Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Cinjenica je da pada cena, nema tu sta. tako je uvek bilo i tako ce nadam se uvek i biti, nego ne znam da li je bilo reci u ranijim postovima ali da li postoji mogucnost da se ugasi opcija na kojoj se svaki put kad pristnem home dugme ukljucuje magazin a da to ne bude force stop same aplikacije?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kako to misliš da se pali magazin? Flipboard? Meni se ne pali...tek kad privučem prstom od dole ka gore, ali na sam klik tastera se ne pali.
Da na filpboard mislim, ne znaam zasto ali ako se vec nalazim na home meniju pritiskom jos jednom na home dugme mi se pali filpboard, moram da priznam da me poneki put bas iritira to. 

- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Baraba, znam lika i ljude koji su kupovali od njega. Nisam cuo da se neko zalio na telefone. Telefon kupujes po principu nadjes se sa njim. Covek je preprodavac. Samo ako iskljucivo u oglasu kaze da ima garanciju 2 god to je od nekog operatera, a ako ne napise to je onda uglavnom ona radna garancija. Osim ako lik nije promenio nacin poslovanja od kad sam ja dobio ove informacije.
Opet kazem ljudi su mi govorili da je ok prodavac, ali to nije ista prodavnica kao handy ili neka druga ...
Opet kazem ljudi su mi govorili da je ok prodavac, ali to nije ista prodavnica kao handy ili neka druga ...
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
nemanjabrat, ne znam o čemu pišeš, ali o dve radnje koje se vide sa slike iz mog predhodnog posta ne pišeš. Ono su radnje, lično sam kupovao u njima, pogotovo "Hram" koji postoji godinama. Druga radnje je bila na NBGD, preselila se u Knez Mihajlovu u TC Milenijum, odavde je iLuka kupio par telefona u toj radnji... Nešto si pomešao. Neću da reklamiram radnje, nemam ništa od toga, i tako nisam kupio kod njih note 3, našao sam nov još povoljnije.
Jesam li ja to nesto propustio ili nam se pridruzio Baraba, cestitam druze. Pravi izbor! 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Zeznuto kod polovnih telefona je to sto ne znas da li fizicki ostecen a da se to ne vidi i da li je tecnost pala na njega, a on i dalje radi. Ovo poslednje se meni desilo. Kad su ga otvorili u servisu videli kafu i /ili koka kolu. Ja sam resio da kupujem samo nove uredjaje. I uvek sa kutijom i opremom. Garancija manje-vise.
^sto kaze kolega samo novo sa kutijom garancija mi ne trebe,ja se nadam da nisam baksuz da crkne ploca,ostalo sve moze da se popravi,garancija ne pokriva razbijen ekran,coca-colu itd...
- Baraba
Ja ipak volim sa garancijom. Trenutno je mala razlika sa KP bez garancije i u radnji sa garancijom. Čist primer je note 3.
- Baraba
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Za sta je ovaj desni ulaz?

Ovo ti je usb 3.0 micro kabal, sluzi da se poveze preko 3.0 usb porta, naravno ako ga tvoja maticna podrzava i omogucuje prenos podataka od 625 MB/s
- Baraba
Ok, ima li veze sa punjenjem? Da li sa ovim brže puni nego sa standardnim originalnim od S4 tj. microUSB? Da li se šteti ako se puni standardnim microUSB punjačem od S3/4?
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Baraba, nema veze sa punjenjem, ali ima veze sa brzinom transfera podataka ukoliko drugi uređaj podržava protokol USB 3.0
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja sam samo probao ali ga nisam nikada punio do kraja sa standardnim punjacem. Rekao bih da je brzina tu negde podjednaka, mada nisam punio do kraja niti merio u minut tj %. Stetu neces napraviti, samo budi pazljiv kad stavljas i skidas punjac da ne bi iskrivio onaj "jezicak" sto razdvaja po sredini.
Punio sam nekoliko puta sa standardnim i nema neke razlike u vremenu, mada ni nikad nisam obracao paznju na to. Jedina je razilka prilikom povezivanja sa kompom.
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Baraba, prodavnica hram je druga stvar. Ja ti samo govorim na koji nacin do telefona dolaze prodavci kao sto su dr mobil a kako dolaze handy i ostale vece prodavnice. U ovim manjim na dosta mesta jos daju 6 meseci garanciju sto nije zakonito i mole se da ti se uredja ne pokvari da ne bi morali oni da ga servisiraju pitaj gde i ko.
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Auu Baraba ,ipak si poklekao i uzeo trenutno najbolje na trzistu 

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Baraba
@nemanja, to su isti telefoni. Kako je ko dosao do njih je njihova stvar. Sta njega briga kako sam ja dosao do novca. Pricali smo o cenama note 3 novim u radnji. Kao sto vidis nije u mojoj radnji. Niko ovde ne kupuje u handy ili comtrade, osim ako ne uzima na ugovor preko operatera. Ne znam sta hoces da kazes, cena je dosta pala i to je cinjenica. Polovan ces prodati za 400, tesko za vise.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Nema teorije da se polovan Note 3 trenutno proda za 400 evra (dobro upućenima)
... Na KP su par preprodavaca najavili da će iduće nedelje imati nove-neotpakovane full za 399 evra .

16 godina na forumu MOBILNISVET