iPhone 5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5
Nije baš tako.
Ako govorimo o mogućnostima koje su android exclusive taj spisak je podugačak, ne bih da ga kačim ovde da ne izbije opšti rat. Kada bi Apple malo otvorio sistem i dodao neke funkcije, ne da bi se čačkalo po njemu, nego da bi određene aplikacije i funkcije radile, razmislio bih i o ajfonu. Sa moje tačke gledišta ajfon je u 90% slučajeva prvo statusni simbol pa onda smartphone.

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Na primer koje aplikacije i funkcije na Ajfonu ne rade ? 

16 godina na forumu MOBILNISVET
Aplikacije koje ne mogu postojati za ios zbog ograničenja os-a i hardverskih nemogućnosti.
- zoreli
- Moderator
Ah da zaboravio sam , app - daljinski upravljač za klimu ... ima toga 

- zoreli
- Moderator
Azimuth,

(iR Remote requires the iRed Transmitter hardware)

(iR Remote requires the iRed Transmitter hardware)
I nema ir,mora se kupiti taj ired transmitter pa s njim radi.
ja ne znam zasto dolazite ovde i pisete sta ima android i sta sve moze? koga to zanima?!
ko hoce to nek ide na deo foruma za android.
aman ljudi, sta vam je... kad god dodjem da nesto procitam ovde u apple delu, ja citam o androidu.
pogotovu price kako je apple statusni simbol
aman vise...
ko hoce to nek ide na deo foruma za android.
aman ljudi, sta vam je... kad god dodjem da nesto procitam ovde u apple delu, ja citam o androidu.
pogotovu price kako je apple statusni simbol

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Već sam se zabrinuo da sam propustio taj detalj i da su ga ugradili u neki telefon.
Elem, to bi bilo lepo kada bi zaista ubacili. Da ne poveruješ koliko je korisna opcija.
Elem, to bi bilo lepo kada bi zaista ubacili. Da ne poveruješ koliko je korisna opcija.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pa zar nije?luca napisao:pogotovu price kako je apple statusni simbolaman vise...

Inace, oko one price da android mora da se cacka i podesava, a ios ne mora, to mi uopste nije jasno "sta je pisac hteo da kaze". Cackaju ovi sto ga rutuju, ubacuju romove, ali danas je to vise "igra", nije neophodno kao pre ako si zeleo napredne mogucnosti na smartfonu. Android je vec par godina, od jelly bean verzije (po meni), potpuno funkcionalan sistem i sam sebi dovoljan za ozbiljno koriscenje smartphona. E sada, ko hoce da se "igra", na androidu uvek imas i tu mogucnost.
I okej, slazem se da se ne vredi raspravljati oko operativnih sistema jer sve zavisi od licnih ukusa i potreba, ali nekako ne mogu da se otmem utisku da oni koji "nisu skloni" androidu od njega beze jer im na androidu ne odgovaraju neke nepostojece stvari.
Pokusavam vec duze da shvatim, nista mi nije jasno. Jedino, ako kupite android od 50 evra pa ga poredite sa iPhoneom od 500 evra, samo zato sto im ekrani imaju istu dijagonalu od 4 incha ili sta vec. Takve razumem, znam kako im je.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nekima svakako jeste statusni simbol, u narodu su poznati kao "pozeri". Poziraju uspešno i sa drugim skupljim stvarima, bez obzira na firmu (bitno je da je poznata). Ostalima je to uređaj, atraktivan gedžet.
Što se tiče čačkanja, ima ga kod svakog OS-a, samo su nijanse u pitanju. Kod jednog nešto radi u startu, kod drugog mora da se čačka da bi radilo, kod trećeg je nešto između... Obrni, okreni, svako se pronađe u nekoj varijanti.
Što se tiče čačkanja, ima ga kod svakog OS-a, samo su nijanse u pitanju. Kod jednog nešto radi u startu, kod drugog mora da se čačka da bi radilo, kod trećeg je nešto između... Obrni, okreni, svako se pronađe u nekoj varijanti.

● PRAVILA FORUMA ●
Ja ne kazem sta je i da li nesto statusni simbol. Kritikujem dovodjenje ovog foruma do nekih granica da se ne zna vise koja je koja tema... Da ne spominjem dezurne smarace koji idu po forumu i uvek u istom tonu pisu ne vezano u kojoj su temi...
prosto ovo nije "poredjenje modela", ili neka tema pod Samsungom zato nemojte pominjati android i njegove mogucnosti jer to nikog u apple ili windows delu foruma ne zanima, zato i nije uzimao android.
ne kazem da lupate gluposti ili da nesto ne znate, samo nemojte to sto pisete pisati ovde.
prosto ovo nije "poredjenje modela", ili neka tema pod Samsungom zato nemojte pominjati android i njegove mogucnosti jer to nikog u apple ili windows delu foruma ne zanima, zato i nije uzimao android.
ne kazem da lupate gluposti ili da nesto ne znate, samo nemojte to sto pisete pisati ovde.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
^ko je tebe iznervirao? M?
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ti bas imas averziju.luca napisao: zato nemojte pominjati android i njegove mogucnosti jer to nikog u apple ili windows delu foruma ne zanima, zato i nije uzimao android.
Ako cemo realno, ja jako slabo zalazim u windows i iphone deo, sve informacije vezane za te sisteme sam saznao samo zato sto su pojedini clanovi pisali o windowsu i iphoneu u android delu, pa ne razumem sta vam sad odjednom smeta suprotno. Budite bar dosledni i naucite nas licnim primerom

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ajde molim te imenuj tog koji je to uradio. Jer eto i mene to zanima, ja znam da u Android sekciju ako zadjem, onda je to greskom
A poredjenje modela nije Android sekcija, jedino tu sam ulazio u ostre polemike.
Elem, sto se tice Applea, taj ekosistem je za sada nenadmasiv, i to je jednostavno tako

Elem, sto se tice Applea, taj ekosistem je za sada nenadmasiv, i to je jednostavno tako
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- zoreli
- Moderator
Eto kad ste i mene kao velikog fana Androida prosto naterali svojim komentarima da uzmem iPhone (5) , i tek sad ne razumem te ostrašćenosti jednih i drugih (posebno iPhone fanova)
... Ljudi oba sistema rade posao , nema tu neke velike razlike .
Ovaj iPhone 5 je jednostavan do bola i ništa tu nije specijalno WOW
, mana je mali ekran i nerealno visoka cena. Jeste da nema IR pa ne možeš menjati TV kanale / paliti klimu i proveriti koliko je salame ostalo u frižideru
, ali meni lično to i ne treba . Dobra kamera / dobar zvuk mp3 plejera , dobre urađene aplikacije: soc. mreže / forumi / itd , sinhronizacija imenika sa Gmaila je perfektna itd itd ... brzo - lepo - jednostavno ... zaista jednostavniji smartphon nisam imao .
Mali ekran ću teško "svariti" i nedostatak Srpskog jezika (trenutno) ... pola sata mi je trebalo da skontam šta je "zaporka"
... pa sam stavio na English
iPhone i Android uređaji u istom cenovnom rangu rade besprekorno i zato nema potrebe za komentarima šta je bolje Mercedes ili BMW

Ovaj iPhone 5 je jednostavan do bola i ništa tu nije specijalno WOW

Mali ekran ću teško "svariti" i nedostatak Srpskog jezika (trenutno) ... pola sata mi je trebalo da skontam šta je "zaporka"

iPhone i Android uređaji u istom cenovnom rangu rade besprekorno i zato nema potrebe za komentarima šta je bolje Mercedes ili BMW

Ako je telefon zakljucan na iCloud to znaci da je najverovatnije kraden?
Sta moze od funkcija da obavlja takav uredjaj?
Sta moze od funkcija da obavlja takav uredjaj?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pa nista sto ima sa mrezom. I da, verovatno jeste ukraden i moze da se prati i nadje. Pisano je o tome u nekoj drugoj apple temi, ne secam se gde.
Okacio je miodrag kako eventualno moze da se "otvori", ali ja u to ne verujem a ni Miskoni koji ima najduzi apple staz
Ne znam da li moze i muzika da se slusa jer da bi mu usao u meni moras da prodjes i taj korak sa icloud-om...
Okacio je miodrag kako eventualno moze da se "otvori", ali ja u to ne verujem a ni Miskoni koji ima najduzi apple staz

Ne znam da li moze i muzika da se slusa jer da bi mu usao u meni moras da prodjes i taj korak sa icloud-om...
Behemoth, u tom slucaju moze jedino da ti sluzi kao skupoceni iPod!
Samsung Galaxy S3 I9300
pa i nije bas skupoceni jer ce se cena kretati oko 150eur za takav uredjaj a ima ih i za manje...