Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Pa hoće sigurno. Oboriće cene starim modelima, samo je pitanje za koliko. U suštini nije velika razlika u hardveru pa ne znam kakvu će prođu imati. Ako ga budu kupovali osetno pada cena starim modelima, a ako ne, onda će minimalno pojeftiniti.
Saznaćemo uskoro
Sasvim očekivana cena. Kada se tek pojavi, mislim da ce S5 mnogo više kupovati ljudi preko operatera u okviru paketa. Kod preprodavaca za 700€ ne znam ko će uzeti. Tek za 3-4 meseca kada cena padne ispod 500,onda će i oni početi da prodaju.
Za nekih mesec, mesec ipo S5 će biti oko 500, vrlo brzo će da mu padne cena.Pritom početna od 680 i nije tako visoka, samo kada se setim Sony Xpere Z koja je koštala oko 800evra kada se pojavila, da bi posle samo dve nedelje cena pala na 550evra.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.