LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: LG G2
don Alberto, ako te dobro razumem, "obeleživač" ti je ono što mi na srpskom kažemo bookmark. Ako na to misliš, odeš na internet i stranu koja ti se sviđa, u opcijama imaš zvezdicu, kad klikneš na nju, ta strana ti je obeležena, odnosno postaje bookmark. Kada obeležiš sve stranice koje hoćeš, sa početnog ekrana izabereš widget, pa bookmark (obeleživač) i pojaviće ti se te adrese koje si izabrao. Ako koristiš chrome onda možeš da sinhronizuješ te bookmarkove sa onima na PC-ju.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
ja sve mislim da coveku treba widget za bookmark-se koji ce postaviti na neki od strana na ekranu i tako ce odmah uplivati u zeljenu stranu,bez da ulazi u internet pretrazivac.Ako imas npr Go launcher on ima taj widget bookmarks i on ce ti biti na raspolaganju cim upalis ekran
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
pelleruma, tako je druže,to bih hteo,da mogu da imam na početnom ekranu ikonicu obeleživač(bookmark),pa da mogu tako direktno da odem na željenu stranicu,a da ne moram da svaki put nanovo ukucavam željenu adresu u pretraživač,jel znaš ti kako bih to mogao da uredim?
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Napravismo nauku od ovog. don Alberto pročitaj ponovo ono što sam napisao. Imaš fabrički na G2 tu mogućnost. Drži duže prst na početnom ekranu, imaš widget-e i opciju bookmarks, izaberi i stavi na neki ekran i to ti je to.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- don Alberto
- Povremeni posetilac
Aj probaću,ali sumnjam da ću uspeti,jer sam svašta probao i ništa nisam uspeo da uradim
- don Alberto
- Povremeni posetilac
evo uspeo sam nekako to da namestim,ali sad da me pitate kako ne bih znao da objasnim,ha,ha,ha,bitno je da sam uspeo,hvala svima na savetima.
Uspeo sam da ispraznim tel za 36 sati i skoro 10 sati upaljenog ekrana.Dokon po ovom vremenu
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: LG G2
To je vise nego dobro. Ti onda nemas brige kada ides na neki put pa hoces puno da slikas i da snimas jer ce baterija izgufati dan izivljavanja bez ikakvih problema
Note IV N9100 dual
- don Alberto
- Povremeni posetilac
Evo sad sam merio vreme za koje se napuni baterija od 0 do vrha ; 100 min
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Онда батали форум, и баци се на књигу
Ја сам на првој години почео да висим на једном форуму и опаметио се после два колоквијума када сам пуко ко звечка

Ја сам на првој години почео да висим на једном форуму и опаметио се после два колоквијума када сам пуко ко звечка

ex ivan87
- don Alberto
- Povremeni posetilac
E kad sam ja polagao kolokvijume nisu postojali mobilni telefoni sva sreća,ha,ha,ha! Ali zato je bilo drugih stvari,koje su odgađale učenje za ispite,kad se samo setim koliko puta sam rekao sebi kako ću početi da učim za neki ispit mesec dana ranije i onda svaki dan izgovaram najveću studentsku laž:"od sutra počinjem da učim!" I tako svaki dan do noć pred ispit,pa kad onda uzmem na brzinu da pređem svo gradivo naravno da mi se sve pomeša u glavi,ali sve su to lepe uspomene,kojih se rado sećam,a sad da pređem na stvar:već dva dana igram real racing 3,znači totalno zarazna igrica,a grafika je neverovatna za jedan mobilni telefon!