Motorola Defy setback
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Motorola Defy setback
Ljudi, do juče sam na ovom telefonu terao CM 10, i rekoh da isprobam CM 11 koji je izasao na xda i tokom instalacije alpha nightly mi se instalirao ali kada sam hteo da nadogradim na najnoviji nightly telefon mi se brikovao.. obrisao mi se nekim cudom CWM tako da ne mogu da backupujem pa sam odlucio da stavim novi (original) fw, i tako vam ja celu noc proveo.. E sada, posto sam na linuxu (j***o me on) ne mogu da rootujem telefon kako treba, ne mogu da se snadjem, i sada sam zarobljen na 2.3.6... Zna li neko kako da ga rootujem na linuxu ili ako postoji neki nacin da se CWM backup instalira posto mi se nalazi na SD kartici?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Motorola Defy setback
Druže, ako ti je bootloader otključan probaj sa adb/fastboot komandama. Znam da sdk postoji i za linux. Flešuj cwm i posle si na konju.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Re: Одг: Motorola Defy setback
Adb radi na linuxu. Sto kaze covjek samo da fleanes recovery onda ti je sve na dlanu. Nadji adb instaliraj I svuci sve one njegove apdejte...I alate
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Rešen problem, hvala na odgovorima, rokno sam mu cm11, overkloukovao, ma mašinica!
pogotovo za telefon sa 512 rama zbog zRama,, purging of assetsa i kernel samepage merdzinga
teram ga sad na 200mb rama sto je mnogo bolje nego sa CM10 (da ne spominjem GB stock) gde sam imao oko 150 kad uradim task kill 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 25. Mar 2014. 18:34
- :: Defy plus
- :: SE k800
Desio mi se isti slučaj kada sam hteo da ubacim cm11, nakon cm10 (tj 10.2) Prilikom instalacije kitketa, izašla mi neka greška sa očitavenjem nekog md5 fajla, i nakon toga telefon je mrtav. Samo izbaci motorolin logo, i tu ostane.
Najveći problem je taj što neće da mi očita uređaj RSD lite, i ne mogu da ga flešujem. Zna li neko šta trebam da uradim da bi mi program prepoznao telefon?
Najveći problem je taj što neće da mi očita uređaj RSD lite, i ne mogu da ga flešujem. Zna li neko šta trebam da uradim da bi mi program prepoznao telefon?