LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Pozdrav svima!
Upravo veceras sam odradio update svog LG-a na kitkat i razocaran sam. Kao sto je neko prije mene spominjao u postovima, javio mi se je lag pri skrolanju, koji stvarno smeta, posebno ako uzmem u obzir kako je prije dobro radio.
Uradio sam hard reset i nista se nije promijenilo.
Zanima me da li garancija pokriva softver i da li se mogu obratii svom prodavacu? Pozz
Upravo veceras sam odradio update svog LG-a na kitkat i razocaran sam. Kao sto je neko prije mene spominjao u postovima, javio mi se je lag pri skrolanju, koji stvarno smeta, posebno ako uzmem u obzir kako je prije dobro radio.
Uradio sam hard reset i nista se nije promijenilo.
Zanima me da li garancija pokriva softver i da li se mogu obratii svom prodavacu? Pozz
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Ako ti radi sporije i laguje a još nisi odradio update OTA već si ga nezvanično updateovao i nemaš nikakvih drugih problema apsolutno sam siguran da nemaš nikakvo pravo na reklamaciju niti je to pokriveno garancijom.
Martin Mystere, mozes li mi pojasniti molim te. Ja sam updatovao, jer sam dobio obavijest od, da je nazovem "update aplikacije" da je dostupna nova verzija softvera. Pa nece mi valjda nuditi nezvanicnu verziju, putem oficijelnog programa ili hoce? Ali uzmimo da je neoficijelns verzija, da li ce mi ponuditi onda oficijelnu? Pozz
Azimuth, e to me interesuje, kako da provjerim jel Ota update?
Azimuth, e to me interesuje, kako da provjerim jel Ota update?
Poslednja izmena od Miškoni u Čet, 03. Apr 2014. 20:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Uklonjeni nepotrebni citati i spojeni postovi. Pročitaj pravila foruma!
Rezlog: Uklonjeni nepotrebni citati i spojeni postovi. Pročitaj pravila foruma!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
OTA iliti Ove The Air je apdejt koji si dobio direktno, na telefon a ne tako sto si telefon povezao na racunar pa kliknuo apdejt. Kada ces dobiti OTA apdejt zavisi od toga kada za koju zemlju puste i od provajdera (ako je zakljucan telefon na neku mrezu).
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Feb 2014. 17:58
- :: Samsung galaxy s 3
- :: iphone 4s
Drugar kupio LG G2 glanc nov 360 evra,radi kao zmaj. Ne koci,sve aplikacije izuzetno brzo otvara i lepo rade na njemu. S3 je za G2 mala beba,G2 ima mnogo bolji ekran i brzi je. G2 zakon!
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
veljkko, bez ljutnje, ali mislim da nije napravio baš pametan potez. Konkretno, mogao je da kupi i za manje para, 320-330€ otprilike uz svu opremu koju cenim da sada nije dobio.
Inače, G2 se može porediti samo sa S4 jer su isti rang, S3 je dosta stariji telefon i ne mogu se porediti. Između ostalog, i sama cenovna razlila govori za sebe - 100€ nije malo
Inače, G2 se može porediti samo sa S4 jer su isti rang, S3 je dosta stariji telefon i ne mogu se porediti. Između ostalog, i sama cenovna razlila govori za sebe - 100€ nije malo
S4 i G2 nisu isti rang.
Mozda sada jedino po ceni,i tu se prica zavrsava.
Mozda sada jedino po ceni,i tu se prica zavrsava.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ne bih se složio. Ako bi se poredio G2 sa Galaxy serijom, definitivno je reč o S4 jer su prevelike razlike ako se uzmu S5 ili S3. Moje lično mišljenje je da su dosta približni telefoni, ima razlike svakako, ali ako se kažem G2 i Galaxy serija porede, ovo poređenje je najrealnije. Pogotovo što su tu razne verzije S4 sa različitom memorijom, LTE modeli, itd
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Slažem se da je G2 bolji telefon od S4 zbog baterije, veličine ekrana i optimizacije softvera, ali to su telefoni istog ranga i S4 je skuplji od G2. Manje zahtevan korisnik neće ni primetiti razlike između G2 i S4. Galaxy S4 nudi dosta bolji i lepši (moje subjektivno mišljenje) interfejs, zamenjivu bateriju, slot za memorijsku karticu, tako da ta dva telefona itekako pripadaju istoj klasi, svaki ima mane i nedostatke...
Neću ni da pominjem da će S4 dosta duže držati cenu od G2 (sada košta nov na KP oko 310-330evra), update će takođe biti ažurniji za S4....
Neću ni da pominjem da će S4 dosta duže držati cenu od G2 (sada košta nov na KP oko 310-330evra), update će takođe biti ažurniji za S4....
Poslednja izmena od znemanja u Čet, 03. Apr 2014. 20:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
I ti benchmark rezultati bi trebalo nešto da znače?, čista glupost. Pa nexus 4 je imao skoro duplo slabiji rezultat od S3, a u praksi je bio osetno brži i od S3 i od skupljih modela, Nexus 5 ima slabiji rezultat od G2 a u nekim segmentima i od S4, pa se ne može reći da je spor.
U realanom radu, nema veće primetne razlike između S4 i G2, a tek će G3 biti konkurent S5.
U realanom radu, nema veće primetne razlike između S4 i G2, a tek će G3 biti konkurent S5.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Note 3 baca više na benchmarku, S5 mora više da gura. Ali sve je to sa podizanje e penisa. Nexus nije dobar na benchmarku i radi najbrže, ali opet on nije opterećen nikakavim zezalicama koje se meni sviđaju na samsung/lg. Lepši mi je Infrared port kad odem na letovanje da palim klime nego go android 

Hteo sam da ažuriram softver direktno sa telefona, i izlazi poruka " Ne može se povezati sa serverom za ažuriranje. Molimo proverite mrežnu vezu i pokušajte ponovo:" , pokušavao sam par puta i uvek isto.
Šta sad da radim, da li da pokušam preko PC Suite ili nešto drugo.
G2 je kupljen u Telekomu.