pritom verovatno ni ne potrosis sve u sklopu paketa, ali ajd sad... Zato sam ti rekao da je bolje da uzmes 50% na pretplatu i da pazaris lepo za kes. Ako odlucis, mogu ti preporuciti na pp gde da kupis za 230