Žao mi ponekad takvih ljudi kad vidim koliko su zatucani.

E sad si se izlupetao za 2 medalje!Azimuth napisao: Da li ti radi senzor bez da moras JB da uradis? Da li ti radi tethering na 7.1? Pojavio se JB, ali koliko sam procitao, jos uvek ga nema za 5s. JB je pandan rutovanju, ali sa tom razlikom sto kod mene konkretno nema potrebe za rutovanjem da bi mi neki od ugradjenih senzora radio. A i tethering mi radi. To je realno poredjenje.
Sta je sa tobom? Nesto si se zbunio.Azimuth napisao: Zamisli da npr ja kazem da mi se na Ajfonu ne svidja klik klak tastar za vibraciju sa strane jer eto prosto me podseca na prekidace iz '90, a i nemas treci klik da samo utisas bez vibracije vec za to moras nesto drugo da kliknes. Glupo je, zar ne?
Treba biti objektivan. Razumem da se neko odusevi svojim novim telefonom, ali ajde da pricemo otvoreno. Da li ti radi senzor bez da moras JB da uradis? Da li ti radi tethering na 7.1? Pojavio se JB, ali koliko sam procitao, jos uvek ga nema za 5s. JB je pandan rutovanju, ali sa tom razlikom sto kod mene konkretno nema potrebe za rutovanjem da bi mi neki od ugradjenih senzora radio. A i tethering mi radi. To je realno poredjenje.
Slično sam napisao ovde u temi a odgovor iz kluba note 3:Azimuth napisao:Nije poenta da te neko ubedi, nego da sam uvidis sve prednosti pa da uzmes ukoliko imas potrebu.
Zaboravljate šta ste prvo vi pisali u temi o note 3 a onda ovde tako, nije okzoreli napisao:Da to mu dođe isto kao kad imaš extra devojku odavde a drugar te ubeđuje kako su Pony indijanke iz Čiroki rezervata baš super (moraš to da vidiš, shvatiš, osetiš)
Čovek lepo objasnio ...araphel napisao:... iPhone mi služi kao najobičniji telefon za pozive i poruke, plus što koristim email i kalendar. ostale zadatke poveravam ozbiljnijim uređajima.
Pa tema je krenula u tom pravcu, počeli ste da pišete o prednostima i nedostacima, ovo je recimo nešto što meni fali na 5s, nešto što sam kosristio, koristim, ili nameravam da koristim. Stvarno koristim face unlock i radi dosta dobro, ne perfektno, ali radi, a nije ni predviđeno za mrak, ili jaku svetlost, tu koristim pattern unlock.Baraba napisao:^tvoja putanja nemaju veze sa temom, 5s. U apple podforumu otvoris temu, tamo prekopiras pitanja o ios. Vise od polovine ne koristim, ovo sto koristim na to mogu da odgovorim. Stvarno koristis face unlock? Ti bi bio prvi za koga sam cuo da ovo koristi, iskreno. Probao sam na G2 i ne radi ni blizu kako treba, pogotovo u uslivima slabijeg osvetljenja, a tek kada je mracna prostorija, ili sunce baca zrake u kameru.