Kod: Obeleži sve
[quote][/quote]
Kod: Obeleži sve
[quote][/quote]
Zavisi od kamere. Cak mi se i svideo fon. Pogotovo za kucanje sa obe ruke. Ovaj fon je definitivno odlican kome velicina nije problem, cak mislim da to ni meni nece biti jer sam imao skok sa S4, a ne manjeg iphone. Kucanja teksta sa dve ruke je uzivancija, prvi fon koji mi je prijatan (komotan) za kucanje sa obe ruke (nema gresaka). Kao sto je iphone za kucanje sa jednom rukom tata mata. Ako je kamera na S4 bolja, onda eto razloga za zamenu, na 5s je bolja od note 3. Ide leto i htecu nesto sa dobrom kamerom. Sto se tice brzine telefona i rada sistema nemam zamerki, definitivno najbrzi i najbolji samsung android, moze se reci skoro brz kao nexus, ali sa gomilom i gomilom podesavanja i personalizovanja. Toliko ih ima da mene mrzi da sve gledam sta ima u podesavanjima, dok ne budem zaludan pa ajde sve da isaltam. Više mi se sviđa od LG G2, i ne bih se vratio na G2 posle Note 3. Ako note 3 ima istu kameru kao S4, onda ce to biti najbolji samsung koji sam koristio, ako S4 ima bolju onda steta za note 3. Mozda ispeglaju kameru kao sto najavljuju u 4.4.3 za nexus 5.m@c|-|oR napisao:Baraba, hoće li ^biti tvoja cena u prodaji za N III?
Baraba napisao: ... Cak mi se i svideo fon. Pogotovo za kucanje sa obe ruke. Ovaj fon je definitivno odlican kome velicina nije problem, cak mislim da to ni meni nece biti jer sam imao skok sa S4, a ne manjeg iphone. Kucanja teksta sa dve ruke je uzivancija, prvi fon koji mi je prijatan (komotan) za kucanje sa obe ruke (nema gresaka). ...Sto se tice brzine telefona i rada sistema nemam zamerki, definitivno najbrzi i najbolji samsung android, moze se reci skoro brz kao nexus, ali sa gomilom i gomilom podesavanja i personalizovanja. ...Više mi se sviđa od LG G2, i ne bih se vratio na G2 posle Note 3. Ako note 3 ima istu kameru kao S4, onda ce to biti najbolji samsung koji sam koristio, ako S4 ima bolju onda steta za note 3. Mozda ispeglaju kameru kao sto najavljuju u 4.4.3 za nexus 5.