Otvorih temu, a sad da potražim pomoć...
Drugar je uzeo ovaj telefon. Ja sam ga par dana imao kod sebe i stekao sam utisak da za te pare ono što nudi je skroz OK. Meni se sviđa izgled i plastika je pristojna. Ekran je stvarno velik, a rezolucija nije toliko strašna na oko kao što podaci s papira plaše!

Ko hoće da se igra mislim da je bolja opcija neki druge telefon.
Elem, dva problema su se javila:
- prvi je taj da je sa ruterom TP Link TL-WR740N pravio problem u smisli da posle par minuta onesposobi wireless mrežu pa svi uređaji koji su na mreži ostanu bez internet konekcije; taj problem je rešen tako što je odabran
mode na ruteru "11 g only"; sad radi bez problema pa ako se neko sretne s sličnim problemom neka proba ovo rešenje. (sa nekim drugim ruterima tipa Cisco ili TP Link ali malo jača serija, radi bez problema)
- drugi problem za koji trebam pomoć je vezan za brzinu prenosa podataka preko mobilne mreže.... u stanu kod njega svi ostali telefoni imaju H+ on ima E, te je internet neupotrebljiv. Kada se izađe napolje ili kod mene u stanu i na njemu je H+ i sve radi bez problema. Kontam da je možda razlog jer je na prvom spratu, slab signal, ali kako je na ostalim telefonima H+!? I što je zanimljivo kod njega u stanu se tek oko ponoći pojavi H+ na LG-u da bi se ujutro opet vratio na E.
Ako neko ima neki predlog da nešto isprobamo kako bi dobili H+ i tokom dana, please help!