IDzO, od android nema za koji, nisam našao manu n3 osim možda ponekad veličine. Menjao bih za iphone 5/5s. Ali se nisam skroz odličio.
Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
zoreli, open mind
IDzO, od android nema za koji, nisam našao manu n3 osim možda ponekad veličine. Menjao bih za iphone 5/5s. Ali se nisam skroz odličio.
Baraba, ti sa konja na magarca. Ko to jos danas radi? 
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Nasao sam ga na oglasima na ovom sajtu. Fora je sto u oglasu kaze:IDzO napisao:Ako ima profil na KP napiši ko je u pitanju da se drugi ne bi zatrčali pa prošli kako ne treba.
Baraba, za koji tel. bi menjao N3?
star 1 dan, telenor garancija 2 godine, sim free, crn, baterija u foliji, bez zamene, moguca svaka vrsta provere, odgovaram samo na pozive
a onda mi kaze preko telefona - slobodno sve isprobaj, instaliraj, ali foliju nemoj da skidas, pojacaj osvetljenje i videces. Kao da sam baba Vanga, sto sam mu i rekao posle kada je propao biznis.
Cak i da je sve bilo ok, drago mi je sto nisam od ovakvog kupio telefon. Opet hvala svima na savetima sta sve da proverim i da odustanem od ovog muljatora
Pogledacu sta se nudi preko kp, tu ce ih biti kad hocu, ne moram da ih lovim kao ove od operatera.
To sto kazu da je star 1 dan to nek okaci macku o rep. 
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Baraba i ako uzme 5/5s onda će kad ode na letovanje doplaćivati za klimu
Sa Note 3 ima besplatnu, samo treba da ušteka u struju, preko telefona je pali i podešava kako hoće 
Malone, ne obaziri se na te što pišu 1 dan. Imaš ovde pune oglase takvih od "1 dan" pa ponavljaju oglas po par nedelja. Tebi je bitno da kutija nije otvorena, kad je otvoriš da je u njoj sve što mora da bude od originalne opreme i na kraju da isproveravaš telefon kako smo ti i rekli. Tvoje su pare i ti diktiraš uslove. Njima je u interesu da ga prodaju i ako je zaista sve ok, onda nema razloga da brani ovo ili ono da proveriš. Toliko je jednostavno.
Malone, ne obaziri se na te što pišu 1 dan. Imaš ovde pune oglase takvih od "1 dan" pa ponavljaju oglas po par nedelja. Tebi je bitno da kutija nije otvorena, kad je otvoriš da je u njoj sve što mora da bude od originalne opreme i na kraju da isproveravaš telefon kako smo ti i rekli. Tvoje su pare i ti diktiraš uslove. Njima je u interesu da ga prodaju i ako je zaista sve ok, onda nema razloga da brani ovo ili ono da proveriš. Toliko je jednostavno.
Ljudi. Jel postoji neki nacin da kada ukljucim prednju kameru izabrani mod mi bude auto, a ne beauty face. Meni taj mod ionako ne treba :p
Upravo tako.Cim oni malo vrdaju,najbolje ih se okanuti. 
- Baraba

Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Ih, pa ti nisi svestan kako se ona lako pali kada se podigne poklopac, pogledaj maloAzimuth napisao:Baraba i ako uzme 5/5s onda će kad ode na letovanje doplaćivati za klimuSa Note 3 ima besplatnu, samo treba da ušteka u struju, preko telefona je pali i podešava kako hoće
- Azimuth
- Moderator

'Oces da mi kazes da ces svako malo ustajati iz kreveta da bi namestio? Pffff... Ovako k'o gospodin covek, ne moras da mrdnes iz kreveta 
- Baraba

Što svaki čas? Upališ i nek radi.
Da note može frižider da pali, e to bi bilo hit
Da note može frižider da pali, e to bi bilo hit
- Azimuth
- Moderator

Nema Note toliko jak hardver kao Lumia 920. Čitao sam ovde da je toliko jak da čak lomi i krigle, pravi rupe po zidovima, na parketima i sl. 
To stoji, ali L920 ima drugi problem, pored jakog hardvera ima slab softver. 
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- mrkixxx
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Kad vec pricate o ir blasteru, objasnite mi kako da ga pokrenem? Imam na telefonu, ali nemam preinstaliranu app. Kad sam probao jednu sa marketa bilo je opcija samo za tv. ocu i ja klimu da puscam iz kreveta 
- Ceftriaxone
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Baraba

Što ne koristite fabrički WatchON ?
- Azimuth
- Moderator

Ja po navici koristim Smart Remote. Nekako mi fino izgleda sa svim opcijama.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Baraba

Ajde onda da probam Smart Remote, ali nema na g. play? Ima Smart TV Remote?
- janka_88
- Expert

- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja koristim Smart TV Remote i odličan je, kupio sam ga za 4,99usd. Puno veća podrška za razne uređaje i učitanih kodova nego WatchON.