Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Re: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od Android83 »

Mislim da je tema da se pise o problemima i sl. Custom rom kernel recovery flash...a ne prepirke! Pogledajte zadnji par stranica...sta nekom ko dodje nov na forum da se posavjetuje ovo moze reci? Nista naravno. ..samo ce pomisliti a budala majko mila. Moderatora nema admina da ne pricam. Tu je kad treba dati ban! Ovaj forum je dosta pao na kvalitetu unazad godinu mouda i dve dana. Treba dodati moderatora koji ce uredjivati i malo opominjati ljude.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Opet, ako citaju o custom rom i kernel ispada da telefon ne radi kako treba. Prvi ga ne bih uzeo da treba da se budzi. Za te pare mora da radi odlicno. To sto se ne pise o problemima je plus, ja ih nisam nasao, sem mozda razlika u kameri sa S4.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Slazem se sa Barabom. Ja ne vidim razlog zbog kog bih menjao rom ili kernel kad stock radi i vise nego odlicno. A koliko mi se cini to je najbitnije kod telefona.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Moje mišljenje je da su diskusije u ovoj temi a i generalno na forumu odlične . Ko god je nov došao na forum i pitao nešto lepo mu je objašnjeno ili je upućen na drugi sajt / link sa rešenjem. MS je definitivno najpopularniji , a mogu da se kladim da ima i najviše stručno potkovanih članova od ostalih foruma na ovom (Balkanskom) jezičkom području .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Android83, moderatori rade da ti i ne vidiš. A prilično si nov član. :-)

Neka sloboda u setanju oko teme mora da postoji. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Post od Android83 »

Ma ne kazem ja da diskusije nisu ok. Al bezveze par stranica na par tema rasprava koliko pada cijena ili koliko ce cijene da padaju. I onda nabije se bezveze puno strana i kad krenes nestobda citas ili trazis dodje ti da se ubijes.
@ninolina nisam ja toliko nov clan, samo je novi nick upitanju!
@baraba
Pa custom rom se stavlja i iz dosade a ne samo da stroj radi kao treba. Zoreli je sve to radio pa eto ako ne vjerujes pitaj momka :)

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Custom ROM za Note 3 zaista nije potreban , nije čak ni za S4 još uvek potreban (jedino ako neko voli Google Edition) ... dok je za S3 preko potreban . Sve lične kastomizacije / ulepšavanja ... itd , mogu se uraditi na stock/fabričkom ROM-u :) a neka ubrzanja procesora / oslobađanja RAM memorije su bespotrebna na N3 i S4 .

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Složio bih se sa Zoreliem, imao sam zadnja dva dana Note 3 kod sebe, vidi se klasa u odnosu na moj S3, ništa spektakularno , mada koliko para toliko muzike. Mislim da mu custom uopšte ne treba, jer stock ostavlja mnooogo prostora za različita "igranja" i leti. Mada bih dodao da ni za s3 trenutno (2 nedelje imam fon) Ne vidim zašto je custom "preko potreban". No, to je već pitanje za drugi podforum, ali što se tiče N3,zaista "budženja bez" samo :)
Poslednja izmena od El Laki u Ned, 30. Mar 2014. 18:28, izmenjeno 1 put ukupno.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Postoji li neki nacin da vidim temperaturu procesora a da mi nije potreban root?

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Kada sam trazio note 2 samo sam nalazio iz telenora i svercovane naravno. A sada vidim note 3 uglavnom iz vipa.
Sta mi preporucujete da potrazim, vipov ili telenorov, a kapiram da su svi zakljucani?
Cene su bas pale i dvoumim se da prodam note 2 i da doplatim za note 3. Mislio sam da cekam note 4, ali godinu dana, za 200e doplate mi se bas i ne isplati.

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

Malone, morao bi da doplatis bar 250 ako oces sa note 2 na 4.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

U zamenama jeftiniji za skuplji uvek lošije prođe onaj koji ima stariji model , Malone moj ti je savet da prvo prodaš Note 2 (očuvani u oglasima se prodaju do 250 evra) a potom kupiš Note 3 koji možeš ovde u oglasima naći nov za 400-430 evra :) (polovan do 380)

Ne mora da znači da su od operatera svi zaključani , prvo proveri .

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

da li moze neko da mi napise na sta da obratim paznju da li je note 3 kopija ili original? :wacko:
da li postoje neke stvari koje se uvek razlikuju ili kako vec da provalim kopiju?

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Uđi u download mod , kopija nema Knox, nema brojeve iznad slova na tastaturi i nema Srpski jezik .

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

hoces da kazes da je sve ostalo isto?!?! :blinky:

kako se ulazi u download?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od Baraba »

Skini ova dva programa i sve ce ti se kazti, tako sam testirao i SS su sa mog upravo:
Slika

Slika
Slika

Ili povedes Zoreli ili mene ako placas palacinke :D

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

@xxdulexx Lose sam napisao, mislio sam da doplatim oko 200e sa note 2 na trojku.
@zoreli To i planiram, da prodam dvojku i predjem na trojku. Sada cu da pitam u onoj temi u kaficu koliko mogu da dobijem jer je cuknut na jednom mestu. Samo kada bih nasao dobru trojku. Sa dvojkom sam bas imao srece, covek je uzimao preko Telenora, cim mu stigao javio mi, nije ni otvarao kutiju. Ono star jedan dan trt mrt to mi odmah nije nov telefon. Sada gledam oglase na sajtu, svi su skoro iz vipa, nijedan iz telenora.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

kako da skinem neki program kad je telefon u vakuumu? a moram da znam pre paljenja ili bar na prvo paljenje...

nije valjda da se ne vidi nigde da je kopija?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Spolja ne znam da li se vidi razlika, ali u download ga stavljaš tako što je telefon ugašen, pa stisnes volume down, home i to držiš pa stisneš power i sva tri držiš dok se ne upali. Klikneš, čini mi se, na gore i na sledećem ekranu će pisati nešto. Knox mora biti 0x0. Ako ga nema ili je 0x1 nemoj da uzimaš telefon. Odmah znaš ili da nije original ili da se neko već igrao sa njim. Iz download mida izlaziš tako što vadiš bateriju.
Zašto bi sebe uskratio OTA apdejta a uzimaš novo, glupo je.
U originalnom pakovanju dobijas usb 3.0, slušalice i onaj deo punjača što se gurne u struju. Sve mora biti u celofanu. Tu su i propratni papiri.
E da, obrati paznju i na olovku tj kad upališ telefon, klikni ono dugme na njoj da vidiš da radi.
A kad staviš karticu, onda skineš CPU-Z i sve ostalo vidiš iz te aplikacije. Baraba ti je dao SS, prva slika.
Poslednja izmena od zoreli u Pon, 31. Mar 2014. 15:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Deo posta ti je obrisan zbog iznošenja netačnih informacija , prvo proveri i konsultuj se pa onda napiši :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

za CPU-Z znam, za ostalo hvala na odgovoru :)

jbte, napravice isti kao original jednog dana...

Odgovori