Cemu onda izbor da li uzeti telefon ili popust na pretplatu od 50% ako placamo uslugu, cemu taj popust ? 24 000 + 1000 popusta za mix net L otprilike 230 e, koliko izadje s3 bez ugovora. Samo za popust kupite telefon, bez da ga doplacujete 27 000 din
Pomoc oko odabira telefona - mts
Re: Pomoc oko odabira telefona - mts
@janka88, @el laki - Slazem se delimicno. Ne bih koristio veci tarifni profil od potrebnog zbog telefona. To je ok. Ali ocekujem da telefon bude jeftiniji, nego da ga kupujem u radnji, bez ugovora. On i ovde jeste heftiniji, ali od cene koju su oni odredili, npr za pomenuti s3 cena u mts bez ugovora je 55 ooo din, i po tim merilima, jeste znacajan popust ako ga dobijete za 27 000. Ali realna cena, cak i u hendiju koji je skup, je 39 999 din za ovaj model od ove nedelje. A moze da se nadje i 100 e jeftinije. U tome je problem.
Cemu onda izbor da li uzeti telefon ili popust na pretplatu od 50% ako placamo uslugu, cemu taj popust ? 24 000 + 1000 popusta za mix net L otprilike 230 e, koliko izadje s3 bez ugovora. Samo za popust kupite telefon, bez da ga doplacujete 27 000 din
Prosta racunica, ustedeli ste 27 000 
Ne znam kako to funkcionise kod srpskih operatera i ostalih radnji, al u BiH telefon kupljen preko operatera ima zvanicnu garanciju koja zaista jeste garancija. Telefon kupljen u radnjama najcesce ima samo softversku garanciju. Ima to sve svoje
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
@mp007 Ako uzmemo primer MTS i kupovine S3 kod njih uz MixNet L recimo, ti i imaš jeftinije telefon nego u radnji. Ti mesečnom pretplatom ne plaćaš telefon već impulse koje imaš u okviru paketa, stavi na papir 600min, 1500por i 1.5GB pa vidi koliki popust samo na to imaš jer plaćaš 2 soma samo. Dakle, em dobijaš jeftinije impulse em jeftiniji telefon jer doplaćuješ samo 27000 A ne npr 30ak soma koliko je po nekim radnjama S3. Prosto
Stigao alcatel idol u mts, videh jutros na sajttu, i taman sam se lomio on ili galaxy core, kad opet nestade, nemoguce da su rasprodali za pola dana 
mp007, moguće je, jer dosta telefona se unapred rezerviše, a pored toga i Web shop im lepo funkcioniše.
Znam, jer sam supruzi vijao LG L9 II pa se čas pojavljivao na stanju pa čas nestajao.
Znam, jer sam supruzi vijao LG L9 II pa se čas pojavljivao na stanju pa čas nestajao.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
"Ko pre devojci..." imaj strpljenja druže 
Šta ti sada preostaje, naravno ako si se oslučio za Idol, jeste da odeš u poslovnicu i da provere da li neka poslovnica i drugom gradu ima taj model na lageru. Onda možeš ugovoriti da ti ga pošalju i završićeš kupovinu na taj način.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Hvala svima na savetima
Mislim da za isti novac, vise dobijam kupovinom alcatel idol-a od samsung galaxy core plus, a da li je stvarno tako, vreme ce pokazati
Dve godine ima garanciju, nek izgura toliko i bice dosta 
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Postoji i nastavak. "..., a ko poslednji, njegova zena."El Laki napisao:"Ko pre devojci..."
Sorry za off, bilo je jace od mene.